18 Οκτ 2016

Κάντε πλάκα γιατί χανόμαστε…


Του Στάθη
Κάντε πλάκα γιατί χανόμαστε. Αλλά οχυρωθείτε και γύρω από κάνα ταμπούρι, γιατί μας πήραν παραμάζωμα. Ο Ερντογάν ζητά πίσω τη Θεσσαλονίκη, σχεδόν όλα τα νησιά του Αιγαίου και δημοψήφισμα για την τύχη της Θράκης. Το ΔΝΤ ζητά να πάει ο...

Υπερχρέωση και λιτότητα η ανταμοιβή στον καλό μαθητή Τσίπρα


Του Λεωνίδα Βατικιώτη

Άμεση λύση υπόσχεται ο ΣΥΡΙΖΑ, για να χρυσώσει το χάπι των νέων μέτρων, που φέρνει η δεύτερη αξιολόγηση 

Σανό περιελάμβανε το μενού στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ. Σανό για πρωινό, σανό για μεσημεριανό, σανό και για βραδινό, σανό και την ώρα του καφέ αντί για βουτήματα.

12 μήνες φυλακή σε Π.Τατούλη και Ντ. Νικολάκου μετά απο μήνυση της "Ελευθερίας" . Η ποινή έχει ανασταλτικό χαρακτήρα και είναι εφέσιμη


 Ποινή φυλάκισης 12 μηνών και στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων για ένα χρόνο επέβαλε χθες  το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Καλαμάτας στον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη και την αντιπεριφερειάρχη Ντίνα Νικολάκου για παράβαση καθήκοντος.

Από τη μια αυταπάτη στη μεγαλύτερη


Κώστας Λαπαβίτσας *
Το καταστάλαγμα του δευτέρου συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, όπως το απέδωσε ο πρόεδρός του Αλέξης Τσίπρας, ήταν περίπου το εξής:
Ο ΣΥΡΙΖΑ κέρδισε τις εκλογές του 2015 υποσχόμενος άρση της λιτότητας, διαγραφή του χρέους και ριζοσπαστική αλλαγή της χώρας, πάντα εντός της ΟΝΕ.

Το ψηλότερο κτίριο της Κίνας και αρχιτεκτονικό "θαύμα" της χρονιάς!

Το εντυπωσιακό Shanghai Tower βρίσκεται στη Σαγκάη και σχεδιάστηκε από την αμερικανική εταιρεία Gensler. Πρόκειται, πλέον, για το ψηλότερο κτίριο της Κίνας, με 632 μέτρα ύψος, που

Ο Ολυμπιακός έκανε πλάκα στο πρώτο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό


Ποιος θα προέβλεπε, πως ο Βασίλης Σπανούλης θα τελείωνε ντέρμπι με 2 πόντους από βολές και ο Ολυμπιακός θα σάρωνε με 25 πόντους τον Παναθηναϊκό! Τόσο μεγάλη ήταν η διαφορά των δύο ομάδων, στην πρώτη από τις πολλές μάχες τους μέσα στη σεζόν, που ο αρχηγός των Πρωταθλητών αρκέστηκε, να μοιράσει μπάλα έχοντας 7 ασίστ.

Τραγικό λάθος του ΑΠΕ: Ο Ερντογάν δεν μίλησε για δημοψήφισμα στη Θράκη


Ενα τραγικό λάθος έκανε το κρατικό πρακτορείο Ειδήσεων ΑΠΕ-ΜΠΕ προκαλώντας παραλίγο... διπλωματικό επεισόδιο Ελλάδας-Τουρκίας.
Σε διορθωτική του δήλωση πριν από λίγο το ΑΠΕ-ΜΠΕ ξεκαθάρισε ότι ο Ταγιπ Ερντογάν δεν μίλησε για δημοψήφισμα στην Δυτική Θράκη.