14 Ιαν 2021

Π.Τατούλης: Aμήχανος, εκνευρισμένος και υβριστής εμφανίστηκε ο κ. Νίκας

 


Αμήχανος, εκνευρισμένος και υβριστής εμφανίστηκε ο κ.Νίκας στην σημερινή συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη. Παρότι η κύρια πολιτική του συμπεριφορά στηρίζεται στη συκοφαντία..

Κορωνοϊός: Στα 599 τα νέα κρούσματα - 328 οι διασωληνωμένοι, 33 θάνατοι/ 8 κρούσματα στην Κορινθία


Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε σήμερα 599 νέα κρούσματα της λοίμωξης του νέου κορωνοϊού (COVID-19), εκ των οποίων 4 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται..

Νέες αρμοδιότητες για τον Κορίνθιο Υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Νίκο Ταγαρά


Με νέες  αλλά και διευρυμένες αρμοδιότητες συνεχίζει τη θητεία του ο Κορίνθιος πολιτικός, Νίκος Ταγαράς στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας. 

Στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως δημοσιεύτηκαν οι αρμοδιότητες του κ. Ταγαρά, όπως του ανατέθηκαν από τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη και τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστα Σκρέκα. 

Πιο κοντά από ποτέ οι Ομοσπονδίες Επαγγελματικών και Βιοτεχνικών Σωματείων Πελοποννήσου μπροστά στα τεράστια προβλήματα


 Ένα βήμα πιο κοντά οι ΟΕΒΕ της ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ σε δράσεις που θα δώσουν νέες δυνατότητες και προοπτική στους επαγγελματίες που εκπροσωπούν στην νέα εποχή που έρχεται. Αυτό προέκυψε από την Διαδικτυακή Συνεδρίαση των..

«Κατάρτιση και Πιστοποίηση Γνώσεων και Δεξιοτήτων Εργαζομένων στον Ιδιωτικό Τομέα της Εφοδιαστικής Αλυσίδας» -Δείτε το πρόγραμμα



To Επιμελητήριο Κορινθίας, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία 2014 - 2020»
, υλοποιεί την πράξη: «Κατάρτιση και Πιστοποίηση Γνώσεων και Δεξιοτήτων Εργαζομένων στον Ιδιωτικό Τομέα της Εφοδιαστικής..

Νίκας μαινόμενος :Υβριστής μου ο Καμπόσος - Σαμαράς,Βλάσης,Κολιόπουλος με βοήθησαν στις εκλογές... αλλά Περιφερειάρχης είμαι εγώ



Η συνέντευξη τύπου του Περιφερειάρχη Π. Νίκα που πραγματοποιήθηκε σημερα ,οι υψηλοί τόνοι που την διέκριναν αλλά και η αιφνιδιαστική διακοπή της, αφήνοντα πολλούς  συναδέλφους άναυδους..

Κορωνοϊός - «Συναγερμός» στον ΠΟΥ: Εξαπλώνονται τα μεταλλαγμένα στελέχη - Έκτακτη συνεδρίαση

 


Η επιτροπή εκτάκτων αναγκών του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) θα συνεδριάσει σήμερα για τα παραλλαγμένα στελέχη του νέου κορωνοϊού, τα οποία προκαλούν ανησυχία στις αρχές σε όλο τον κόσμο, όπου ο αγώνας κατά της αναζωπύρωσης της πανδημίας..


Αναπληρώτρια Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπος της ΝΔ η Μαριλένα Σούκουλη


Μεγάλη αναβάθμιση για την βουλευτή Κορινθίας Μαριλένα Σούκουλη αφού έγινε γνωστό πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης την έκανε αναπληρώτρια Κοινοβουλευτική εκπρόσωπο της ΝΔ. Αυτό οπωσδήποτε για μια νέα βουλευτή είναι εξαιρετικά τιμητικό. Για την Κορινθία μας επίσης είναι σημαντικό αφού και οι 3 βουλευτές μας έχουν αξιοποιηθεί.

«Να ανοίξει η εστίαση σε τρεις εβδομάδες» – Γιατί ο Δερμιτζάκης διαφωνεί με τους ειδικούς

 


Την… «επαναστατική» πρόταση να ανοίξει σταδιακά η εστίαση κάνει ο Μανώλης Δερμιτζάκης, μία ημέρα μετά την άποψη που εξέφρασε ότι πρέπει σταδιακά να επανέλθουμε σε μια μορφή κανονικότητας κι ενώ οι περισσότεροι συνάδελφοί του..

Πόσοι Έλληνες έχουν εμβολιαστεί – Πόσο ασφαλή είναι τα εμβόλια και ποιες παρενέργειες έχουν καταγραφεί


 Μέχρι σήμερα ο εμβολιασμός κατά της Covid-19 έχει κυλήσει ομαλά σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό, τόνισε η καθηγήτρια Παιδιατρικής και Λοιμωξιολογίας, μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων και της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών..

ΑΛΕΞΗ...ΞΥΠΝΑ ΤΟΥΣ ! Δεν ειναι ωρα για "ομπρέλες" και...ΡΕΝΕδες!


Του Νίκου Φλαούνα

 Πανε καλά εκει στον ΣΥΡΙΖΑ;

Εχουμε μια Κυβέρνηση που εχει χάσει τον προσανατολισμό της, αλλα λένε το πρωί, Πρωθυπουργός και υπουργοί και άλλα το βράδυ, η οικονομία παει κατα διαόλου..

Π.Τατούλης: Ζητάμε την επιδημιολογική επιτήρηση με rapid test στο σύνολο του πληθυσμού της Αργολίδας και του Δήμου Σπάρτης

 


Η σκληρή πραγματικότητα ήρθε να αποκαλύψει τη μεγάλη επικινδυνότητα και την ανικανότητα του κ.Νίκα σε ό,τι αφορά την ευθύνη της Περιφέρειας για τη διαχείριση των θεμάτων που αφορούν το σοβαρό κίνδυνο..

“Πλήρης και συνεχής η συνεργασία της Περιφέρειας με τον ΕΟΔΥ και την ΓΓΠΠ” δήλωσε ο περιφερειάρχης, αναφορικά με το lockdown σε Αργολίδα και Σπάρτη


 “Η συνεργασία της Περιφέρειας και των υπηρεσιών της με τον ΕΟΔΥ και τις δημόσιες δομές υγείας θα είναι πλήρης και συνεχής” σημείωσε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.

Η πιο πάνω δήλωση του περιφερειάρχη έγινε χθες..

Ανοίγει τη Δευτέρα η αγορά με "click away" και "click in shop"

 


Η σχετικά καλή επιδημιολογική εικόνα που παρουσιάζει η χώρα μας αυξάνει συνεχώς τις πιθανότητες για το άνοιγμα των καταστημάτων από τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου. Ωστόσο όλα θα..