2 Φεβ 2021

Κορωνοϊός: «Άλμα» με 1.261 νέα κρούσματα - Έκρηξη κρουσμάτων σε Κορινθία και Λακωνία


Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε σήμερα 1.261 νέα κρούσματα
της λοίμωξης του νέου κορωνοϊού (COVID-19), εκ των οποίων 18 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων..

Παπακυριάκος - Γκιολής : Όταν η συνεργασία "πάει ρολόϊ" και κάνει έργα!


Η αλήθεια είναι πως Αννίβας Παπακυριάκος και Τάσος Γκιολής
συνεργάζονται άψογα.Πέρα από τις εκατέρωθεν δηλώσεις συμπάθειας και συνεργασίας  ,αυτό φαίνεται με τις ανακοινώσεις ,τις  ενάρξεις, τον σχεδιασμό  αλλά και περάτωση πολλών έργων. Σε αυτό βοηθά βέβαια ο "έτοιμος" Αννίβας και ο σχεδιασμός του που πλέον..

Η Αρχή Προστασίας Δεδομένων "γυρίζει πίσω" το νομοσχέδιο Κεραμέως


Η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα έχει ενημερώσει αρμοδίως την Υπουργό Παιδείας ότι διατάξεις του νομοσχεδίου για τριτοβάθμια εκπαίδευση είναι προβληματικές.Με γνωμάτευση που απέστειλε στο..

Ο Π. Πιτσάκης νέος πρόεδρος του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου

 


Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας, Παναγιώτης Πιτσάκης, θα αναλάβει, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, τα  καθήκοντα νέου προέδρου του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Πελοποννήσου.Η σχετική..

Ποια είναι τελικώς η θέση του Γ. Δέδε για το έργο της διαχείρισης των απορριμμάτων ;


Και ξαφνικά, ο Γ. Δέδες επιφύλαξε επίθεση στον Π. Νίκα για το θέμα της υπογραφής του έργου της διαχείρισης των απορριμμάτων, θυμίζοντας του πόσο πολέμιος υπήρξε, υπογραμμίζοντας παράλληλα την σημερινή του συμπεριφορά με τους πανηγυρισμούς. Ο Γ. Δέδες..

Τι αλλάζει από σήμερα στο take away-Πρόστιμα για παραμονή στους χώρους του καταστήματος- Τι ισχύει


Με νέα μέτρα και «τσουχτερά» πρόστιμα βρίσκονται αντιμέτωποι από σήμερα τα καταστήματα εστίασης που λειτουργούν με τη μέθοδο του take away, καθώς και οι πελάτες τους. Με βάση τη νέα ρύθμιση, απαγορεύεται η παραμονή των πελατών στον εξωτερικό και..

"Και οι φόροι… χάρισμα"; Το νέο μέτρο στήριξης για τους πληττόμενους - Ποιους αφορά και για ποιες περιπτώσεις


 Οι επιχειρήσεις θα κληθούν να δηλώσουν τις δαπάνες που πραγματοποίησαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας για ενοίκια, μισθούς, λογαριασμούς ρεύματος, τηλεφώνου κλπ. Από το ποσό που θα αθροίζεται, θα αφαιρείται η όποια οικονομική..

ΣΔΙΤ απορριμμάτων: Εκεί που το πολεμούσαν τώρα μιλούν για το... πρώτο εμβληματικό τους έργο!

 


Με αυτά που διαβάζουμε για το έργο της διαχείρισης των απορριμμάτων και την υπογραφή της έναρξης ισχύος κοντεύουμε να τρελαθούμε. Εκείνοι που το πολέμησαν, τώρα επειδή το υπέγραψαν γιατί όπως έχουν δηλώσει, δεν μπορούν να κάνουν και αλλιώς, τώρα..

Καλαμάτα και Σπάρτη μόνο, στην ατζέντα της συνάντησης Νίκα - Παναγιωτόπουλου


Για τη λειτουργία του αεροδρομίου Καλαμάτας -στο πλαίσιο της δημιουργίας σε αυτό του Διεθνούς Εκπαιδευτικού Κέντρου Πτήσεων-, σε συνδυασμό με τη λειτουργία του στρατοπέδου της μεσσηνιακής πρωτεύουσας, αλλά και του παλιού αεροδρομίου της Τριόδου..