27 Μαΐ 2016

Συριζαίοι μην παραιτήστε… είναι αργά.


Του Άρη Χατζηστεφάνου
Μετά την παραίτηση της Βασιλικής Κατριβάνου (η οποία ψήφισε το νέο μνημόνιο και δεν παραιτήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ) αυξήθηκαν οι φωνές, που προβλέπουν και νέες παραιτήσεις βουλευτών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στο αμέσως προσεχές διάστημα.

Δημοκρατία των Γελοίων. By To Skouliki Tom


Τη στιγμή που κάπου στο κέντρο της Ευρώπης, οι Γάλλοι βρίσκονται ένα βήμα πριν το δεύτερο ντου στη Βαστίλη, τα πάντα μοιάζουν να κυλούν ήρεμα για τους ιθαγενείς μιας απομακρυσμένης χερσονήσου της ηπείρου, που έχει χάσει τα πάντα, εκτός από το όνομά της.
Υπομονή, θέμα χρόνου είναι να το χάσει κι αυτό.

BREAKING: Εκτός Roland Garros o Rafael Nadal!


Δυστυχώς δεν είναι ψέμα! 
Ο Rafael Nadal μόλις απέσυρε τη συμμετοχή του από το Roland Garros, εξαιτίας ενοχλήσεων στον αριστερό του καρπό! Ο Ισπανός θα μείνει μακριά από τον θρόνο του στο Παρίσι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά...

"Πρέπει να αποσυρθώ από το τουρνουά

Να χαρώ μαζί σου «όργανο μου»; - Tης Χριστίνας




Πανηγυρίζουν οι ενώσεις Αρκαδίας και Αργολίδας των αστυνομικών διότι η Διοίκηση αποφάσισε να συνδράμουν και άλλες διευθύνσεις ( δεν αναφέρεται ποιες) στην φύλαξη του κέντρου κράτησης μεταναστών Κορίνθου. Είναι λέει δικαίωση για τους ίδιους και καλώς λένε!

Το πεντοζάλι που έγινε καρσιλαμάς


Του Νίκου Μπογιόπουλου
    Η κυβέρνηση πανηγυρίζει. Και χορεύει. 
Φυσικά ο ρυθμός που ακούγεται, δεν είναι το… «πεντοζάλι», για το οποίο μιλούσε προεκλογικά ο κ.Τσίπρας. Για το σαχλό τσιφτετέλι του εξευτελισμού πρόκειται στο οποίο επιδίδονται τα εκάστοτε γιουσουφάκια της πλουτοκρατίας.

Εφιάλτης στο δρόμο για το Eurogroup


Γιάννης Κιμπουρόπουλος
Ούτε στους χειρότερους εφιάλτες τους δεν θα μπορούσαν να ζήσουν οι βουλευτές της κυβερνώσας πλειοψηφίας όσα ζουν τις τελευταίες μέρες στη Βουλή. 
Αναβιώνοντας τις καλύτερες «παραδόσεις» της μνημονιακής εξαετίας, η κυβέρνηση...

Οι καπιταλιστές ζούνε πάνω από τις δυνατότητές μας


Κομπανιέρο Πιτσιρίκο,
Δεν θα έγραφα τόσο σύντομα (γιατί τα ίδια και τα ίδια λέμε όσον αφορά την Ελλάδα), αλλά βλέπεις με παρακίνησαν οι τεράστιες κινητοποιήσεις σε Βέλγιο και Γαλλία.

Ειδικά στη Γαλλία τα πράγματα δείχνουν να ξεφεύγουν από τον έλεγχο της θλιβερής κυβέρνησης σοσιαλδημοκρατών του Φρανσουά Ολάντ.

Και ανήλικοι στη σπείρα που έκλεβε σπίτια στην Κόρινθο


Εξιχνιάστηκαν από την ασφάλεια Κορίνθου 25 κλοπές και απόπειρας κλοπής σε σπίτια στην Κόρινθο και σε χωριά της περιοχής. Για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορούνται έξι άνθρωποι, Έλληνες, τρεις άντρες -ένας 30χρονος και δύο ανήλικοι- και τρείς γυναίκες -μία 43χρονη και δύο ανήλικες- σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα....

Δημόσιο: Μεταθέσεις, μετατάξεις, μισθοί και επιδόματα – Αλλάζουν όλα για τους δημοτικούς υπαλλήλους


Με τον τίτλο Ρύθμιση ΟΤΑ και άλλες διατάξεις το προσχέδιο νόμου του υπουργείου Εσωτερικών αλλάζει τον χάρτη για 80.000 υπαλλήλους των ΟΤΑ.

Μέσα στον Ιούνιο αναμένεται να κατατεθεί το νομοσχέδιο στη Βουλή, ενώ ήδη έχει τεθεί σε διαβούλευση...

20.000 μέλισσες ακολουθούσαν αυτοκίνητο επί δύο μέρες


Ένα τεράστιο σμήνος μελισσών έσπειρε τον πανικό στον κεντρικό δρόμο της πόλης Χέιβερφορντγουεστ στη Νότια Ουαλία, όταν ξαφνικά άρχισε να καταδιώκει το όχημα ενός 41χρονου άνδρα, επειδή η βασίλισσά τους είχε κλειστεί μέσα στο πορτμπαγκάζ. 
Μόλις συνειδητοποίησε, ότι περίπου 20.000 μέλισσες ακολουθούσαν το αυτοκίνητό του, ενώ οδηγούσε μέσα στην πόλη, ο...