3 Δεκ 2016

Χαμογέλα, ρε...


Γιώργος X. Παπασωτηρίου 

Κάποτε, αρχές δεκαετίας του 1990 οι θιασώτες του περίφημου «λάιφ στάιλ», μέσα από έμπυρα άρθρα σε περιοδικά-καθρέφτες (σ.σ. ναι, ναι, κάποια κυκλοφορούσαν με εξώφυλλα «καθρέφτες»), μιλούσαν για τη χαρά της κατανάλωσης, για την ανάγκη να είμαστε ευφορικοί, μυώδεις, γελαστοί, καταναλωτικοί, θαμώνες...

Το ΔΝΤ ζητά μέτρα 4,2 δισ. ευρώ μετά το 2018

 
«Πακέτο» μέτρων 4,2 δισ. ευρώ ζητά το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο μετά το 2018, για να κλείσει το δημοσιονομικό κενό, εάν δεν υπάρξει συμφωνία για χαμηλότερα πλεονάσματα ή κάλυψη της απόστασης μέσα από το χρέος, ανέφεραν κυβερνητικές πηγές. 
Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το πρακτορείο...

Οι μαθητές που νίκησαν τον «πιο μισητό άνθρωπο στον κόσμο»

 
Πέρσι, ο Αμερικανός επιχειρηματίας Μάρτιν Σκρέλι αγόρασε τα δικαιώματα του φαρμάκου «Daraprim» και αύξησε την τιμή του κατά 5500%. Από τα 13 στα 750 δολάρια. 
Με αυτή του την κίνηση κέρδισε τον τίτλο του πιο «μισητού ανθρώπου στον κόσμο».

Στο μυαλό του Αλέξη Τσίπρα


Τώρα θα προσπαθήσω, να μπω για λίγο στο μυαλό του Αλέξη Τσίπρα, γιατί είναι καλή φάση, να περνάς και καμιά βόλτα από τα μυαλά των άλλων.
Λοιπόν, είμαι ο Αλέξης Τσίπρας, είμαι πρωθυπουργός της Ελλάδας, δεν έχω κάνει τίποτα από όσα έλεγα, κάνω αυτά που έκαναν και οι προηγούμενοι και θα συνεχίσουν να κάνουν οι επόμενοι.

Χωρίς Καλάθη, δεν έχει... πάρτι στη Βαρκελώνη


ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΩΙΤΟΣ
Με μία τελική πάσα από τον Νικ Καλάθη, ο Παναθηναϊκός έπεσε αμαχητί στη Βαρκελώνη χάνοντας 72-57. Η Μπαρτσελόνα τίμησε πριν από το τζάμπολ τον Τσάβι Πασκουάλ.

Όταν σε εκτός έδρας ματς τα λάθη είναι περισσότερα από τις ασίστ (13 έναντι 10), οι πιθανότητες επιτυχίας σε μια έδρα όπως...

Η καλύτερα διατηρημένη μούμια στον κόσμο είναι 2.100 ετών!

Αυτή η γυναίκα από την Κίνα διατηρείται σε τόσο καλή κατάσταση για περισσότερα από 2.100 χρόνια, διχάζοντας την επιστημονική κοινότητα. Η γνωστή ως Κυρία του Dai θεωρείται...