9 Αυγ 2013

Μάγεψε ο Παντελής Θαλασσινός στο Κιάτο (Βίντεο)


 Ευτυχήσαμε να το ζήσουμε κι αυτό!!
Μια καταπληκτική συναυλία παρακολούθησαν εχθες όσοι βρέθηκαν στις αποθήκες ΑΣΟ στο Κιάτο με τον Παντελή Θαλασσινό.Η ατμόσφαιρα γέμισε χρώματα κι αρώματα μέσα απο τα υπέροχα τραγούδια του μεγάλου τραγοδοποιού. H βραδιά ήταν αφιερωμένη στον μεγάλο στιχουργό Ηλία Κατσούλη.

Πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου Δίμηνης διάρκειας


O Δήμος Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων, σας ανακοινώνει ότι θα προσλάβει προσωπικό στην Υπηρεσία Πρασίνου με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου δίμηνης διάρκειας, συνολικού αριθμού έξι (06) ατόμων για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών και εποχικών αναγκών στον τομέα της πυρασφάλειας στα όρια του Δήμου.

Νέος σεισμός 4,9 Ρίχτερ ταρακούνησε τη Φθιώτιδα - Αισθητός και στην Αθήνα και Κορινθία


Tην ώρα που οι κάτοικοι μετρούν τις πληγές τους από τον προχθεσινό σεισμό των 5,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που προκάλεσε ζημιές σε πάνω από 300 σπίτια και τρομοκράτησε κατοίκους και σεισμολόγους και την ώρα που οι μετασεισμική δραστηριότητα παρουσίαζε φθίνουσα πορεία...

Λογοθέτης : Ναι στην ΑΕ αλλά με " κόκκινες γραμμές" τους 1.400 εργαζόμενους και την δημόσια περιουσία (βιντεο)


Μέσα  απο τους "καπνούς πολέμου" διεφάνη λύση χθες το βράδυ απο δημαρχιακό Μεγαρο του Λουτρακίου για την κρίση που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στην Club Hotel Casino και στον Δήμο Λουτρακίου Αγίων Θεοδώρων..

Αυτή η πισίνα στην Κίνα είναι η πιο απάνθρωπα συνωστισμένη στον κόσμο [βίντεο]


Αν δυσφορείτε με τις πολυσύχναστες παραλίες και πισίνες όπου μόλις μερικά μέτρα απόστασης σας χωρίζουν από τον συνάνθρωπό σας, τότε θα πρέπει να δείτε τι συμβαίνει στην πισίνα που καταγράφεται παρακάτω. Η ονομασία της τα λέει όλα: «Νεκρή Θάλασσα»...

O Guardian κάνει τη χώρα μας σκληρό ριάλιτι: Ιστορίες Ελλήνων στα συσσίτια


Ήταν θέμα χρόνου να συμβεί κι αυτό! Με νέα στήλη της, η λογική της οποίας δεν διαφέρει σε τίποτα από εκείνη των ριάλιτι εκπομπών και φέρει τον τίτλο: «Η Ελλάδα στα συσσίτια – Ιστορίες επιβίωσης», η βρετανική εφημερίδα Guardian ζητάει από Έλληνες που έχουν πληγεί από την..

Νέο αρνητικό ρεκόρ: Στο 27,6% η ανεργία


Νέο αρνητικό ρεκόρ σημείωσε το Μάιο η ανεργία στη χώρα μας, καθώς σκαρφάλωσε στο 27,6% από 27% τον προηγούμενο μήνα, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε την Πέμπτη η ΕΛΣΤΑΤ. 
Τα στοιχεία έρχονται λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση του υπ. Εργασίας, μέσω του συστήματος «Εργάνη», για

Συνέντευξη του Γ. Δέδε στο TRT TURK - Αφιέρωμα στην Κορινθία και στην Πελοπόννησο


Ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας, κ. Γ. Δέδες, παραχώρησε συνέντευξη στο Γραφείο του στην Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας, με σκοπό την προβολή και προώθηση του τουριστικού προϊόντος της Κορινθίας και γενικότερα της Πελοποννήσου, στη δημοσιογράφο και επί χρόνια Ανταποκρίτρια..

Δημοπρατήθηκε η κατασκευή της πεζογέφυρας στην εκβολή του Ξηριά


Δημοπρατήθηκε από τη Δημοτική Αρχή Κορίνθου το έργο που αφορά στην κατασκευή πεζογέφυρας-ποδηλατογέφυρας και της ανάπλασης των παρακείμενων κοινόχρηστων χώρων στην οδό Αδειμάντου .
Το έργο χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ με το ποσό..

Αναβαθμίζονται οι υπηρεσίες των Κ.Υ. Ξυλοκάστρου, Κιάτου και Γκούρας


Αναβαθμισμένες υπηρεσίες υγείας αναμένεται να προσφέρονται στους κατοίκους του Ξυλοκάστρου, του Κιάτου και της Γκούρας μετά την έγκριση του εκσυγχρονισμού των Κέντρων Υγείας των περιοχών αυτών, μέσω των προγραμμάτων ΕΣΠΑ, από τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Υγείας κ. Πελοπίδα Καλλίρη.

Χάθηκαν στον πόλεμο του Βιετνάμ και έζησαν 40 χρόνια στο δάσος


Ένας 82χρονος και ο ηλικίας 41 ετών γιος του, τα ίχνη των οποίων είχαν χαθεί στη διάρκεια του πολέμου του Βιετνάμ με τις ΗΠΑ, βρέθηκαν να ζουν σε δάσος της κεντρικής χώρας, δήλωσε αξιωματούχος στο Ανόι.
Ο πατέρας ήταν σε θέση να επικοινωνήσει σ' ένα βαθμό στη γλώσσα της μειονότητας Κορ, ωστόσο ο γιος του...

ΟΤΑ: Έως και 5.000 οι «διαθέσιμοι». Ποιες είναι οι τέσσερις πηγές. Σχέδιο 16 προτάσεων για την αναδιοργάνωση των Δήμων


Έως και 5.000 (σχεδόν το 5,5%) από τους περίπου 90.000 υπαλλήλους ΟΤΑ είναι πιθανόν να οδηγηθούν σε διαθεσιμότητα μετά από την αξιολόγηση, που, όπως επιβεβαιώθηκε κατά τη διάρκεια κυβερνητικής σύσκεψης της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Εσωτερικών, του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και του γενικού γραμματέα...