29 Ιαν 2014

Financial Times: Τα 100 μεταπτυχιακά που εξασφαλίζουν μεγάλους μισθούς [λίστα]


Την ώρα που πολλά στελέχη στη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη βλέπουν τους μισθούς τους να έχουν παγώσει, απόφοιτοι από τα 100 κορυφαία προγράμματα MBA υποστηρίζουν πως ξεκίνησαν στις αρχές της κρίσης το 2008 και το 2009 και αποφοίτησαν..

JP Morgan: Ερχεται πρωτιά ΣΥΡΙΖΑ και συνεχείς εκλογές στην Ελλάδα


Μεγάλες πιθανότητες για διεξαγωγή βουλευτικών εκλογών στην Ελλάδα πριν το τέλος του 2014 βλέπει η JP Morgan, η οποία εκτιμά πως νικητής της αναμέτρησης θα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, κάτι που ενδέχεται να βυθίσει τη χώρα σε μια παρατεταμένη προεκλογική περίοδο.

Το… λοφτ της Κεντροαριστεράς - Tου Θεόδωρου Π. Παπαθεοδώρου


«Οι επαγγελματίες της πολιτικής επικοινωνίας τείνουν να επιβάλλουν, με όλα τα διαθέσιμα και αποδεκτά μέσα, την άποψή τους και να προβάλλουν ότι η θεώρηση του κοινωνικού κόσμου που πρεσβεύουν, εκπροσωπεί την πλειονότητα των πολιτών» έγραφε ο Γάλλος κοινωνιολόγος P. Champagne στο κλασικό έργο του «Η κατασκευή της κοινής γνώμης»....

Σήκωσε το… γάντι η ΔΗΜΑΡ: Εντάσσεται στους Σοσιαλιστές – Δημοκράτες


Νέο «θερμό επεισόδιο» μεταξύ ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ αναμένεται, ίσως και εντός της ημέρας, μετά τα όσα είπε ο Φώτης Κουβέλης κατά την διάρκεια δείπνου χθες βράδυ για την παρουσίαση στους δημοσιογράφους του νέου εκπροσώπου του Τύπου του κόμματος Χρήστου Μαχαίρα.

Ρύθμιση δανείων εδώ και τώρα – Έτοιμο το σχέδιο διάσωσης για χιλιάδες νοικοκυριά


Ανάσα για χιλιάδες δανειολήπτες που έχουν βρεθεί εγκλωβισμένοι σε δάνεια με υψηλές δόσεις αναμένεται να δοθεί άμεσα με τον καθορισμό της λίστας των αναγκαίων εξόδων για μια οικογένεια από την οποία....

Φοροκαταιγίδα ως την Παρασκευή – Αιμορραγία με πληρωμή 5 φόρων


Εκατοντάδες χιλιάδες φορολογούμενοι θα... ξαναζήσουν τον εφιάλτη της τελευταίας ημέρας του μήνα λόγω φορολογικών υποχρεώσεων. Πενταπλός είναι ο φόρος για κάποιους.