26 Ιουν 2013

Οι Έλληνες έχουν τους ηγέτες που τους αξίζουν...

  
Του Πιτσιρίκου
Πολλή θετική αποδείχτηκε η αποχώρηση της ΔΗΜΑΡ από την κυβέρνηση, αφού η χώρα επέστρεψε σε κυβέρνηση συνεργασίας Νέας Δημοκρατίας και ΠΑΣΟΚ, που συνεργάζονται σχεδόν επί 40 χρόνια, με καταπληκτικά αποτελέσματα.

Ένα διάγραμμα - 10.000 λέξεις.

  
Του Γιάννη Βαρουφάκη
Η εγκληματική ανοησία που χαρακτηρίζει σήμερα την οικονομία της Ευρωζώνης δεν χρειάζεται παρά ένα διάγραμμα για να εμφανιστεί σε όλο της μεγαλείο. Η μπλε γραμμή καταγράφει τον αριθμό των ανέργων κατοίκων της Ευρωζώνης από το 1999 μέχρι σήμερα. Η κόκκινη τις δημόσιες δαπάνες (σε δισ. ευρώ) για...

Εκπαιδευτικοί και υπάλληλοι Δήμων οι πρώτοι υποψήφιοι για διαθεσιμότητα


Η "δουλειά" ξεκινάει αμέσως!
Δεν υπάρχουν περιθώρια για να καταφέρει ο νέος υπουργός να έχει έτοιμο το σχέδιο κινητικότητας 12.500 υπαλλήλων του Δημοσίου. Η συμφωνία με την τρόικα προβλέπει ολοκληρωμένο σχέδιο και αρχή της κινητικότητας ως τις 8 Ιουλίου.  
Τα περιθώρια είναι ασφυκτικά για τη νέα ηγεσία του..

ΔΕΗ: Φθηνότερο ρεύμα σε "ευάλωτους" πελάτες. Ποιους αφορά


Τους όρους και τις προϋποθέσεις για τους οικιακούς καταναλωτές ηλεκτρικού ρεύματος που χρήζουν ευνοϊκής μεταχείρισης σε σχέση με τις πληρωμές των λογαριασμών και τις διακοπές ηλεκτροδότησης ανακοίνωσε ο υφυπουργός ΠΕΚΑ Μάκης Παπαγεωργίου....

Λυκουρέντζος: «Διαψεύδω κατηγορηματικά ότι με ενδιαφέρει να είμαι υποψήφιος περιφερειάρχης»!


 Με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο διέψευσε τις φήμες, που τον θέλουν ως πιθανό υποψήφιο στις προσεχείς περιφερειακές εκλογές στην Πελοπόννησο, ο πρώην Υπουργός Υγείας και βουλευτής Αρκαδίας της ΝΔ, Ανδρέας Λυκουρέντζος....

Το νυφικό που κάνει θραύση: Φτιαγμένο από 1.500 χαρτιά διαζυγίου [εικόνες]


Το συγκεκριμένο νυφικό διεκδικεί επάξια τον τίτλο του πιο κυνικού που κατασκευάστηκε ποτέ. Ο λόγος βρίσκεται στο υλικό του που δεν είναι άλλο από... χαρτιά διαζυγίου!

Το συγεκριμένο νυφικό αποτελεί κατασκευή και ιδέα της 15χρονης Αγγλίδας Ντέμι Μπέιμς η οποία με..

Εισήγηση για την άρση ασυλίας του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Στάθη Μπούκουρα από την επιτροπή δεοντολογίας της Βουλής


Την άρση της ασυλίας του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Στάθη Μπούκουρα αποφάσισε κατά πλειοψηφία να εισηγηθεί η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής.

Το κατηγορητήριο αφορά στη συμμετοχή του Στάθη Μπούκουρα στα επεισόδια που είχαν...

Διερευνητικές ματιές του ΣΥΡΙΖΑ προς τη ΔΗΜΑΡ


«Και τώρα μόνοι με… τον δικομματισμό». Αυτή η φράση συμπυκνώνει την αίσθηση που κυριαρχεί στον ΣΥΡΙΖΑ, έπειτα και από τον σχηματισμό της νέας κυβέρνησης, στη οποία δεν συμμετέχει πλέον η ΔΗΜΑΡ.
Παρά ταύτα, στην Κουμουνδούρου,....

Ένας φτωχός αλλά σπουδαίος ανθρώπος!


Ο Dobre κατάγεται από τη Βουλγαρία και είναι 99 ετών. Όλη του τη ζωή την πέρασε δύσκολα, πολλές φορές σε συνθήκες απόλυτης φτώχειας. 
Ζούσε σε τρώγλες και τρεφόταν με ό,τι έβρισκε στα σκουπίδια ή του έδιναν οι «καλοί άνθρωποι» στο δρόμο όπως λέει ο ίδιος.