9 Οκτ 2015

Ζευγάρι Βρετανών ζει στο 1940!


Η Kitten Von Mew είναι χορεύτρια μπουρλέσκ από το Warwickshire της Αγγλίας και είναι τόσο ερωτευμένη με την εποχή της δεκαετίας του 1940, που έχει διαμορφώσει όλη τη ζωή της γύρω από αυτήν. 
Μαζί με τον σύζυγό της Richard, έχουν ξοδέψει χιλιάδες λίρες για τη διακόσμηση στο σπίτι τους, με αυθεντικά έπιπλα του ’30 και του ’40.

Ο τριπλός πόλεμος του συστήματος εξουσίας και το πότισμα των τηλεγραφόξυλων

  
Του ΘΕΜΗ ΤΖΗΜΑ     
Το σύστημα ή σύμπλεγμα εξουσίας επί της χώρας, που συντίθεται από το μεγάλο κεφάλαιο με κυρίαρχο το βκαι τους χρεοκοπημένους τραπεζίτες, τον ξένο παράγοντα είτε πρόκειται για κυβερνήσεις είτε για ξένο κεφάλαιο και από ένα τμήμα της εγχώριας πολιτικής ελίτ -και- με το τρίτο μνημόνιο συνεχίζει τον τριπλό πόλεμο στον οποίο βασίζεται...

Ξεκινούν οι κατασχέσεις - Με εγκύκλιο ρίχνουν το όριο στα 1.000 ευρω


Διευκρινίσεις σχετικά τα νέα ακατάσχετα όρια μισθών και συντάξεων από οφειλές προς το δημόσιο δίνει εγκύκλιος της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων.

Πρόκειται για τα νέα ακατάσχετα όρια που ισχύει από 19 Αυγούστου βάση του εφαρμοστικού νόμου...

ΤΟ ΔΝΤ ΠΡΟΣΓΕΙΩΝΕΙ ΑΝΩΜΑΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ


Του ΠΕΤΡΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
Μια από τις βασικές υποθέσεις εργασίας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ήταν, ότι, ακολουθώντας μια ατλαντική εξωτερική πολιτική, θα εξασφάλιζε την υποστήριξη των ΗΠΑ και του ΔΝΤ για μια χαλάρωση του ασφυκτικού πλαισίου που της έχουν επιβάλει Βρυξέλλες και Βερολίνο, ιδιαίτερα στο ζήτημα του χρέους.

Μνημόνιο έφα


Το πρόβλημα δεν είναι ότι ο κ. Τσίπρας δεν ομιλεί οξφορδιανά αγγλικά, αλλά ότι ομιλεί πολλές άλλες ξένες γλώσσες και τις ομιλεί απταίστως και φαρσί. Εν πρώτοις ομιλεί την ακροδεξιά γλώσσα Σαμαρά και την εκσυγχρονιστική γλώσσα Σημίτη,

Πλούτωνας: Ένας πλανήτης με μπλε ουρανό και παγωμένο νερό


Μετά την μεγάλη αποκάλυψη της προηγούμενης εβδομάδας ότι στον Άρη υπάρχει τρεχούμενο αλμυρό νερό, η NASA ξαναχτυπά σήμερα αποκαλύπτοντας τη νέα της ανακάλυψη για τον...

10 λόγοι που πρέπει να ανησυχούμε για την TTIP


Τη φωνή τους στο διεθνές κάλεσμα δράσης ενάντια στις εμπορικές συμφωνίες TTIP (Συμφωνία για το εμπόριο μεταξύ Ε.Ε.-ΗΠΑ), CETA (Συμφωνία για το εμπόριο μεταξύ Ε.Ε.-Καναδά), TiSA (Εμπορική Συμφωνία για την Ανταλλαγή Υπηρεσιών) και TPP (Διηπειρωτική Συμφωνία Εμπορίου) ενώνουν περισσότεροι από 50 φορείς στη χώρα μας, που...

Ο Κλέων Γρηγοριάδης μιλάει για τους 1101 του Βαρουφάκη


Μυστήριο έχει προκαλέσει το τρέιλερ με τίτλο «Οι 1101 έρχονται» που κυκλοφορεί από χθες στο Διαδίκτυο, ενώ υπάρχει και αντίστοιχο site. 
Στο τρέιλερ, που θυμίζει κάτι από... ταινία επιστημονικής φαντασίας, τα δύο μόνα αναγνωρίσιμα πρόσωπα είναι ο...

Ραχήλ Μακρή: Δεν θα πληρώσω ΕΝΦΙΑ, ας με συλλάβουν


Βήμα στη Βουλή δεν έχει πλέον η Ραχήλ Μακρή και έτσι χρησιμοποιεί το facebook για να στείλει τα δικά της μηνύματα, όπως για να ενημερώσει πως δεν σκοπεύει να πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ.

Η κ. Μακρή έχει αναρτήσει ένα βίντεο, από συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στις 29 ...

Η Εθνική τραγωδία δεν έχει τελειωμό


Η ταπείνωση έχει πλέον... ομαδοποιηθεί: Εθνική Ελλάδας. Το εθνικό μας συγκρότημα, το οποίο μας προσέφερε ουκ ολίγες συγκινήσεις από το 2004 μέχρι και πέρυσι, έχει γίνει ομάδα για λύπηση.
Το μαρτυρά η νέα της ήττα (6η σε εννέα αγώνες!) στα προκριματικά του Euro της Γαλλίας, χθες το βράδυ στο...

Ο Παναθηναϊκός "άλωσε" το ΣΕΦ


Την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας πήρε ο Παναθηναϊκός, νικώντας στο "κεκλεισμένων των θυρών" ΣΕΦ τον Ολυμπιακό με σκορ 70-64. 
Με ένα εντυπωσιακό σερί 15-0 στη τέταρτη περίοδο, βάζοντας μεγάλα σουτ και δείχνοντας χαρακτήρα, οι πράσινοι πήραν διαφορά δεκαπέντε πόντων (44-59), την οποία οι Πειραιώτες δεν κατάφεραν να ανατρέψουν.