7 Οκτ 2010

Π.ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ :"ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΟΥΝ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΕ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ Ή ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΣΕ ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ "

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας και Βουλευτής Κορινθίας κ. Πάνος Μπεγλίτης, αναφερόμενος στις πρόσφατες πλημμύρες στους Δήμους Βέλου και Βόχας του Νομού Κορινθίας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Θέλω να εκφράσω τα πιο ειλικρινή μου αισθήματα αλληλεγγύης και συμπαράστασης στους συμπολίτες μας για τις ζημιές που υπέστησαν οι περιουσίες τους, κατά τις μεγάλες πλημμύρες των τελευταίων ημερών, εξαιτίας των έκτακτων καιρικών φαινομένων.

ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ :H ΟΜΗΡΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ FULGOR


Δεν λέει να πέσει η αυλαία της ομηρίας 300 εργαζομένων, της μέχρι πρότινος πρώτης εξαγωγικής εταιρείας των Βαλκανίων που κινδυνεύει άμεσα με λουκέτο λόγω κακών επιλογών της διοίκησής της.

Εξειδικευμένο προσωπικό, άνθρωποι παραγωγικοί στον τομέα καλωδίων υψηλής τεχνολογίας καταρρέουν ψυχολογικά κάθε μέρα που περνά μέσα στην απραξία τριγυρνώντας σαν ζωντανοί νεκροί σε ένα πλέον εργοστάσιο φάντασμα.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ-Ο κ. Γιώτης κρίνει «εξ ιδίων τα αλλότρια»



Φωτογραφία VASVAL
Ο κ. Γιώτης κρίνει «εξ ιδίων τα αλλότρια». Ακόμα περιμένουν οι εξαπατημένοι ψηφοφόροι των εκλογών του 2006 να διοριστούν στο Καζίνο Λουτρακίου και στην Motor Oil. Και οι στρατιές των εξαπατημένων μεγαλώνουν γιατί η ίδια πρακτική από την πλευρά του εφαρμόζεται και σε αυτές τις εκλογές.
Ενώ ξέρει ότι οι ανωτέρω επιχειρήσεις δεν διορίζουν ούτε ένα άτομο, υπόσχεται διορισμούς και στέλνει αθρόα ανέργους για αιτήσεις και δήθεν συνεντεύξεις για διορισμούς.

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ


Φωτογραφία VASVAL

Με γνώμονα τον πολίτη και με αρχές: την συνεργασία, την αποφασιστικότητα και την τόλμη ο συνδυασμός «ΚΟΡΙΝΘΟΣ – ΠΟΡΕΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ» προχωράει ένα βήμα μπροστά για την προοπτική του νέου Δήμου Κορινθίων.
Στο πλευρό του Δημάρχου Κορινθίων κ. Αλέξανδρου Πνευματικού συστρατεύονται με όραμα και με όρεξη για δουλειά οι ακόλουθοι αξιόλογοι συνδημότες μας, όπου θα αποτελέσουν τον συνδυασμό της νίκης για της εκλογές της 7ης Νοέμβρη.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ

Φωτογραφία JENNY`S WORLD


ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΘ 67% Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ



Με στόχο την ανατροπή του Μνημονίου και την ακύρωση των αντιλαϊκών ρυθμίσεών του, η ΑΔΕΔΥ πραγματοποίησε σήμερα 24ωρη απεργία. Έτσι, υπολειτούργησε ο δημόσιος τομέας, ενώ μετά τις 11 το πρωί και μέχρι αργά το μεσημέρι η διέλευση των αυτοκινήτων στο κέντρο της Αθήνας έγινε με μεγάλη δυσκολία και πολλές εκτροπές, λόγω της απεργιακής συγκέντρωσης.

ΣΤΟ 5,6% ΑΥΞΗΘΗΚΕ Ο ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ


Αύξηση στο 5,6% κατέγραψε ο πληθωρισμός το Σεπτέμβριο σε ετήσια βάση, τροφοδοτούμενος από την επαναφορά των τιμών στα επίπεδα πριν από τις θερινές εκπτώσεις και τις ανατιμήσεις των τιμών καυσίμων. Τον Αύγουστο ο πληθωρισμός ήταν 5,5% και σε μηνιαία βάση αυξήθηκε τον Σεπτέμβριο κατά 1,9% .

ΕΡΧΕΤΑΙ "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ" ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ


Συγχωνεύσεις νοσηλευτικών κλινικών και τμημάτων, αξιολόγηση των υπηρεσιών Υγείας, ανακατανομή προσωπικού, καταγραφή και αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας και εφαρμογή του μηχανογραφημένου διπλογραφικού συστήματος σχεδιάζει μεταξύ άλλων το υπουργείο Υγείας. Το σχέδιο αυτό θα ενταχθεί στο συνολικό πρόγραμμα μεταρρύθμισης του κράτους που προωθεί το υπουργείο Εσωτερικών.

ΚΕΝΥΑΤΗΣ 94 ΧΡΟΝΩΝ ΑΦΗΣΕ ΠΙΣΩ ΤΟΥ....ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΗΡΕΣ ΚΑΙ 300 ΟΡΦΑΝΑ



Αν υπήρχε χρυσό μετάλλιο πολυγαμίας, θα το είχε πάρει σίγουρα. Ο Κενυάτης Ακούκου, παντρεύτηκε 130 φορές, πήρε 85 διαζύγια και είχε 300 παιδιά! Πέθανε στις 3 Οκτωβρίου σε ηλικία 94 χρονών, σε μια χώρα με προσδόκιμο ζωής τα 54 χρόνια.

ΟΙ ΚΑΦΕΤΖΟΥΔΕΣ ΤΗΣ ΤΖΟΥΛΙΑΣ ΡΟΜΠΕΡΤΣ


Το πρώτο colpo grosso της χειµερινής κινηµατογραφικής χρονιάς ακούει στο σύνθηµα «Εat Ρray Love». Και επί της ιδεολογικής και ουχί κινηµατογραφικής ουσίας, µοιάζει µε υπόγειο της «Καφετζούς» του Αλέκου Σακελλάριου και του 1956 µε την αείµνηστη και «πεντάµορφη» Georgia Vassiliadou. Διότι η µεν πανάσχηµη Γεωργία Βασιλειάδου έκανε πλάκα, η δε κούκλα Τζούλια Ρόµπερτς πήρε γκουρού και καφετζούδες στα σοβαρά!

ΣΚΟΤΩΣΕ Ο ΩΝΑΣΗΣ ΤΟΝ ΚΕΝΝΕΝΤΥ;




Σκορπιός. Φθινόπωρο του 1974. Δύο τα ξηµερώµατα. Ο Αριστοτέλης Ωνάσης έχει εξοµολογητική διάθεση. Στο πλευρό του, η τελευταία του κατάκτηση, η νεοϋρκέζα φωτογράφος Ελεν Γκαγιέ. «Ξέρεις, Ελεν, τοποθέτησα τα λεφτά µου στη δολοφονία του Μποµπ Κέννεντυ» φέρεται να της λέει.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ



Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ να ξεσπάσει παγκόσμιος πόλεμος μεταξύ των νομισμάτων, για τον οποίο προειδοποιούσε χθες ο επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Ντομινίκ Στρος-Καν, έρχεται ακόμη πιο κοντά μετά τις χθεσινές εξελίξεις στις Βρυξέλλες.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ



Από τη Δυτική Αθήνα, αρχής γενομένης από το Αιγάλεω και πιθανώς την Αγία Βαρβάρα, με σκοπό να επεκταθεί σε πλήθος άλλων επιβαρημένων περιοχών της χώρας, θα αρχίσει η εφαρμογή του κοινοτικού προγράμματος Πράσινες Γειτονιές που εξήγγειλε χθες η υπουργός Περιβάλλοντος Τίνα Μπιρμπίλη.

ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΔΕΧΘΗΚΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟ

Χθες ο δήμαρχος Βέλου Θεόδωρος Λαμπρόπουλος παρουσίασε τα πρώτα ονόματα του συνδυασμού του.Ομολογουμένως πρόκειται για πολύ αξιόλογες συμμετοχές..
Αργά το βράδυ όμως και μετα την λήξη του ΔΣ Βόχας ο κύριος Τσάτσαρης φέρεται να "τινάχθηκε στον αέρα" όταν έμαθε πως το όνομα του είναι στο ψηφοδέλτιο του κυρίου Λαμπρόπουλου δηλώνοντας πως δεν έχει και δεν θέλει να έχει σχέση με όλα αυτά!
Τι ακριβώς συμβαίνει δήμαρχε;

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΡΓΟΣΕ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΤΕΧΝΙΩΝ ΠΟΥ ΕΠΝΙΞΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΒΟΧΑΣ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ Α. ΜΑΝΩΛΑΚΗ

 Χθες το βράδυ ,αναφερόμενοι στην πλημμύρες της Βόχας αναρωτιόμασταν αν ακούει επιτέλους κάποιος για το θέμα της ΕΓΟΣΕ και των έργων στην περιοχή ,που έχουν μετατραπεί σε εφιάλτη επαναλαμβανόμενο για τους κατοίκους..Σήμερα ο Άγγελος Μανωλάκης καταθέτει επίκαιρη ερώτηση στον αρμόδιο υπουργό

ΕΠΙΚΑΙΡΗ  ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΜΑΝΩΛΑΚΗ
ΠΡΟΣ ΤOΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ κ. Δ. ΡΕΠΠΑ

ΣΦΟΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΗ ΝΔ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ανέβασε τους τόνους κατά της ΝΔ, στο πεδίο της αντιπαράθεσης για την οικονομία, ο πρωθυπουργός Γ.Παπανδρέου. Μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ σήμερα το πρωί , τόνισε ότι «ο λαός πληρώνει τα εγκλήματα της ΝΔ», η οποία ακόμη και τώρα υποστηρίζει πως η κυβέρνηση έπρεπε να συνεχίσει το «παιχνίδι της κουτοπονηριάς», κοροϊδεύοντας τους εταίρους της χώρας.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΩΤΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Κορινθίων Κώστας Γιώτης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Είναι ολοφάνερο και απεδείχθη πλέον πανηγυρικά ότι ο απερχόμενος Δήμαρχος κ. Αλέκος Πνευματικός διαισθάνεται τη λαϊκή αποδοκιμασία και έχει αποδυθεί σε απελπισμένη προσπάθεια να ανατρέψει το ρεύμα υπέρ του Συνδυασμού μας.

Έτσι χρησιμοποιεί τον κυβερνητικό και τον κρατικό μηχανισμό που επιδίδεται σε ανούσιες και χωρίς αντίκρισμα υποσχέσεις, για έργα που δεν προλαβαίνει και δε μπορούν να γίνουν λόγω οικονομικής αδυναμίας, για διορισμούς

ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΔΕΧΘΗΚΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ

Σε λίγο στο jenny's world..
Ποιος είναι ο υποψήφιος δήμαρχος που μέσα στα πρώτα ονόματα του συνδυασμού του ,που ανακοίνωσε πρόσφατα ,έχει εντάξει και ένα όνομα υποψηφίου συμβούλου με τον οποίο δεν ήλθε σε συμφωνία ποτέ!

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ...

Στον συνδυασμό του Γιώργου Γκιώνη θα βρίσκεται σ' αυτές τις εκλογές ο Δημήτρης Πρωτονοτάριος..
Στο περιφερειακό ψηφοδέλτιο και στο πλευρό του Νίκου Ταγαρά θα βρεθεί και δήμαρχος Σολυγείας Θανάσης Τούσουλης ...Ο καπετάνιος άλλαξε φαίνεται γνώμη και δίνει μια ακόμα ευκαιρία στην αυτοδιοίκηση!
Ο κ. Σαββανός κατευθυνεται στο περιφερειακό ψηφοδέλτιο του Γιώργου Δέδε..
Η Κίνηση πολιτών ετοιμάζεται να ανακοινώσει ηχηρά ονόματα Κορινθιακά που την στηρίζουν..

ΚΑΤΙ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ




 Dalida s comment s


Να πιώ ή να μην πιώ νερό; Ποιος λέει άραγε αλήθεια και ποιος την μισή; Ποιος νοιάζεται για την δημόσια υγεία περισσότερο και άραγε έχει βαθμίδα αυτό; Θέλει ο δήμαρχος να δηλητηριάσει την πόλη και οι άλλοι να την σώσουν; Και εντάξει τις πηγές τις είδαμε… κάνε και μια ανάλυση  από αυτό που  φτάνει στη βρύση του σπιτιού σου εσύ που μιλάς για τη δημόσια υγεία, και αν η ανάλυση βγάλει μικρόβια κτλ τότε δείξτη μας!

ΜΙΑ ΓΝΩΣΤΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

Καλημέρα…διαδίκτυο! 

της Χριστίνας Τσιορωτά 
 Κάποτε θα δεις που θα… μου είχαν πει 2 χρόνια πριν και να μαι! Και εγώ στο διαδίκτυο , στο πλάι μιας αξιόλογης δημοσιογράφου,  μιας ξεχωριστής γυναίκας , μιας συναδέλφου που έχω την χαρά και την τιμή να συνεργάζομαι τα 8 από τα 10 χρόνια της δημοσιογραφικής μου πορείας. Ξεκινήσαμε με πείσμα , μεράκι και μεγάλη αγάπη πριν από 8 χρόνια την κοινή μας πορεία και έτσι συνεχίζουμε και σήμερα…

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ "ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ " ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ

Τις προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού «Νέα Πελοπόννησος» θα παρουσιάσει ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου, κ. Πέτρος Τατούλης, στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης, το Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010 στις 7 το απόγευμα.

Ο κ. Πέτρος Τατούλης θα παρουσιάσει το πρόγραμμα του συνδυασμού «ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ» στους τομείς Υγείας, Γεωργίας και Δημόσιας Διοίκησης.

ΔΕΚΑ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ 2011

Παγίδες με τεκμήρια και αποδείξεις στήνει το υπουργείο Οικονομικών με τον τελευταίο φορολογικό νόμο, που φέρνει τα πάνω-κάτω στη φορολογία εισοδήματος και ανοίγει τον δρόμο για εξονυχιστικούς εξατομικευμένους ηλεκτρονικούς ελέγχους σε κάθε φορολογούμενο.

ΞΕΣΚΟΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ

Τα σχολικά βιβλία των δημοτικών, γυμνασίων και λυκείων μπαίνουν στο μικροσκόπιο της εκκλησίας, καθώς έχουν εντοπιστεί «σημάδια αποχριστιανοποίησης» σε ορισμένα εξ’ αυτών.

Στη χθεσινή συνεδρίαση της ιεραρχίας, οι μητροπολίτες αποφάσισαν να μελετηθούν τα σχολικά βιβλία, και ειδικά αυτά των θρησκευτικών και της ιστορίας, από την ειδική επιτροπή της εκκλησίας και να συνταχθεί σχετικό πόρισμα για την «καταλληλότητά» τους.

Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ:ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΩΣΩ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΕΑΝ ΚΑΘΟΜΑΙ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ;



Τις συχνές απουσίες του στο εξωτερικό υπερασπίστηκε ο Γιώργος Παπανδρέου, μιλώντας στην ετήσια διάσκεψη για την ευρωπαϊκή προοπτική της Σερβίας. "Οι πολίτες στη χώρα μου συχνά αναρωτιούνται, γιατί πρέπει να ταξιδεύω στο εξωτερικό, τη στιγμή που υπάρχουν τόσα προβλήματα στο εσωτερικό της χώρας, στην Ελλάδα"

ΨΗΦΟ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΓΙΑ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ ΖΗΤΑ Η ΑΛΕΚΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ



Να καταδικάσουν με την ψήφο τους την πολιτική του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοεμβρίου κάλεσε τους πολίτες η γενική γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα.

ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ-ΣΤΙΣ 6.00μμ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ

Ο Αντώνης Σαμαράς συνεχίζει την περιοδεία του στην περιφέρεια ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών της 7ης Νοεμβρίου. Σήμερα  Πέμπτη θα ξεκινήσει την περιοδεία του στην Πελοπόννησο.

Πρώτος σταθμός του θα είναι η Κορινθία, όπου στις 6.00μμ θα συναντηθεί με τον νομάρχη και υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Νίκο Ταγαρά και κατόπιν με παραγωγικούς φορείς.

ΠΟΥΛΑΝΕ ΟΣΟ-ΟΣΟ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ

“Μίνι” τιμές στα περισσότερα αυτοκίνητα πολυτελείας που μένουν στα αζήτητα και συνωστίζονται στις μάντρες αυτοκινήτων.

Η αγορά μεταχειρισμένων αυτοκινήτων μεγάλου κυβισμού έχει παγώσει. Παρά το γεγονός ότι οι τιμές έχουν καταρρεύσει σε εξευτελιστικά επίπεδα, όπως σημειώνουν παράγοντες της αγοράς, κανένας δεν ενδιαφέρεται να αγοράσει.

ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ:ΤΩΡΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΞΑΝΑΓΡΑΦΟΥΜΕ!

Το σίριαλ των αποδείξεων που πρέπει να συγκεντρώσουν οι πολίτες για να εξασφαλίσουν το αφορολόγητο

έχει εξελιχθεί σε... ιλαροτραγωδία! Από την πρώτη στιγμή ένα από τα ερωτήματα ήταν τι θα γίνει με τις σχισμένες ή τις αποδείξεις που μετά από λίγο καιρό ... ξεθωριάζουν.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΟΤΑ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

Από σήμερα, 7 Οκτωβρίου, απαγορεύονται, πλην ελάχιστων εξαιρέσεων, οι διορισμοί και οι προσλήψεις κάθε κατηγορίας προσωπικού των ΟΤΑ α΄και β΄ βαθμού και των φορέων που εποπτεύονται απ΄αυτούς.

ΠΑΓΩΝΟΥΝ ΑΠΟ 11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

«Εμπάργκο» στις παραδόσεις ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού και υγειονομικού υλικού αποφάσισαν να επιβάλλουν από τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου οι προμηθευτές των δημόσιων νοσοκομείων, απαιτώντας την εξόφληση των οφειλομένων από το υπουργείο Υγείας.

ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΡΟΛΑ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΤΟΜΕΑΣ -24ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΔΕΔΥ

Παραλύει σήμερα ο δημόσιος τομέας λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας που πραγματοποιεί η ΑΔΕΔΥ με βασικό αίτημα «την ακύρωση των αντιλαϊκών πολιτικών του μνημονίου».

Οι απεργιακές συγκεντρώσεις θα γίνουν στις 11:30 το πρωί σε Αθήνα (πλατεία Κλαυθμώνος) και Θεσσαλονίκη (άγαλμα Βενιζέλου).

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ

Αν και ο καιρός βροχερός ,την κατάλληλη στιγμή έκανε παύση για τον Αλέκο Πνευματικό που γύρω στις 8.30 μμ πραγματοποίησε τα εγκαινια του εκλογικού του κέντρου,ξεκινώντας έτσι και την επίσημη προεκλογική εκστρατεία του. Σε μια εκδήλωση επιτυχημένη και πλαισιωμένη απο τα στελέχη του συνδυασμού του και πολλούς φίλους ο Πνευματικός αναφέρθηκε στο έργο που έχει επιτελέσει αυτή την τετραετία .Με την αφίσσα και το επικοινωνιακό σλόγκαν "ο δήμαρχος των έργων " έδωσε το προεκλογικό του στίγμα παραθέτοντας έργα κι όχι μακέτες..