10 Φεβ 2020

Τα προσυνεδριακά και η αλήθεια


Καρτερός Θανάσης
Σιγά μην αφήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ να πάει απερίσπαστος στο συνέδριό του. Ιδιαίτερα όταν αυτό μπορεί να οδηγήσει σε επανεκκίνηση, επανίδρυση, ανασύσταση, ανασυγκρότηση, διεύρυνση (ξέχασα τίποτε;), που θα τον κάνει πολύ πιο αποτελεσματικό.

Η κυβέρνηση επιτάσσει κτίρια στα νησιά για τους πρόσφυγες


Με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου  η κυβέρνηση προχωράει στην επίταξη κτιρίων στα νησιά, προκειμένου να δημιουργηθούν «κλειστά κέντρα κράτησης» για πρόσφυγες και μετανάστες, όπως δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, το οποία ωστόσο δεν θα είναι «ακριβώς...

Τατούλης : Το στήσιμο του κοριού μεθοδεύτηκε απο το γραφείο του Κ. Μητσοτάκη


"Βόμβα" έριξε ο Πέτρος Τατούλης σήμερα κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου για την λειτουργία των πυρηνελαιουργείων .
Ο πρώην Περιφερειάρχης Πελοποννήσου είπε συγκεκριμένα πως το μεγάλο πρόβλημα...

10.000 ευρω σε όποιον γνωρίζει κάτι γι αυτό το έγκλημα στον σταθμό του προαστιακού στο Κιάτο


Αποτρόπαια εικόνα. Πράξη ανήθικη, απάνθρωπη , νοσηρή.
Δηλητηριασμένα λουκάνικα και κομμάτια κρέατος ήταν η φόλα που κάποιος έβαλε και σκόρπισε τον θάνατο κοντά στον σταθμό του προαστιακού στο Κιάτο.

Από την Πανεπιστημιακή Σχολή της Σπάρτης στην Τρίπολη τώρα ο καθηγητής Θάνος Κριεμάδης


Το 2002 μετακινήθηκε από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου για να οργανώσει το νέο τότε Τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού στη Σπάρτη. 

Η κυβέρνηση μεταφέρει ασθενείς με κορωνοϊό στη Μόρια, για να λύσει το μεταναστευτικό


Σάλο έχει προκαλέσει η αποκάλυψη, πως η κυβέρνηση μετέφερε δύο Έλληνες που βρίσκονταν στην Κίνα, στο στρατόπεδο συγκέντρωσης στη Μόρια της Λέσβου.
Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, υπάρχει η ελπίδα, πως οι δυο Έλληνες έχουν προσβληθεί από τον κορωνοϊό, οπότε θα κολλήσουν όλους τους μετανάστες και θα τους στείλουν στον άλλο κόσμο. 

Πιρουέτες, κωλοτούμπες και άλλα ακροβατικά...


Κατερίνα Μπρέγιαννη

Ένα από τα πιο συχνά «πυροτεχνήματα» της Ν.Δ. είναι ο ισχυρισμός της, ότι τάχα «τα ίδια έλεγαν πάντα». 
Σχετικά με το πόσο απέχει αυτό από την αλήθεια, αρκεί μόνο να δει κανείς, τι έλεγαν και τι κάνουν ως κυβέρνηση. 

Οταν το klife.gr συνάντησε τον Χρήστο Θηβαίο πριν το live του στο El Museo

Λίγο πριν το υπέροχο live του Χρήστου Θηβαίου στο El Museo στην παραλία Λεχαίου, το βράδυ του Σαββάτου, το klife.gr και η Τζένη Σουκαρά..

Νόμος τα έξτρα χρήματα των Δήμων για το προσφυγικό-μεταναστευτικό


Σήμερα σας παραθέτουμε αναλυτικά το νέο νόμο, και τι δικαιούνται οι περιοχές που έχουν δομές φιλοξενίας, όχι τόσο για να κατευναστούν οι όποιες αντιδράσεις, αλλά περισσότερο για να σιωπήσουν εκείνες οι φωνές που διασπείρουν...

Στόχος τα κορυφαία έργα τουριστικής και πολιτιστικής ανάπτυξης στην Σικυώνα

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν πάντα οι δηλώσεις και δεσμεύσεις των δημάρχων μετεκλογικά.Το σημειώνω αυτό με αφορμή την πρόσφατη συνέντευξη του Σπύρου Σταματόπουλου οποίος επέμεινε στους βασικούς άξονες της στρατηγικής του για αυτή την τετραετία.

Κόρινθος: Αλήθεια πόσοι μπορεί να είναι οι οραματιστές σε αυτή την πόλη;Του Βασίλη Αυλωνίτη


Η Κόρινθος με την Ιπποδάμειο μέθοδο σχεδιασμού του κυρίου πολεοδομικού ιστού της, την ομοιότητα της με τους αντίστοιχους πολεοδομικούς ιστούς της Βαρκελώνης και της Vitoria Gasteiz...

Οσκαρ 2020: Επική ανατροπή, τα Παράσιτα καλύτερη ταινία! Βραβεία σε Χόακιν Φίνιξ και Ζελβέργκερ


Η μεγάλη βραδιά του κινηματογράφου ολοκληρώθηκε! Τα Όσκαρ 2020 απονεμήθηκαν. Μεγάλος νικητής η ταινία Τα Παράσιτα, η οποία έκανε ΤΗΝ ανατροπή, όχι μόνο της χρονιάς, αλλά και των τελευταίων χρόνων.