21 Σεπ 2010

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΜΑΝΩΛΑΚΗ ΠΡΟΣ THN Λ. ΚΑΤΣΕΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ FULGOR

Κυρία Υπουργέ,

Μετά από τις πρόσφατες εξελίξεις σχετικά με τη συνέχιση της λειτουργίας της εταιρίας FULGOR στην Κόρινθο και την ανάληψή της από νέο επενδυτή θα πρέπει να υπάρξουν όλες εκείνες οι απαραίτητες διασφαλίσεις τόσο για τις θέσεις των εργαζομένων όσο και για την περεταίρω ανάπτυξη της ίδιας της εταιρίας.

ΠΡΟΣΑΡΑΞΗ ΠΛΟΙΟΥ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ

Στα αμμώδη αβαθή του λιμανιού της Κορίνθου  προσάραξε χθες στις 20:30 το βράδυ το φορτηγό πλοίο ''KLAIPEDA SPIRIT'', με σημαία Αγίου Βικεντίου και φορτωμένο ξυλεία, κατά τον απόπλου με προορισμό τον Πειραιά. Όλο το πλήρωμα του φορτηγού πλοίου είναι καλά και δεν διατρέχει κίνδυνο.

ΕΚΤΟΣ ΝΔ ΤΕΘΗΚΕ Ο ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΣΚΥΛΑΚΑΚΗΣ

Εκτός της Νέας Δημοκρατίας τέθηκε σήμερα το μεσημέρι  ο ευρωβουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Θεόδωρος Σκυλακάκης, ο οποίος εξέφρασε δημοσίως διαφωνία με την επίσημη θέση της ΝΔ αναφορικά με το Μνημόνιο και το έλλειμμα.

«ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ» «ΠΑΡΩΝ» ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΓΚΙΩΝΗ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΙΚΑΣ



Με τον συνδυασμό του κ. Γιώργου Γκιώνη θα είναι υποψήφιος ο κ. Γιάννης Γκίκας, Πρόεδρος του Τοπικού Διαμερίσματος των Πισσίων του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας. «Τα τελευταία 4 χρόνια στα Πίσσια και το Σχοίνο έγινε έργο. Αποκτήσαμε υποδομές που ποτέ δεν είχαμε» τονίζει στην δήλωσή του ο κ. Γ. Γκίκας, επισημαίνοντας ότι ο κ. Γ. Γκιώνης, πέρα από το έργο του, «όποτε τον χρειαστήκαμε, έτρεξε προσωπικά» και δεν υπολόγισε ποτέ κομματικές ταυτότητες και πολιτικές σκοπιμότητες. «Συνεργάσθηκε άψογα μαζί μας, με ειλικρίνεια, με αμεσότητα», τόνισε ο Πρόεδρος του Τοπικού Διαμερίσματος των Πισσίων, ο οποίος στις εκλογές του 2006 είχε εκλεγεί με τον κ. Παύλο Παύλου.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ



Συνάντηση για την Οικονομία πραγματοποιήθηκε στο Περιφερειακό Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας
του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος
παρουσία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά
στα πλαίσια της 75ης ΔΕΘ στην Θεσσαλονίκη  

.."ΤΟΝ ΑΜΙΛΗΤΟ" ...Ο ΑΜΙΛΗΤΟΣ

               ΛΟΓΙΑ  ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΑ
                     Γράφει η  Σοφία Τσέκου


          Στις περισσότερες των περιπτώσεων θα συμφωνήσω κι εγώ με το γνωστό και σοφό «κρείττον το σιγάν του λαλείν» καθ ΄ ότι ως γνωστόν η σιωπή είναι χρυσός και κερδισμένος βγαίνει αυτός  που υπομονετικά σωπαίνει.
 Θα συμμεριστώ την άποψη πολλών περί υπομονής και γλωσσικής εγκράτειας και ναι, ναι,  προσυπογράφω στο ότι δεν μιλάς όταν είσαι εν βρασμώ και εν θυμώ…

ΔΥΟ ΑΣΣΟΥΣ ΣΤΟ ΜΑΝΙΚΙ ΚΡΑΤΑΕΙ Ο ΔΕΔΕΣ

Δυο πολύ ηχηρά ονόματα μαθαίνω πως αναμένεται να μπουν στο ψηφοδέλτιο του Γιώργου Δέδε..Η ανακοίνωση τους εντός των ημερών  θα κάνει αίσθηση..
Πάντως ,την Παρασκευή το βράδυ συνεδρίασε η ΝΕ του ΠΑΣΟΚ ,μαζί με τις τοπικές οργανώσεις του νομού .Γύρω στα 40 άτομα παρεύρεθηκαν στην σύσκεψη αυτή μεταξύ αυτών και οι δυο βουλευτές του νομού ,που κύριο θέμα είχε την στήριξη του ΠΑΣΟΚ της Κορινθίας στην υποψηφιότητα Τατούλη..Δυο ενστάσεις ακούστηκαν εξ αρχής και κατόπιν ομόφωνα αποφασίστηκε η απόλυτη στήριξη στον υποψήφιο Περιφερειάρχη και ουσιαστικά στον αντιπεριφερειάρχη του Γιώργο Δέδε.

ΕΙΠΑΝ ΤΟ" ΝΑΙ" ΣΤΟΝ ΤΑΓΑΡΑ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΛΕΓΓΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΣΟΥΚΟΥΛΗ

Στο στρατόπεδο τώρα το Νίκου Ταγαρά σύμφωνα με πληροφορίες μπαίνουν η Μαριλένα Σούκουλη (μετά απο αρκετές διαβουλεύσεις ένθεν κακείθεν) και ο Κώστας Λέγγας .Οι Ρωμανός ,Γεωργακόπουλος Ανδρικόπουλος Παπαθεοφάνους έχουν ηδη δηλώσει παρόντες στην εκλογική μάχη. Εκτός του δημάρχου Στυμφαλίας καμία καινούργια μεταγραφή;

ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΤΟΝ ΤΑΤΟΥΛΗ

Όταν σημειώναμε στις επισημάνσεις μας (Δευτερα 6 Σεπτεμβρίου "Η μάχη της Πελοποννήσου ) πως τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ είναι σαστισμένα με την κομματική στήριξη του ΠΑΣΟΚ στον Πέτρο Τατούλη τελικώς ξέραμε τι γράφαμε.

ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΡΙΟ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ Η ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Αύριο στις 5.00μμ ανοίγει τις πύλες της η 2η Πανελλήνια Έκθεση ΚΟΡΙΝΘΙΑ 2010 που διοργανώνει το Εμιλετήριο Κορινθίας ,στον χώρο της πρώην Σωληνουργίας.Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν στις 6.30μμ απο τον αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Αμυνας Πάνο Μπεγλίτη .

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ;

Τι θα γίνει με τις αποδείξεις ; Το θέμα ακόμα βρίσκεται σε διαβούλευση ανάμεσα στους υπευθύνους του υπουργείου  που ακόμη εξετάζουν (όπως σε όλα σχεδόν τα βασικά ζητήματα που έχουν να κάνουν με τα έσοδα) τα σενάρια για το πως θα κατατεθούν από τους πολίτες οι χιλιάδες αποδείξεις που έχουν συλλεχθεί.

ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΣΙΜΠΙΔΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΟΙ ΑΙΩΝΙΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ

Στην καλύτερη εφαρμογή του περιορισμού των λεγόμενων «αιώνιων» φοιτητών και στον εντοπισμό των πραγματικά ενεργών θα συμβάλλει η νέα ηλεκτρονική διαδικασία διάθεσης των πανεπιστημιακών συγγραμμάτων που εγκαινιάζει το υπουργείο Παιδείας.

ΤΑ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ

 Οι δηλώσεις αφορούν κοινά οικογενειακά εισοδήματα
 ΠΑΝΟΣ ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ :
O αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας δήλωσε 9 ακίνητα (σπίτια και οικόπεδα), 120.000 ευρώ σε τραπεζικές καταθέσεις και 3 οχήματα.
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΦΑΡΜΑΚΗ
Η βουλευτής  δήλωσε 17 ακίνητα, 110.000 ευρώ σε τραπεζικούς λογαριασμούς και 4 οχήματα
ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΝΩΛΑΚΗΣ
Ο βουλευτής ς δήλωσε 15 ακίνητα, 85.000 ευρώ σε τραπεζικούς λογαριασμούς και ένα όχημα
ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΛΛΙΑΣ
Ο βουλευτής της ΝΔ δήλωσε 12 ακίνητα, 27.000 ευρώ σε τραπεζικούς λογαριασμούς και 2 οχήματα

Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ Α. ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΩ -ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΒΕΛΟΥ ΒΟΧΑΣ

Μεγάλη ανατροπή στο εκλογικό σκηνικό ετοιμάζεται στο διευρυμένο δήμο Βέλου Βόχας ..Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ετοιμάζεται να ανακοινώσει υποψηφιότητα ο Ανίβας Παπακυριάκος ,απο το δήμο Βέλου ,πρώην συνεργάτης του Χάρη Βυτινιώτη ..Ένα τέτοιο ενδεχόμενο αλλάζει οπωσδήποτε τα δεδομένα  και σίγουρα αποδυναμώνει τον δήμαρχο Λιούντρη που έσπευδε να βρει στηρίγματα στους συμβούλους του Χ.Βυτινιώτη στο Βέλο.Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως είναι θέμα ωρών η ανακοίνωση απόσυρσης  απο τον προεκλογικό αγώνα του Γιώργου Λιούντρη.Εαν συμβούν όλα τα παραπάνω ,τότε πολλά μπορούν να συμβούν στο διευρυμένο δήμο Βέλου Βόχας και οι σίγουροι θα πρέπει πλέον να ανησυχούν.