20 Σεπ 2013

Τι λένε οι επιστήμονες για τον σεισμό στον Κορινθιακό


Ασθενής σεισμική δόνηση μεγέθους 4,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 5.05 το πρωί. Η δόνηση έγινε αισθητή στην Αθήνα και στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής.
Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε σε απόσταση 57 χιλιομέτρων βορειοδυτικά της πρωτεύουσας...

Η ΛΑΡΣΙΝΟΣ Α.Ε. συμμετέχει ως Χορηγός & Εκθέτης στην 5η Πανελλήνια Γενική Έκθεση ΚΟΡΙΝΘΙΑ 2013

 
Η εταιρεία ΛΑΡΣΙΝΟΣ Α.Ε., συμμετέχει για πέμπτη χρονιά στην 5η Πανελλήνια Γενική Έκθεση «ΚΟΡΙΝΘΙΑ 2013», η οποία πραγματοποιείται στην Κόρινθο από τις 25 έως τις 29 Σεπτεμβρίου, σε συνεργασία με τη Δ.Ε.Θ και υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Κορινθίας. Η ΛΑΡΣΙΝΟΣ Α.Ε....

Αποκάλυψη της γερμανικής εφημερίδας - Die Zeit: Ο Βενιζέλος πρότεινε στον Άσμουσεν να πειράξουν τα νούμερα


Την αποκάλυψη ότι ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, πρότεινε στο στέλεχος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Γιέργκ Άσμουσεν να αλλάξουν τα νούμερα που αφορούν τους υπολογισμούς για το δημοσιονομικό κενό της Ελλάδας για τη διετία 2015-2016, κάνει η εβδομαδιαία γερμανική...

Τσακίστε τον!


Του Ν. ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΥ*
Τα παρακάτω δημοσιεύτηκαν πριν από ένα χρόνο (16/9/2012) στην εφημερίδα «Καθημερινή», σε άρθρο υπό τον τίτλο «Η ευκαιρία της Χρυσής Αυγής για τη δημοκρατία», και φέρουν την υπογραφή του Στ. Κασιμάτη. 
Εγραφε τότε ο εν λόγω κύριος:

Ο ΣΥΡΙΖΑ «παραμένει εκτός συνταγματικού τόξου»... κατά Σαμαρά!

  
Του Γ. ΔΕΛΑΣΤΙΚ*
Kαλή του ώρα του Χρύσανθου Λαζαρίδη, του στενότατου συνεργάτη του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά! Με τις προχθεσινές δημόσιες παρεμβάσεις του μας βοήθησε να καταλάβουμε, ότι το συμπέρασμα που έβγαλε ο Αντώνης Σαμαράς από τη στυγερή δολοφονία του 34χρονου αριστερού καλλιτέχνη...

Χαρτονόμισμα 100 δισ. δραχμών!!!


Στις 3 Νοεμβρίου του 1944, κυκλοφόρησε το μεγαλύτερο σε ονομαστική αξία ελληνικό χαρτονόμισμα. Πρόκειται για εκείνο των 100 δισεκατομμυρίων δραχμών, το οποίο φέρει την υπογραφή του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Ξενοφώντα Ζολώτα. Ωστόσο, η ουσιαστική του αξία ήταν σχεδόν μηδαμινή.

Σκάνδαλο τεραστίων διαστάσεων – Διάτρητο το Taxisnet!


Πρόσβαση σε απόρρητα στοιχεία φορολογούμενων, μπορεί να έχει ο κανένας, στην προσπάθειά του να υποβάλει το πολύπαθο Ε9. Σκάνδαλο τεραστίων διαστάσεων με απρόβλεπτες προεκτάσεις αποτελεί το θέμα που φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας το matrix24.gr.

Παράταση της απεργίας σε Γυμνάσια και Λύκεια ψήφισαν οι ΕΛΜΕ


Οι γενικές συνελεύσεις των ΕΛΜΕ στην πλειονότητα τους ψήφισαν υπέρ της κινητοποίησης για δεύτερη συνεχή εβδομάδα αν και τα ποσοστά συμμετοχής σε αυτήν «κατρακύλησαν» χθες και σήμερα περίπου στο 30%, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις συνδικαλιστών.
Πάντως την Παρασκευή θα συνεδριάσουν οι...

Στα ΚΕΥΑ θα στεγαστούν οι Πανεπιστημιακές σχολές της Κορίνθου (βίντεο)


Σύσκεψη στο δημαρχείο της Κορίνθου εχθές με αντικείμενο  το συντονισμό των ενεργειών  για την ανέγερση του νέου Πανεπιστημιακού Συγκροτήματος στα ΚΕΥΑ των Εξαμιλίων, που θα στεγάσει τις υπάρχουσες αλλά και πιθανές νέες πανεπιστημιακές σχολές στη Κόρινθο.

New York Times: Σε τι διαφέρει η Ελλάδα από την δημοκρατία της Βαϊμάρης


Για την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα αναφέρονται οι New York Times, οι οποίοι επισημαίνουν ότι αυτή τη στιγμή έχει εμφανιστεί «η τέλεια πολιτική καταιγίδα για βίαιο εξτρεμισμό».

Η πολιτική αυτή καταιγίδα, αποτελείται από εθνικό ευτελισμό, οικονομική καταστροφή, υψηλή...

4,3 Ρίχτερ ταρακούνησαν Θήβα, Αθήνα, Κόρινθο


Πέντε λεπτά μετά τις 5 τα ξημερώματα της Παρασκευής, Αττική, Koρινθία  και Βοιωτία αναστατώθηκαν από τον σεισμό των 4,3 Ρίχτερ.

Η δόνηση έγινε αισθητή στην Αθήνα και στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, στην Κόρινθο αλλά και κυρίως στη Θήβα...