12 Μαρ 2014

Μανώλης: «Η τρόικα θέλει Τατούλη – Να αντισταθούμε στο σύστημα που σαπίζει την Πελοπόννησο»


Την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας του για τις περιφερειακές εκλογές Πελοποννήσου έκανε την Τετάρτη από την Τρίπολη ο Γιάννης Μανώλης. Το όνομα του ψηφοδελτίου θα είναι Πελοποννησιακή Ένωση και ο υπότιτλος «Με καθαρά χέρια»!

Σάλος με την αντικατάσταση Πουλά! Δηλώνει ότι "δεν παραιτήθηκε"


Με ανακοίνωσή του ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Α. Πουλάς καταγγέλει την απόφαση του Πέτρου Τατούλη περί αντικατάστασης του κατόπιν παραιτήσεως του.Στην δήλωση του αναφέρει τα εξής:
"Δηλώνω  απερίφραστα  ότι δεν  έχω  υποβάλλει  καμία  παραίτηση από  τη  θέση  μου  ως  Θεματικός  Αντιπεριφερειάρχης  στη  Περιφέρεια  Πελοποννήσου.

Απολογισμός δράσεων του κέντρου Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Κορινθίων


 Κοινή συνέντευξη τύπου με θέμα «Απολογισμός δράσεων του Κέντρου Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Κορινθίων»  παραχωρήθηκε  την Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014  από τον πρόεδρο του Δ.Σ  κ. Σταματάκη   Μάριο και  τον αντιπρόεδρο  κ. Κεφάλα Σταύρο.

Απολογισμός πεπραγμένων του Α. Κλαδούχου




Την Κυριακή 16 Μαρτίου 2014 και ώρα 19:00  στο θέατρο «Άγγελος Σικελιανός» ο Αντώνης Κλαδούχος θα κάνει...

Τρόμος στη Νέα Υόρκη από έκρηξη και κατάρρευση κτιρίου


Μία δυνατή έκρηξη ακούστηκε ακούστηκε στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης, ενώ αυτόπτες μάρτυρες είδαν ένα κτίριο να καταρρέει.

Στο σημείο έφτασαν πυροσβεστικές δυνάμεις.

Ανακοινώνει σήμερα ο Μανώλης


Την υποψηφιότητα για την Περιφέρεια Πελοποννήσου ανακοινώνει επισήμως ο Γιάννης Μανώλης σήμερα  στις 12 το μεσημέρι, στο παλαιό Δημαρχείο Τρίπολης (αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου).

Aνακοίνωση της Κίνησης Πολιτών για τις προσεχείς εκλογές


Η Κίνηση Πολιτών του Δήμου Κορινθίων με απόφαση της Ολομέλειας της 18ης Δεκεμβρίου 2013 συμμετείχε «…στην προσπάθεια συγκρότησης μιας ισχυρής δημοτικής παράταξης από ευρύτερες κοινωνικές και πολιτικές δυνάμεις του Δήμου που, με βάση κοινές αρχές και...

Κάποιοι μαζεύουν υπογραφές κατά Βουδούρη!


Ο λόγος για την περίφημη «Κομμουνιστική Τάση του ΣΥΡΙΖΑ», η οποία σχεδιάζει να θέσει το θέμα εκ νέου στην επόμενη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ωστόσο, η εν λόγω τάση θέλει να έχει και ένα…