3 Ιουν 2016

Σας έλειψε; Έπιστρέφει! - VIDEO

 Πολύ ευχάριστα τα νέα για τον Ρότζερ Φέντερερ, καθώς ο Ελβετός είναι έτοιμος να επιστρέψει στο ATP Tour και θα το κάνει στο χορτάρινο τουρνουά της Στουτγκάρδης την επόμενη εβδομάδα!

H RAP MEDIA στο 4ο Διεθνές Φεστιβάλ Αρχιτεκτονικών Σχολών (βίντεο)


Δυναμικά εισέρχεται στο χώρο των Media η Rap Media αναλαμβάνοντας την επικοινωνία σπουδαίων διοργανώσεων. Μια τέτοια διοργάνωση είναι και το 4ο Διεθνές Φεστιβάλ Αρχιτεκτονικών Σχολών το οποίο διοργανώνεται στην Κόρινθο το διάστημα 4-12 Ιουνίου και συγκεντρώνει τα πιο λαμπρά αρχιτεκτονικά μυαλά του κόσμου...

Κωνσταντίνα Νικολάκου ""Nα ζητήσει συγγνώμη ο Καμμένος για τις προσβλητικές δηλώσεις"


 
Σχολιάζοντας τη δήλωση του Υπουργού Άμυνας κ. Παναγιώτη Καμένου σχετικά με το κλείσιμο του στρατοπέδου Καλαμάτας, η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης κα Νικολάκου δήλωσε:

"Θεωρούμε εντελώς απαράδεκτη και προσβλητική για την πόλη της Καλαμάτας, τη Μεσσηνία και την  Πελοπόννησο τη δήλωση του καθ' ύλην αρμόδιου Υπουργού...

Ένας παγκοσμίου φήμης Έλληνας στην «πρεμιέρα» της Rap Media

 
H Rap Media ανοίγει  την αυλαία στο χώρο των Media μ’ έναν σπουδαίο πρωταγωνιστή. 
Η Rap Media έχει την ιδιαίτερη τιμή να παρουσιάζεται στο χώρο της επικοινωνίας με τη συνέντευξη ενός παγκοσμίου φήμης Αρχαιολόγου, ενός μεγάλου Φιλέλληνα, ενός ξεχωριστού ανθρώπου! Ο καθηγητής Στέφανος Μίλλερ ανοίγει το σπίτι του και την καρδιά του στην Rap Media και στη Τζένη Σουκαρά στην πρεμιέρα της εκπομπής «Κορινθίων Έργα», διότι  ναι…, ο καθηγητής είναι Έλλην και Κορίνθιος περισσότερο από κάθε άλλον!

Αγορά χρόνου για κυβέρνηση, ΔΝΤ, Σόιμπλε


Του Γιάννη Κιμπουρόπουλου
Το πολιτικό ισοζύγιο της απόφασης του Eurogroup βγάζει μικρά, προσωρινά πλεονάσματα για τους «παίκτες» και αφήνει αβυσσαλέα ελλείμματα για την ελληνική οικονομία και κοινωνία
«Το τελικό αποτέλεσμα της απόφασης της Τετάρτης, δεν είναι άφεση χρέους για την Ελλάδα, είναι η αρχή του...

Το Ελληνικό (ήταν) της Ελλάδας


Του Στάθη 
Στην αρχή της μεταπολίτευσης γινόταν πολύς λόγος για το «στιγμιαίο» του πραξικοπήματος - αν δηλαδή η ενοχή όσων κατέλυσαν τότε το Σύνταγμα περιοριζόταν σε αυτούς και τη στιγμή που το έπραξαν, ή αν αυτή η ενοχή διευρυνόταν να αφορά και όσους στη συνέχεια συνεργάσθηκαν με το καθεστώς των πραξικοπηματιών.

Οι Μένουμε Ευρώπη θέλουν να βγάλουν την Ελλάδα από την Ευρώπη


Αυτό που συμβαίνει με τους Μένουμε Ευρώπη είναι πάρα πολύ επικίνδυνο για την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας μας.
Οι Μένουμε Ευρώπη με τις διαδηλώσεις που ετοιμάζουν και με την παλαβή ρητορική τους βάζουν σε κίνδυνο την παραμονή της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στην Ευρωζώνη.

Οι Μένουμε Ευρώπη θέλουν να οδηγήσουν την Ελλάδα εκτός ευρώ.

Μη ρωτάτε πώς γίνεται αυτό, στην Ελλάδα ζείτε. Και στην Ελλάδα όλα μπορεί να γίνουν. Ακόμα και οι Μένουμε Ευρώπη να βγάλουν την Ελλάδα από την Ευρώπη.

Άνοιξε το μεγαλύτερο σιδηροδρομικό τούνελ μήκους 57 χιλιομέτρων!


Φως στο τούνελ… και όχι οποιοδήποτε τούνελ αλλά του μακρύτερου σιδηροδρομικού τούνελ του κόσμου κόσμου το οποίο άνοιξε την 1η Ιουνίου, σχεδόν μετά από 70 χρόνια που σχεδιαζόταν.

Ο Καμμένος, ο Σαμαράς και το στρατόπεδο της Καλαμάτας


Λουκέτο σε αχρείαστα στρατόπεδα προανήγγειλε ο Πάνος Καμμένος ως δημοσιονομικό ισοδύναμο για την διάσωση των ειδικών μισθολογίων των ένστολων. Άλλα έλεγε, όμως, πριν από δύο μήνες....