9 Μαρ 2016

Τι συμβαίνει στην Αμερική; Τρελάθηκαν όλοι;


Στέλιος Ελληνιάδης
Οι συντηρητικοί συντάσσονται ένθερμα με τον Ντόναλντ Τραμπ, τον αλλοπρόσαλλο πολυεκατομμυριούχο και οι προοδευτικοί νέοι υποστηρίζουν με εντυπωσιακές συγκεντρώσεις τον γερουσιαστή Μπέρνι Σάντερς, που λανσάρεται ως σοσιαλιστής!

Ευρωβουλευτές στηρίζουν την Επιτροπή Αλήθειας για το Χρέος


Του Μωυσή Λίτση*
Δεκατρείς Ευρωβουλευτές της Αριστεράς και των Πρασίνων υπέγραψαν στις Βρυξέλλες κείμενο στήριξης στη συνέχιση του έργου της Επιτροπής Αλήθειας για το Ελληνικό Δημόσιο Χρέος, που είχε συστήσει πέρυσι η πρώην πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Πλύση εγκεφάλου με την «έξοδο της Κύπρου»


Του Γεράσιμου Λιβιτσάνου
Αποδεχθείτε μειώσεις συντάξεων, φόρους, απολύσεις και κάθε είδους μέτρο για να τελειώνετε όσο το δυνατόν γρηγορότερα με την επιτήρηση, το μήνυμα των «θεσμών». Ελλάδα, η μόνη χώρα εντός μνημονίου. Είναι όμως έτσι τα πράγματα;

Εντάξει το …πιάσαμε το υπονοούμενο!

Ο δικτάτωρ και ο διδάκτωρ


Του Στάθη 
Ολα θα ήταν αλλιώς, ύστερα ήρθε το ηρωϊκό εκείνο του κ. Τσίπρα ότι «δεν μπορούσαμε να κάνουμε αλλιώς», και όλα έγιναν ξανά μία από τα ίδια.

Η χώρα κυβερνάται πλέον υπό αυτό το μότο: «δεν μπορούσαμε να κάνουμε αλλιώς». Ενα μότο αισχρότατο, διότι δηλώνει για όλα κι εκ προοιμίου την...

Ο σκύλος μύρισε την καρδιά του αφεντικού του σε ξένο σώμα! Απίστευτο βίντεο


Μια καμπάνια από την Αργεντινή έρχεται να αναδείξει το ζήτημα με τον πιο συγκινητικό τρόπο και θα σας κάνει να δακρύσετε. Ένα βίντεο με απίστευτο νόημα, που θα σε κάνει να δεις λίγο διαφορετικά και να σκεφτείς με άλλο τρόπο το ζήτημα της δωρεάς οργάνων και τη σημασία του!

Indian Wells Tennis Garden: Μαζί Νόλε και Ράφα


Η αντίστροφη μέτρηση, για την έναρξη των αγώνων στο πρώτο Masters της φετινής σεζόν, ξεκίνησε με την πραγματοποίηση της κλήρωσης του κυρίως ταμπλό στο BNP Paribas Open, η οποία έφερε στο πάνω μέρος του ταμπλό, τον τρεις φορές πρωταθλητή, Ράφαελ Ναδάλ.

Διεθνής Αμνηστία: Απάνθρωπη η συμφωνία της ΕΕ για τους πρόσφυγες


Μετά τις σκληρές παρατηρήσεις της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ, η Διεθνής Αμνηστία εκφράζει τον αποτροπιασμό της για τη συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας για τους πρόσφυγες, την οποία χαιρέτισε η ελληνική κυβέρνηση.
Η ΔΑ κάνει λόγο για απάνθρωπη στάση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η οποία "παζαρεύει τα δικαιώματα και την...

«ΠΑΚΕΤΟ» ΧΑΤΖΗΓΑΚΗ - «Βόμβα» από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο: Οι αγρότες πρέπει να επιστρέψουν επιδοτήσεις 425 εκατ. ευρώ


Την επιστροφή των παράνομων επιδοτήσεων του πακέτου Χατζηγάκη σε αγρότες επικύρωσε σήμερα το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο καλώντας το Ελληνικό Δημόσιο να ανακτήσει 425 εκατ. ευρώ!

Ζωή: Ναι, ιδρύω κόμμα. Ο Τσίπρας είχε συμφωνήσει με τους δανειστές πριν εκλεγεί


«Είμαι απολύτως πεπεισμένη, ότι ο Τσίπρας, ενδεχομένως και πριν τις εκλογές, είχε συμφωνήσει με τους δανειστές» αποκάλυψε η πρώην Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου μιλώντας στο Σκάϊ επιβεβαιώνοντας παράλληλα....

Το παλιότερο μήνυμα σε μπουκάλι και η παράξενη ιστορία του!


Η Marianne Winkler, μια συνταξιούχος ταχυδρομικός, ήταν διακοπές με τον σύζυγό της Horst, όταν εντόπισε ένα ασυνήθιστο μπουκάλι να επιπλέει κοντά στο γερμανικό νησί Amrum. 
Θυμάται, ότι το καθαρό γυάλινο μπουκάλι είχε ένα σημείωμα: “Σπάσε το μπουκάλι”. Η ίδια αναφέρει, ότι προσπάθησαν να βγάλουν το σημείωμα, αλλά δυστυχώς έπρεπε να...