26 Ιαν 2014

Τσελέντης : «Ήμουν στην Κεφαλονιά- Τον περιμέναμε αυτόν τον σεισμό»


Για έναν σεισμό που τον περίμενε έκανε λόγο ο Άκης Τσελέντης μιλώντας στο newpost.gr. Όπως ανέφερε ο σεισμολογικός σταθμός ΒΑΝ του Πύργου έδινε εδώ και ένα μήνα ισχυρές καταγραφές για ένα μεγάλο σεισμικό γεγονός στην ευρυτερη περιοχή της Κεφαλονιάς.

Iσχυρός σεισμός 6 Ρίχτερ στην Κεφαλονιά -Εγινε αισθητός και στην Αθήνα


Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε πέντε λεπτά πριν τις 4 το απόγευμα της Κυριακής στην Κεφαλλονιά, ενώ ακολούθησε και ισχυρός μετασεισμός της τάξης των 4,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.

Εγινε της κεντροαριστεράς: Σήκωσε το γάντι του Βενιζέλου ο Κουβέλης -Ομαδικά πυρά για «58» στο Πολιτικό Συμβούλιο ΠΑΣΟΚ


To γάντι που του πέταξε ο Ευάγγελος Βενιζέλος σήκωσε από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ ο Φώτης Κουβέλης, ξεκαθαρίζοντας ότι ο κόμμα του δεν θα συνεργαστεί με το ΠΑΣΟΚ στις ευρωεκλογές, αλλά θα αγωνιστεί για να συσπειρώσει...

Ρακιντζής μαινόμενος: Μήπως στην ΚΕΔΕ θέλουν να αρχίσω να λέω ονόματα και ποσά; Ερχονται και εκλογές...


Με ονόματα (δημάρχων) και αριθμούς απειλεί να επανέλθει ο Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης, Λέανδρος Ρακιντζής, μετά την πρωτοφανή επίθεση που δέχθηκε απο την ΚΕΔΕ για τις δηλώσεις που κάνει κατα καιρούς σχετικά με την έκταση της διαφθοράς στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Πρωτιά ΣΥΡΙΖΑ σε δυο νέες δημοσκοπήσεις – «Όχι» σε πρόωρες εκλογές


Σε δημοσκόπηση της Metron Analysis που δημοσιεύει το Έθνος της Κυριακής, στην πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με 0,8% συγκεντρώνοντας το 20,5% έναντι 19,7% της ΝΔ. Ακολουθεί η Χρυσή Αυγή με 6,9%, το ΠΑΣΟΚ με 4,3%, το ΚΚΕ με 3,4%, οι ΑΝΕΛ με 3,2% και η ΔΗΜΑΡ με 2,5%.