9 Ιαν 2020

Ο μέγας Μικρούτσικος και τα “σοφά παιδιά” του Σημίτη


Μάνος Χωριανόπουλος
Επιτέλους μάθαμε γιατί χρεοκοπήσαμε. Δεν έφταιγε ένα ολόκληρο παρασιτικό σύστημα, αλλά αυτοί που τραγουδούσαν αφηνιασμένοι Μικρούτσικο, χωρίς να είναι ναυτικοί. 

Τατούλης για την συνέντευξη Νίκα:"Δημαγωγία, εθνολαικισμός και μια δήθεν κανονικότητα που είναι μια θλιβερή επιστροφή στο σκοτεινό παρελθόν"


Σε σχολιασμό των  όσων  ανέφερε στην χθεσινή πρώτη συνέντευξη τύπου ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας , προχώρησε σήμερα  με ανακοίνωσή του ο Πέτρος Τατούλης. 

Ο οδοστρωτήρας των εργασιακών δικαιωμάτων ξεκίνησε με ορμή


Με ανάρτησή της στο Facebook η πρώην βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ Μαρία Θελερίτη,φιλοξενεί την κοινή ανακοίνωση του Πάνου Σκουρλέτη  και της Έφης Αχτσιόγλου σχετικά με τα όσα συμβαίνουν αυτό τον καιρό στις τράπεζες , στον ΟΤΕ...

Στην εποχή της brand journalism


Ελένη Καρασαββίδου
Της έχουν δώσει όνομα: brand journalism. Και της έχουν δώσει χώρο. Καταλαμβάνει μια ολόκληρη εποχή. 
Είναι η δημοσιογραφία ως επίφαση δημόσιου λόγου, ενώ είναι...

To ΔΝΤ εγκαταλείπει τα μνημόνια. Η ΝΔ όχι!


Η παραδοχή από τη νέα επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου ότι η συνταγή που εφαρμόστηκε στην Ελλάδα, ήταν λανθασμένη, είναι μια σημαντική είδηση, παρόλο που το κακό έχει ήδη γίνει και...

«Λάβρος» ο Μάικλ Μουρ κατά της δολοφονίας Σουλεϊμανί: «Για θυμίστε μου, ποιους Αμερικάνους σκότωσε;»


«Λάβρος» κατά όσων υπερθεματίζουν για την «αναγκαιότητα» δολοφονίας του Κασέμ Σουλεϊμανί, εμφανίστηκε για μια ακόμη φορά μέσω twitter ο Μάικλ Μουρ. 

Οι τρεις +1 ήττες για την Ελλάδα στον Λευκό Οίκο


Μαρίνα Αλεξανδρή
Κατά την κυβέρνηση η συνάντηση Τραμπ - Μητσοτάκη στον Λευκό Οίκο ήταν «εξαιρετική», διότι επαναβεβαίωσε, ότι «οι ελληνο-αμερικανικές σχέσεις βρίσκονται στο καλύτερο δυνατό επίπεδο», διότι...

Ο Γ. Ψυχογιός: Συνάντηση με αντιπροσωπεία της Επιτροπής Κοινωνικής Ασφάλισης του Κοινοβουλίου της Σουηδίας



Ο Βουλευτής Κορινθίας και αναπληρωτής τομεάρχης για την Μεταναστευτική Πολιτική, Γιώργος Ψυχογιός εκπροσώπησε τον ΣΥΡΙΖΑ στη διακομματική συνάντηση της Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης με αντιπροσωπεία της Επιτροπής Κοινωνικής Ασφάλισης του Κοινοβουλίου της Σουηδίας.