27 Σεπ 2015

Ο Παπανδρέου κάνει μήνυση στον Τσίπρα επειδή μιμείται τη φωνή του πατέρα του

  
Αίσθηση έχει προκαλέσει η είδηση, πως ο Γιώργος Παπανδρέου σκοπεύει να κάνει μήνυση στον Αλέξη Τσίπρα, επειδή μιμείται την φωνή του πατέρα του.
Ο Γιώργος Παπανδρέου θα ζητήσει πνευματικά δικαιώματα από τον Αλέξη Τσίπρα, επειδή μιλάει σαν τον Ανδρέα Παπανδρέου.

Σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον Παπανδρέου...

Για ποιά αντζέντα χρέους ομιλούν;


Θέμα ελληνικού χρέους θα ανακινήσει, όπως μας λένε, ο Τσίπρας κατά την παρουσία του στον ΟΗΕ και στις συναντήσεις του στις ΗΠΑ. 
Προφανώς μας κάνουν πλάκα! 
Δεν ξεχνάμε ότι η Ελλάδα προεκλογικά και όπως φάνηκε με τις ευλογίες του Αλέξη Τσίπρα και της ΝΔ, δεν ψήφισε...

Λονδίνο-Νέα Υόρκη: Ο αυτοκινητόδρομος των 21.000 χλμ.!


Από την Ευρώπη στη Νέα Υόρκη με αυτοκίνητο μπορεί να ακούγεται οξύμωρο, όμως το CNN περιγράφει τον τρόπο διά στόματος του επικεφαλής των Ρωσικών Σιδηροδρόμων Vladimir Yakunin. 
Σκοπός του να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ατλαντικού κάνοντας στροφή προς την Ανατολή. Πώς;

Νοσοκομείο Ρίου: «Αν σου ζητήσουν φακελάκι, δώσε ένα άδειο»


«Αν σου ζητήσουν φακελάκι, δώσε ένα άδειο». «Μην συμμετέχεις, βοήθησε ν’ απαλλαγούμε από τη διαφθορά». Έναν πρωτότυπο τρόπο έχουν βρει γιατροί του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ρίου προκειμένου να αποτρέπουν τους πολίτες, που κάνουν χρήση των...

Οι ΗΠΑ καθοδηγούσαν τον Τσίπρα στην διαπραγμάτευση με την Μέρκελ

  
Αναστάτωση έχει προκαλέσει η δημοσιοποίηση του απόρρητου τηλεγραφήματος του πρεσβευτή της Ελλάδας στην Ουάσινγκτον, που αποκαλύπτει, πως οι ΗΠΑ καθοδηγούσαν τον Αλέξη Τσίπρα στις διαπραγματεύσεις με την Μέρκελ.

Τα όσα αναφέρονται στο τηλεγράφημα αλλάζουν τα δεδομένα, αφού είναι φανερό πια, πως η μεγάλη επιτυχία του τρίτου Μνημονίου δεν ανήκει αποκλειστικά στον Αλέξη Τσίπρα αλλά και στις ΗΠΑ.

Νέα «βόμβα» Βαρουφάκη: Με τον Τσίπρα λέγαμε πως θα παραιτηθούμε αν μας υποχρέωναν σε τρίτο δάνειο


Στην αποκάλυψη ότι έλεγαν συνεχώς με τον Αλέξη Τσίπρα ότι θα παραιτηθούν σε περίπτωση που τους επιβληθεί τρίτο δάνειο προχώρησε ο Γιάνης Βαρουφάκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στον γαλλικό ιστότοπο Mediapart.