9 Ιουλ 2016

Σερίνα Γουίλιαμς: Εκδίκηση και επιστροφή!

  
Η «θρυλική» παίκτρια του γυναικείου τένις είναι εδώ!
Η Σερίνα Γουίλιαμς πήρε την εκδίκησή της για τον χαμένο τελικό του Australian Open από την Αντζελίκ Κέρμπερ και επέστρεψε

Ο πίθηκας και το τρελό ποντίκι


Τόνυ Μπλαιρ, αυτή η ύαινα. Δεκατρία χρόνια μετά την εισβολή στο Ιράκ το 2003, και ύστερα από εξαετή έρευνα και συλλογή στοιχείων, το συμπέρασμα που προκύπτει, είναι ότι η εισβολή στο Ιράκ βασίσθηκε σε ψευδή στοιχεία. Οτι δηλαδή ο Σαντάμ...

Κάτι (πολύ σοβαρό πια) τρέχει με τις τράπεζες


Αλέξανδρος Ζέρβας
Δεν έχουν περάσει καλά-καλά δύο βδομάδες από την ετυμηγορία του βρετανικού λαού κι ήδη έχουν αρχίσει να αποκαλύπτονται οι πραγματικοί λόγοι του έντονου εκνευρισμού, που επεκράτησε μεταξύ των Ευρωπαίων ηγετών μπροστά στην προοπτική του Brexit.

Ελλάδα - Γερμανία 1 - 0: Ενας μύθος καταρρέει


Ενας παγκόσμιος (και βολικός) μύθος καταρρέει, και δη με την υπογραφή του ΟΟΣΑ. 'Η άλλως, οι περίφημοι «τεμπέληδες της εύφορης κοιλάδας» και του ευρωπαϊκού Νότου επίσης, οι Μεξικάνοι και οι Ελληνες αναδείχθηκαν το 2015 οι πλέον εργατικοί λαοί στον κόσμο. Και στην άλλη άκρη, τελευταίοι, ήταν οι... Γερμανοί.

Αλλαγή τοπίου στον εκλογικό νόμο μετά το «ναι» του ΚΚΕ


Μεγάλη αναταραχή, θαυμάσια κατάσταση: Η μαοϊκή ρήση με την οποία επέστρεψε ο Αλέξης Τσίπρας από την Κίνα βρίσκει άμεσο αντίκρυσμα στο πολιτικό πόκερ του εκλογικού νόμου και προϊδεάζει, αν μη τι άλλο, για τις κυβερνητικές προθέσεις και στο μεγάλο μέτωπο της Συνταγματικής Αναθεώρησης.