28 Ιαν 2017

Στα 7 δισ. τα μέτρα των δανειστών. Προς άτακτη χρεοκοπία.


Ακολουθώντας ως σκυλάκι η Κομισιόν, συμφώνησε με το ΔΝΤ, ότι τα μέτρα, που θα πρέπει να ψηφίσει προκαταβολικά η κυβέρνηση, θα πρέπει να ανέλθουν τώρα σε 7 δισ. από τα 4,5 δισ. που εζητούντο μέχρι σήμερα.
ΔΝΤ και Κομισιόν συμπεριλαμβάνουν τώρα...

Υπάρχει ζωή μετά από αυτούς;

Αυτό που γίνεται τις τελευταίες ώρες, μετά την επισημοποίηση του FEDAL στη Μελβούρνη, δεν έχει προηγούμενο και έρχεται απλά να επιβεβαιώσει, ότι οι δύο θρυλικοί τενίστες, δεν έχουν αντίπαλο στην εμπορικότητα και στην απήχηση παγκοσμίως...

Σύγκρουση με την παράκρουση


Του Στάθη
«Λεφτά υπάρχουν». Οντως. 
Μας τα μάζεψε ο Τσίπρας με το καντάρι. Και τα έκανε ένα πλεονασματάκι μούρλια. Πεσκέσι για τους κατακτητές. 
Οντως, σήμερα το Δ’ Ράιχ βγάζει από...

Φουτουριστικό οικολογικό "χωριό"!

Ο Vincent Callebaut είναι ο "άρχοντας" της πράσινης βιώσιμης αρχιτεκτονικής. Με το νέο έργο του δημιουργεί έναν ακόμα περιβαλλοντικό παράδεισο, μετατρέποντας έναν βιομηχανικό...

Για πρώτη φορά δημιουργείται υγρό υδρογόνο


Περίπου 80 χρόνια μετά τη θεωρητική πρόβλεψή του το 1935, επιστήμονες του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ των ΗΠΑ κατάφεραν επιτέλους (εν είδει σύγχρονων αλχημιστών) να κάνουν πραγματικότητα τη δημιουργία μεταλλικού υδρογόνου. 
Εφόσον όντως αυτό συνέβη (μερικοί φυσικοί αμφιβάλλουν σοβαρά), θα πρόκειται για ένα από τα πιο πολύτιμα νέα υλικά στον πλανήτη μας με δυνητικές εξωτικές ιδιότητες και ποικίλες χρήσιμες εφαρμογές, ιδίως χάρη στην υπεραγωγιμότητα του ηλεκτρισμού, δηλαδή στη δυνατότητα μεταφοράς ηλεκτρικού ρεύματος χωρίς αντίσταση.