4 Μαρ 2017

Τυραννίδα


Του Στάθη
Φέτος στις εκπτώσεις τα μαγαζιά έκαναν τζίρο 20% λιγότερο από πέρυσι. Και πέρυσι 20% λιγότερο από πρόπερσι. Ετσι πάει η Ελλάδα, σαν τον κάβουρα. Προς τα πίσω. 
Στην Επταετία των Μνημονίων η φτώχεια στη χώρα αυξήθηκε κατά 40%! Η πατρίδα μας φτωχαίνει με τον ταχύτερο ρυθμό στην Ευρωπαϊκή Ενωση.

Τα λιγουρεύεστε;


Αλέξανδρος Ζέρβας

Όσο κι αν ξένισε πολλούς, η προχθεσινή τοποθέτηση του Άδωνι Γεωργιάδη τόσο στο Sky News όσο και στο CNBC ήταν απολύτως ενδεικτική όλων όσων έχουν συμβεί, συμβαίνουν, αλλά κι όσων σχεδιάζονται εντός κι εκτός της χώρας μας. 
Απλά ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, έχοντας...

Αλέξης Τσίπρας: «Δίκαιος και βιώσιμος ο συμβιβασμός. Ο Μητσοτάκης έπαιξε κι έχασε»


Για έναν δίκαιο και κοινωνικά βιώσιμο συμβιβασμό κάνει λόγο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στην συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Documento και κυκλοφορεί την Κυριακή.

Ο Αλέξης Τσίπρας διαβεβαιώνει, ότι δεν θα υπάρχουν πρόσθετες επιβαρύνσεις αλλά ένα πακέτο μέτρων, θετικών και αρνητικών,

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα τοκογλυφίας: Eυρεία αστυνομική επιχείρηση και σε Ξυλόκαστρο - Βραχάτι


Την εξάρθρωση πολυμελούς κυκλώματος, με τοκογλυφικές δραστηριότητες και «ειδικότητα» το «σπάσιμο» επιταγών και τη νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα κατάφερε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.