27 Οκτ 2016

Για πόσο ακόμα;


by To Skouliki Tom

Αφορμή για ξέφρενο πανηγύρι στους δρόμους στάθηκε η απόφαση του ΣτΕ να κρίνει αντισυνταγματικό το νόμο του Νίκου Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες, αφού η τελευταία γριά, που βλέπει ακόμα τηλεόραση, δήλωσε, πως προτιμάει να της κόψουν εντελώς τη σύνταξη, παρά...

28η Οκτωβρίου


Του Στάθη
Η κυβέρνηση αυτή λέει ότι δεν ενστερνίζεται τους νόμους της αγοράς. Ομως προκειμένου να «αντιμετωπίσει» τη διαπλοκή, ακριβώς σε αυτούς τους νόμους κατέφυγε. Της προσφοράς (εθνικών συχνοτήτων) και της ζήτησης (από τις μεγαλύτερες πορτοφόλες).

Τα σημάδια της Γερμανικής Κατοχής: Η «έρημος» των γερμανικών πολυβολείων του Ισθμού της Κορίνθου(βιντεο)




Τη στρατηγική σημασία του Ισθμού είχαν αντιληφθεί οι Γερμανοί κατακτητές κατά το 1940 και κατασκεύασαν αυτά τα πολυβολεία και άλλα οχυρωματικά έργα.

Ζήτησε διαζύγιο από τη γυναίκα του όταν την είδε χωρίς make up!


Ένας άντρας από τα Αραβικά Εμιράτα ζήτησε διαζύγιο από τη νεαρή γυναίκα του λίγες μόνο ημέρες μετά τον γάμο τους, όταν την είδε χωρίς make up. 
Η είδηση δημοσιεύτηκε από τον ψυχολόγο Abdul Aziz Asaf, ο οποίος υποστηρίζει ότι η 28χρονη γυναίκα τον επισκέφθηκε, έπειτα από την ψυχολογική πίεση, που της προκάλεσε το απρόσμενο αυτό διαζύγιο.

Αντισυνταγματικό έκρινε το ΣτΕ το νόμο Παππά

 
Αντισυνταγματικός κρίθηκε από το Συμβούλιο της Επικρατείας ο νόμος Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες με ψήφους 14-11. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι πλειοψηφούντες 14 Σύμβουλοι της Επικρατείας έκριναν, πως το ΕΣΡ είναι το μόνο αρμόδιο όργανο για τη χορήγηση τηλεοπτικών αδειών, σε...