4 Δεκ 2012

Πειράματα 150 ανθρωπίνων υβριδίων με ζώα !!!


Επιστήμονες έχουν δημιουργήσει περισσότερα των 150 ανθρώπινων υβριδίων με ζώα σε Βρετανικά εργαστήρια. Ο λόγος δημιουργίας αυτών ήταν η επιθυμία ερευνητών να αναζητήσουν πιθανές θεραπείες σε μία ευρεία γκάμα διαφόρων παθήσεων.

Ανοίγει την Παρασκευή το Αθλητικό Κέντρο της Ζήρειας


Το Αθλητικό Κέντρο της Ζήρειας ανοίγει την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου και σας περιμένει να απολαύσετε το θαυμάσιο περιβάλλον της περιοχής και τις προσφερόμενες υπηρεσίες του κέντρου.


Ημέρες και ώρες λειτουργίας:
Όλες τις ημέρες της εβδομάδας (εκτός της Πέμπτης) από 9:00 π.μ. έως 17:00 μ.μ....

Ζημιές στην παραλία Λουτρακίου από τη θαλασσοταραχή - Προβλήματα και στο Κιάτο


Οι θυελλώδεις νοτιάδες και η ισχυρή θαλασσοταραχή από την αλλαγή του καιρού, προκάλεσαν ζημιές σε καταστήματα στην παραλιακή ζώνη του Λουτρακίου.

Ο έντονος κυματισμός –με κύματα που έφταναν ακόμη και τα τρία μέτρα– ο οποίος διήρκεσε....

Στο διάδρομο της τούμπας



Η επώδυνη πλευρά της γυμναστικής...

Παπανδρέου: Στο τελωνείο μετράει το Harvard παρά το πρώην πρωθυπουργός- "Η συνείδησή μου λέει ότι έκανα το σωστό με το μνημόνιο"


 Σε συνέντευξή του στο JFKJr Forum του Harvard με τον Mike Doukakis, ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου επιμένει στην ορθότητα της πολιτικής που ακολούθησε ως πρωθυπουργός σχετικά με την είσοδο της χώρας στο Μνημόνιο και την οικονομική λιτότητα...

Με δικαστική απόφαση παράνομη η είσπραξη του ειδικού τέλους ακινήτων από τη ΔΕΗ


Παράνομη είναι η είσπραξη του ειδικού τέλους ακινήτων από τη ΔΕΗ, σύμφωνα με απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών.
Η απόφαση η οποία προήλθε από συλλογική αγωγής οργανώσεων και καταναλωτών αναφέρει ότι το «χαράτσι» δεν μπορεί να ενσωματώνεται...

Τρία ερωτήματα για τον ΣΥΡΙΖΑ και την Αριστερά


Του ΝΙΚΟΥ ΓΑΛΑΝΗ
Ο ΣΥΡΙΖΑ δίνει εξετάσεις σε όλους. 
Είναι κοινό μυστικό, ότι υπάρχει διάχυτη καχυποψία σε όσους ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και σε όσους είναι έτοιμοι να κάνουν αναγκαστική επιλογή ψήφου τον ΣΥΡΙΖΑ. 
Αυτό είναι σε γνώση όλων των διεθνών και ντόπιων, οικονομικών και πολιτικών επιτελείων, που αναλόγως πιέζουν και κάνουν πολιτική απέναντί του.

Η Deutsche Bank κι οι Γερμανοί βάζουν στο "τραπέζι" τα κοιτάσματα φυσικού αερίου (must read)


Του Ηλία Γ. Μπέλλου
Την πιο επίσημη μέχρι στιγμής συζήτηση στις διεθνείς αγορές, για τα αποθέματα υδρογονανθράκων που ενέχεται να ελέγχει η Ελλάδα, ανοίγει η Deutsche Bank, η οποία, υπό την επιφύλαξη ότι οι διαθέσιμες γεωλογικές μελέτες θα αποδειχθούν αληθινές, αποτιμά τα υποθαλάσσια κοιτάσματα φυσικού αέριου νοτίως της...

Με κατασχέσεις κινδυνεύουν 350.000 ιδιοκτήτες ακινήτων! Έρχονται "ραβασάκια" για όσους δεν πλήρωσαν το χαράτσι


Περισσότεροι από 350.000 είναι οι ιδιοκτήτες των ακινήτων που θα λάβουν ειδοποιητήριο από την Εφορία γιατί δεν πλήρωσαν το Εκτακτο Ειδικό Τέλους Ηλεκτροδοτούμενων Δομημένων Επιφανειών για το 2011.
Σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο» θα κληθούν στο Ταμείο προκειμένου να πληρώσουν το χαράτσι των....

Κινδυνεύουν να μείνουν απλήρωτοι υπάλληλοι Δήμων με χρέη


Τελεία και παύλα έβαλε το υπουργείο Οικονομικών σε ότι έχει να κάνει με τη δυνατότητα κάλυψης της μισθοδοσίας των υπαλλήλων των ΟΤΑ από την Ενιαία Αρχή Πληρωμών σε περίπτωση που οι λογαριασμοί των δήμων δεν έχουν τα απαραίτητα χρήματα.
Με απλά λόγια σε περίπτωση που λόγω χρεών προς τρίτους οι οποίοι έχουν επιτύχει δέσμευση λογαριασμών ή κατάσχεση χρημάτων οι υπάλληλοι δεν θα πληρώνονται....

H λίστα με όλα τα στελέχη που εκλέχθηκαν στη Συντονιστική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ


 Η επικράτηση του Αλέξη Τσίπρα αποτυπώθηκε και στην ψηφοφορία για την πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ. Οι προεδρικοί με το «Ενιαίο Ψηφοδέλτιο» συγκέντρωσαν το 74,29% των αντιπροσώπων, ενώ το Αριστερό Ρεύμα με την «Αριστερή Πλατφόρμα» το 25,71%....

Ξεκίνησε η φύλαξη του Ζευγολατιού απο εταιρία security


Από εχθές Δευτέρα  ξεκίνησε η φύλαξη του Ζευγολατιού από εταιρεία  security.
    Ξεκινούν οι βραδινές περιπολίες κάθε μέρα, οι οποίες σε πρώτη φάση αφορούν κυρίως τα 240 άτομα (σπίτια – μαγαζιά – επιχειρήσεις) που διέθεσαν αρχικά ορισμένα χρήματα.

 Αρχικά 240 άτομα του Ζευγολατιού  συνεισέφεραν για τη φύλαξη του Ζευγολατιού και  επιθυμία τόσο της κίνησης ενεργών πολιτών Ζευγολατιού.....

Η κυβέρνηση λέει ότι μας έσωσε, οι ξένοι διαφωνούν. Του Γιώργου Δελαστίκ


Κανένας, εκτός από τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, δεν πανηγυρίζει στην Ευρώπη ή στις ΗΠΑ για τις αποφάσεις του Eurogroup της περασμένης εβδομάδας. 

Ουδείς θεωρεί ότι η Ελλάδα σώθηκε, εξαιρουμένου και πάλι του πρωθυπουργού της χώρας μας.

Βίαζε τη σύντροφό του για 2 χρόνια ενώ αυτή κοιμόταν


Σοκ έχει προκαλέσει η καταγγελία μιας 27χρονης από την Βρετανία, ότι ο φίλος της, της έδινε υπνωτικά χάπια και την βίαζε επί δύο ολόκληρα χρόνια.
Όπως έγινε γνωστό, ο Ρόμπερτ Φράιερς,
ο οποίος μάλιστα έπασχε από το σύνδρομο της ''Ωραίας Κοιμωμένης'', προτιμούσε, η κοπέλα του Ναόμι Χάμπσον να κοιμάται, όταν επιδιδόταν σε σεξουαλικές πράξεις μαζί της.

Aπoσύρεται η πρόταση για φόρο 45% πάνω από 26.000 ευρώ


Προς απόσυρση της πρότασης για φόρο 45% πάνω από 26.000 ευρώ ετήσιο εισόδημα, φαίνεται να προσανατολίζεται η κυβέρνηση. Σε έκτακτη σύσκεψη που είχαν ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο υφυπουργός Οικονομικών Γιώργος Μαυραγάνης για το φορολογικό εξετάστηκε η επαναφορά προηγούμενης πρότασης, που...

ΚΕΔΕ: Σύγκρουση αιρετών και "λουκέτο" στις 12 Δεκεμβρίου


Σε σύγκρουση μεταξύ των «επίσημων» ΠΑΣΟΚ (Ασκούνης, Κοιμήσης) και ΝΔ (Τζανακούλης) με τους «αντάρτες» του ΠΑΣΟΚ προέδρους των ΠΕΔ, με προεξάρχοντες τους Σίμο Δανιηλίδη (ΠΕΔΚΜ) και Νίκο Σαράντη (ΠΕΔΑ), αλλά και τη ΔΗΜΑΡ και το ΣΥΡΙΖΑ και ορισμένους δημάρχους της ΝΔ, όπως τον επικεφαλής της αντιπολίτευσης στην....