16 Αυγ 2016

Ασημένιο για τον Γιαννιώτη στη μαραθώνια κολύμβηση -Το θρίλερ για το χρυσό


Ο Σπύρος Γιαννιώτης κατέκτησε το τέταρτο μετάλλιο για την Ελλάδα στην κολύμβηση ανοιχτής θάλασσας.

Το ασημένιο μετάλλιο πήρε τελικά ο Σπύρος Γιαννιώτης στα 10χλμ.

Η Κριστίν Λαγκάρντ για αστακό και κρασάκι στα Τριζόνια του Κορινθιακού; [εικόνα]


Αναστάτωση έχει προκαλέσει η αναφορά πως η επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ βρίσκεται για διακοπές στην Ελλάδα.

Μάλιστα μία φωτογραφία που ήρθε στο φως της δημοσιότητας και δείχνει μία γυναίκα, που αν δεν είναι η ίδια, έχει εκπληκτική ομοιότητα με την επικεφαλής του ΔΝΤ...

Η ιστορία του λευκού αθλητή δίπλα στους εμβληματικούς μαύρους αθλητές, που ύψωσαν συμβολικά τη γροθιά τους στους Ο.Α του 1968.


Η φωτογραφία του ΤΙΜΕ που δείχνει δύο Αφροαμερικανούς να σηκώνουν τη γροθιά τους φορώντας μαύρα γάντια στο βάθρο τον Ολυμπιακών Αγώνων έμεινε στην ιστορία.
Έχουν περάσει 48 χρόνια απο τους Αγώνες του Μεξικού και η εμβληματική φωτογραφία εξακολουθεί να φιλοξενείται σε αφιερώματα μεγάλων εφημερίδων και περιοδικών που θυμούνται με θαυμασμό το θάρρος των δύο αθλητών οι οποίοι  με τη συμβολική τους κίνηση εξέφρασαν σε όλο τον κόσμο την...

Ξεκινά περίοδος «κυνηγιού» για τις τράπεζες. Στέλνουν τα τελευταία ραβασάκια πριν τους πλειστηριασμούς .


«Ραβασάκια» από τις τράπεζες αναμένεται να δεχτούν οι πολίτες με κόκκινα δάνεια αμέσως μετά την επιστροφή τους από τις θερινές διακοπές, σε μια περίοδο που και η εφορία ζητάει «αίμα» προκειμένου να καλύψει τα ταμειακά της ελλείμματα.

Σύμφωνα με τον αναμορφωμένο Κώδικα..

Χρυσός στο Ρίο ο Λευτέρης Πετρούνιας!

  Το χρυσό μετάλλιο στους κρίκους, κατέκτησε ο Λευτέρης Πετρούνιας στους Ολυμπιακούς...

Παγωτό που δεν λιώνει!


Πόσες φορές έχετε προσπαθήσει να φάτε το αγαπημένο σας παγωτό και μέσα σε λίγα λεπτά αυτό έχει λιώσει, χωρίς να προλάβετε καν να το τελειώσετε. 
Τη λύση στο πρόβλημα του λιωμένου παγωτού έφερε ο Rob Colligno από την Αγγλία ο οποίος δημιούργησε το πρώτο παγωτό που κυριολεκτικά δεν λιώνει ποτέ!

Oι ευφυείς άνθρωποι δυσκολεύονται να βρουν ταίρι!


Οι ευφυείς άνθρωποι είναι συνήθως αυτοί που έχουν περισσότερα προβλήματα στο να βρουν την αγάπη. Μπορεί να ακούγεται περίεργο, αλλά η εξυπνάδα μπορεί επίσης να είναι ένα μειονέκτημα, για κάποιον που σκέφτεται πολύ. 
Τα παρακάτω στοιχεία εξηγούν, γιατί μερικές φορές είναι τόσο δύσκολο για...