3 Μαρ 2016

Σμήνος οι μύγες, στο σπαθί του κ. Τσίπρα!



Του Αρη Σκιαδόπουλου
Εντάξει! Δεν έχει κανείς απαιτήσεις υψηλής διανόησης από τον κ. Τσίπρα. Ωστόσο υπάρχει κάτι στοιχειώδες, που οι σύμβουλοί του θα έπρεπε να του είχαν επισημάνει. Είναι κάτι, που πλειστάκις έχει αναφερθεί και εδώ. Ότι, δηλαδή, η πολιτική επιστήμη περιφρονεί απολύτως τον όρο Ηθική.

7 μύθοι για τη SCHENGEN


Νότης Μαριάς
Τα οφέλη από μια ενδεχόμενη απάρνηση της συνθήκης
Κόντρα στην καθεστηκυία αντίληψη για την ανάγκη παραμονής μας στον χώρο Σένγκεν, από τον Δεκέμβρη του 2015, οπότε και η προσφυγική κρίση βρισκόταν σε έξαρση...

Ο πόλεμος των μαραμένων ρόδων...


Του Στάθη

Η κυβέρνηση εξακολουθεί να αφήνει στο απυρόβλητο της φοροεπιδρομής που έχει εξαπολύσει, τις εταιρείες τζόγου για παράδειγμα (με τζίρους και κέρδη δισεκατομμυρίων), αλλά την ίδια στιγμή κόβει από 60.000 πολίτες το ΕΚΑΣ, της τάξεως των 30 έως 50 ευρώ, για συνταξιούχους των 700 ευρώ και κάτω!

Bild: H Ελλάδα θα γίνει super hot spot βάσει σχεδίου. Τα 6 σημεία


Σχέδιο 6 σημείων για την προσφυγική κρίση στην Ελλάδα αποκαλύπτει η Βild, μετά το πράσινο φως που έδωσε το Κολέγιο των Επιτρόπων για την ανθρωπιστική κρίση.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Bild το σχέδιο για την Ελλάδα είναι, να γίνει ένα mega hot spot και μάλιστα υπάρχει και...

Κούρεμα αφορολόγητου απαιτούν οι δανειστές


Τη μείωση του αφορολόγητου ορίου των μισθωτών αισθητά κάτω από το επίπεδο των 9.000 ευρώ ζητούν επιτακτικά οι δανειστές, βάζοντας κυριολεκτικά «βόμβα» στη διαπραγμάτευση και απειλώντας την τύχη της 1ης αξιολόγησης.
Η απαίτηση εντάσσεται στο πλαίσιο της συζήτησης για...

Hot Spot για πρόσφυγες θα γίνει ο τάφος της Αμφίπολης


Αίσθηση έχει προκαλέσει η είδηση, πως ο τάφος της Αμφίπολης θα γίνει hot spot για τους πρόσφυγες. 
Η απόφαση να γίνει hot spot ο τάφος της Αμφίπολης πάρθηκε μετά από τηλεφωνική επικοινωνία του Αλέξη Τσίπρα και της Άνγκελα Μέρκελ.
 Από την στιγμή που δεν βρήκαμε τον Μεγαλέξανδρο στον τάφο της Αμφίπολης (για να βγούμε στους δρόμους με...

Εστιατόριο χρεώνει τον… αέρα που αναπνέουν οι πελάτες του!


Τι θα λέγατε, αν μετά από ένα γεύμα σε εστιατόριο διαπιστώνατε ότι στο λογαριασμό σας χρεωθήκατε ως "παροχή" τον καθαρό αέρα που εισπνεύσατε; Παράλογο; Εξωφρενικό; Κι όμως αν ήσασταν στην Κίνα, σίγουρα δεν θα σας έκανε και τόση εντύπωση το περιστατικό…