14 Σεπ 2010

ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ Δ. ΡΕΠΠΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ

Λίγο μετά τις 19:00 απόψε  μια ομάδα αυτοκινητιστών από το μπλόκο της Νεστάνης έφθασε στην Τρίπολη και έκανε πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

ΆΤΣΑ ΚΑΙ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙ ΣΤ ΑΥΤΙ!!!!!!!!

dalidas comment s 


Οργισμένο νιάτο στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Λουτρακίου
εκουρεύθη , εσουλουπώθη έβαλε και σκουλαρίκι στο αριστερό το αυτί!!!!!

Η ΜΑΡΙΑ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΓΚΙΩΝΗ

Την ένταξή της στον συνδυασμό του κ. Γιώργου Γκιώνη ανακοίνωσε η Δημοτική Σύμβουλος Λουτρακίου – Περαχώρας κυρία Μαρία Πρωτοπαππά. Στη δήλωσή της επισημαίνει ότι ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας κ. Γ. Γκιώνης «αξιοποίησε παραγωγικά και αποτελεσματικά» την θητεία του υλοποιώντας έργα και υποδομές, που «σήμερα παραδίδονται στην πόλη αλλάζοντας την εικόνα της προς το καλύτερο».

ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ Ο ΔΕΔΕΣ

Κίνηση πολλή και διαβουλεύσεις διάφορες,όπως είναι άλλωστε αναμενόμενο έχει αυτές τις ημέρες ο Γιώργος Δέδες ,αφού έχει εξασφαλίσει σύμφωνα με πληροφορίες την θέση του υποψηφίου αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας με τον συνδυασμό του Πέτρου Τατούλη.

ΠΕΛΟΠΙΔΑΣ ΚΑΛΛΙΡΗΣ :Η ΠΕΡΑΙΩΣΗ ΕΥΝΟΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ

 ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ

"Η περαίωση ευνοεί τους κατ΄ επάγγελμα φοροφυγάδες και επιβαρύνει τους συνεπείς φορολογούμενους.

Πρόκειται για ένα μέτρο, που απέτυχε παταγωδώς στις εισπράξεις του, όταν εφαρμόστηκε επανειλημμένως και από τις προηγούμενες κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας.

ΚΛΕΙΝΕΙ "Η ΨΑΛΙΔΑ" ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΤΑΤΟΥΛΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΡΑΚΟ;

Έτσι τα βλέπω..

 Κλείνει η ψαλίδα ανάμεσα στον Πέτρο Τατούλη και στον Δημήτρη Δράκο ,σύμφωνα με την δημοσκόπηση που δημοσιεύθηκε στηνReal news την Κυριακή.Και αυτό ενδεχομένως στους γνωρίζοντες απο δημοσκοπήσεις, να μην σημαίνει και πάρα πολλά πράγματα ,αφού οι προηγούμενες δημοσκοπήσεις είχαν διενερηθεί απο άλλες εταιρίες δημοσκοπήσεων κι επομένως δεν μπορεί κανείς να βγάλει ασφαλή συμπεράσματα.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΚΙΑΤΟ;

 Άκουσα πως ...
Αυτές τις ημέρες κυκλοφορεί ευρέως μια δημοσκόπηση στο Κιάτο ,νεοσυσταθείσας εταιρίας, με έμπειρο όμως αναλυτή ,η οποία έχει πολύ ενδιαφέροντα ευρήματα..Σε δείγμα 600 πολιτών του διευρυμένου δήμου Σικυωνίων προηγείται ο Τάσος Χωρέμης στην πρόθεση ψήφου,ακολουθεί ο Χρήστος Ζαχαριάς (απέχει 4 μονάδες) ακριβώς πίσω του (σχεδόν ισοψηφούν ) ο Σπύρος Σταματόπουλος και ακολουθούν ο Άγγελος Παπαγγελόπουλος ,ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ και ο Κώστας Σπανός ,με αρκετά χαμηλά ποσοστά.

ΣΕ ΑΠΟΣΑΦΗΝΙΣΗ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ

Ανακοίνωση στην οποία αποσαφηνίζει τις αρμοδιότητές του ως αντιπροέδρου της κυβέρνησης εξέδωσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, παίρνοντας αποστάσεις από τις ενέργειες για νομική επιτάχυνση των επενδυτικών διαδικασιών και από τις πρακτικές της υπουργού Περιβάλλοντος Τίνας Μπιρμπίλη.

ΜΕΤ' ΕΜΠΟΔΙΩΝ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΕ ΟΣΕ ΚΑΙ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ

Συγκέντρωση στις 12 το μεσημέρι έχουν προγραμματίσει οι εργαζόμενοι στον ΟΣΕ έξω από τα κεντρικά γραφεία του οργανισμού στην οδό Καρόλου στην Πλατεία Καραϊσκάκη, αντιδρώντας με αυτό τον τρόπο στο κυβερνητικό σχέδιο εξυγίανσης. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει πορεία με κατεύθυνση που θα αποφασιστεί εκείνη την ώρα.Στο μεταξύ, παράνομη κρίθηκε από τη Δικαιοσύνη η 24ωρη απεργία που είχε εξαγγείλει για σήμερα η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών. Ωστόσο, παρά τη απόφαση, τα σωματεία των εργαζομένων έχουν προγραμματίσει τρεις τρίωρες στάσεις εργασίας από τις 6 έως τις 9 το πρωί, από τις 2 έως τις 5 το απόγευμα και από τις 9 το βράδυ μέχρι τα μεσάνυχτα. Γεγονός που αναμένεται να προκαλέσει αλλαγές στα δρομολόγια του ΟΣΕ και του Προαστιακού.

ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΕΚΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ ΘΗΣΑΥΡΟΥΣ ΤΟΥ

Μία από τις διασημότερες βιβλιοθήκες του κόσμου θα ανοίξει και πάλι τις πύλες της στις 20 Σεπτεμβρίου. Η βΙβλιοθήκη του Βατικανού παρέμεινε κλειστή επί τρία χρόνια προκειμένου να γίνουν εργασίες συντήρησης και ενίσχυσης των μέτρων ασφαλείας.

ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙΑ ΕΝΟΣ ΑΙΩΝΑ "ΦΥΛΑΓΜΕΝΑ "ΣΤΟΥΣ ΠΑΓΟΥΣ

Η παρακάτω είδηση με παραπέμπει σε ταινία εποχής ..Πρωί -πρωί το ανακάλυψα στο Σκάι.gr
 Ανθρώπινο σκελετό και σελίδες ημερολογίου ανακάλυψαν κοντά στο αρχιπέλαγος του Φραγκίσκου Ιωσήφ ρώσοι εξερευνητές που αναζητούσαν τα ίχνη αποστολής που χάθηκε πριν από σχεδόν έναν αιώνα στην Αρκτική...

ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΑΔΕΙΑ ΛΟΓΩ ..ΥΙΟΘΕΣΙΑΣ

Όχι μόνο οι γυναίκες αλλά και οι άνδρες αξιωματικοί και βαθμοφόροι του Λιμενικού Σώματος δικαιούνται, σύμφωνα με τις συνταγματικές επιταγές, τρίμηνη άδεια για υιοθεσία παιδιού.Αυτό έκρινε το Συμβούλιο της Επικρατείας και επέστρεψε στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος που τροποποιούσε το καθεστώς χορήγησης αδειών του προσωπικού του Λιμενικού Σώματος.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΕΛΟΣ-ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Μέσα στο 2011 θα ξεκινήσει η σταδιακή αντικατάσταση των αστυνομικών ταυτοτήτων με την Κάρτα του Πολίτη. Η κάρτα αυτή θα δημιουργηθεί με υψηλές προδιαγραφές ασφαλείας για να μην μπορεί να πλαστογραφηθεί και θα έχει το μέγεθος και τη μορφή πιστωτικής κάρτας, παρόμοιας με τις ταυτότητες κατοίκων πολλών ευρωπαϊκών χωρών.

ΤΟ ΠΛΑΦΟΝ ΣΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Η απόφαση των υπουργών Οικονομικών, Περιφερειακή Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος για την επιβολή Ανώτατης Τιμής Καταναλωτή (Α.Τ.Κ.) σε ορισμένα πετρελαιοειδή προϊόντα έχει ως εξής: