2 Φεβ 2020

Ραντεβού για γαστροσκόπηση; Έλα σε δύο χρόνια


Την παρέμβαση του υπουργού Υγείας προκάλεσε η καταγγελία μιας γυναίκας, ότι της έκλεισαν ραντεβού για γαστροσκόπηση σε δημόσιο νοσοκομείο της Κρήτης μετά από δύο χρόνια, δηλαδή το 2022! 

Στάλινγκραντ! Του Νίκου Μπογιόπουλου


«Κάθε άνθρωπος που αγαπά την ελευθερία, χρωστάει στον Κόκκινο Στρατό περισσότερα από ό τι μπορεί ποτέ να πληρώσει» 
(Έρνεστ Χέμινγουεϊ). 

Cinecitta': Μια νοσταλγική συναυλία αφιερωμένη στις ταινίες ορόσημο του ιταλικού κινηματογράφου

Η Φιλαρμονική Ορχήστρα Λουτρακίου με στόχο την παράγωγη εκδηλώσεων υψηλού επιπέδου αλλά και την ανανέωση του ρεπερτορίου της...

Ο Γιώργος Γκιώνης μαζί με την ιστορία του ελληνικού Βόλλεϋ


Πολύ ικανοποιημένος ο δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης απο την σημερινή ημέρα αφού το Λουτράκι "βούλιαξε" απο κόσμο και κυρίως κόσμο του αθλητισμού. 
Απο την μια το "Loutraki Run" και απο την άλλη η μεγάλη..
συγκέντρωση παλαιμάχων..

Ένα ψηφιακό μέλλον γεμάτο υποσχέσεις...


Κώστας Κάππας
Δεν θυμόταν από πότε είχε να βγει από το σπίτι. Ο χειμώνας ήταν δύσκολος από ότι τον πληροφορούσε το Weather Forecasting, αλλά αυτός είχε κεντρική θέρμανση.

Όμηροι των συμφερόντων και του ακροδεξιού λαϊκισμού τους


Η ποδοσφαιρολογία των τελευταίων ημερών έδειξε πόσο αυτή η κυβέρνηση είναι δέσμια της διαπλοκής και των σχέσεών της με συγκεκριμένους επιχειρηματίες. Ανέδειξε, επίσης, την κρίση που υποφώσκει με τον Σαμαρά. 

Ο Novak Djokovic στον θρόνο του!


Ο Novak Djokovic ανέτρεψε το 1-2 σετ, κέρδισε τον Dominic Thiem σε έναν συναρπαστικό τελικό και παρέμεινε στον θρόνο του στη Μελβούρνη, κατακτώντας το Australian Open για...

Τα εν Οίκω στον Δήμο! - Της Τζένης Σουκαρά


- Κυριακή.
Δεύτερη ημέρα του Φλεβάρη με προγνώσεις που μιλούν για 3ημερο καλοκαίρι και κατόπιν βουτιά στα χαμηλά βαρομετρικά. Αλλόκοτος καιρός - αλλόκοτες ειδήσεις.

2 Φεβρουαρίου 2020: Η μέρα που έχει κάτι το μοναδικό για όλον τον αιώνα! (Photo)


Μια μοναδική ημέρα για τον 21ο αιώνα ξημέρωσε, 2 Φεβρουαρίου 2020.

Αν διαβάσει κάποιος την ημερομηνία 02/02/2020, θα δει ότι είναι σε καρκινική γραφή, δηλαδή διαβάζεται με τον ίδιο τρόπο είτε από την αρχή είτε από το τέλος. 

Σε κλοιό αγροτών η Agrotica. Το μήνυμα στον Μάκη Βορίδη


Αγρότες και κτηνοτρόφοι από ολόκληρη τη χώρα απέκλεισαν για μία ώρα την Εγνατία έξω από την πύλη εμπορίου του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης. 
Οι αγρότες, ολοκλήρωσαν..