3 Οκτ 2012

Απάντηση των Ταγαρά, Δήμα και Κόλλια στην ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής


Οι τρεις  κοινοβουλευτικοί μας εκπρόσωποι της ΝΔ  μετά την ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής σχετικά με την ψηφοφορία για τους όρους λειτουργίας των Κέντρων Κράτησης Παράνομων Μεταναστών,έστειλαν κοινή ανακοίνωση με την οποία αναφέρουν τα εξής:
 «Χτες στην Βουλή ψηφίσαμε...

ΔΣ Κορινθίων : Ακατάπαυστη φλυαρία


Μετά απο τρεις ώρες ακατάπαυστης φλυαρίας ,στα προ ημερησίας διατάξεως θέματα, το ΔΣ ξεκίνησε να συζητά το θέμα που καίει την πρωτεύουσα του νομού "το Κέντρο Φύλαξης Παράνομων Μεταναστών".
 Με ευθύνη όλων, συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης, που έδειξαν ιδιαίτερο ζήλο...

Πολιτική χυδαιότητα σχετικά με τη λίστα Λαγκάρντ καταγγέλλει το ΠαΣοΚ

  
Στην αντεπίθεση περνά η Ιπποκράτους, για την κριτική που δέχεται ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ κ. Eυ. Βενιζέλος σε σχέση με το χειρισμό της λίστας Λαγκάρντ. 
Σε υψηλούς τόνους καταγγέλλει τις «κραυγαλέες υποκριτικές αντιδράσεις» και την πολιτική χυδαιότητα από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, που υπαινίχθηκε, όπως αναφέρεται σε non paper της Ιπποκράτους, ότι...

Ο ληστής εισέβαλε στην τράπεζα, αλλά η ταμίας... έλειπε

  
Ενας άνδρας περίπου 40 ετών μπήκε στο υποκατάστημα με... άγριες διαθέσεις, αλλά για κακή του τύχη, όταν έφτασε στο γκισέ βρήκε την θέση άδεια.
Η απόπειρα ληστείας έγινε την Παρασκευή και ο δράστης εισέβαλε στην Huntington Bank του Τσάγκριν Φολς, στο Οχάιο των ΗΠΑ, λίγο πριν κλείσει για το κοινό, φορώντας ένα καλσόν στο κεφάλι και καπέλο.

Προσοχή πατριώτη όταν περπατάς (δείτε το φωτορεπορτάζ του Jenny' s World)

                              Προσοχή στη γέφυρα τη Καλλιθέας...

Ειπαν ΝΑΙ στα Κέντρα Υποδοχής οι τρεις βουλευτές της ΝΔ χωρίς καμία διευκρίνιση


Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για τα κέντρα υποδοχής και κράτησης μεταναστών
Ολοκληρώθηκε η συζήτηση και υπερψηφίσθηκε το νομοσχέδιο του υπουργείου Δημόσιας Τάξης για τα κέντρα υποδοχής και κράτησης μεταναστών.
Σε σύνολο 262 παρόντων βουλευτών, υπέρ ψήφισαν 149 βουλευτές από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ...

Π. Παναγιώτου στη Sueddeutsche: Το ευρώ σώζει τη Γερμανία


Ο χρηματιστηριακός τεχνικός αναλυτής Πάνος Παναγιώτου, σε συνέντευξή του στη γερμανική εφημερίδα Sueddeutsche, μιλά για την κρίση που πλήττει την Ελλάδα και το ρόλο της ευρωπαϊκής και κυρίως της γερμανικής πολιτικής σε αυτή.

Αποχώρηση Ραγκούση από το ΠαΣοΚ λόγω «λίστας Λαγκάρντ»


Την αποχώρησή του από το ΠαΣοΚ ανήγγειλε με γραπτή δήλωσή του ο πρώην υπουργός της κυβέρνησης Γ. Παπανδρέου, κ. Γιάννης Ραγκούσης.
Με δήλωσή του καταγγέλλει τον πρόεδρο του ΠαΣοΚ κ. Ευάγγελο Βενιζέλο για τους χειρισμούς που αφορούν τη «λίστα Λανγκάρντ»...

Πραξικόπημα έγινε, κορόϊδα


Του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη
Μην ακούτε τις διαψεύσεις. Έγινε πραξικόπημα. Μαύρη χούντα κι άραχνη. Σιγά - σιγά. Από το 1981 και μετά και ειδικότερα απ’ όταν οι ιδιώτες επιχειρηματίες μπούκαραν στις συχνότητες.
Σιγά - σιγά το αληθινό κέντρο των αποφάσεων και της πολιτικής δυναμικής έφυγε από το Μαξίμου, τα υπουργεία και τα κομματικά αρχηγεία.

Το παραμύθι ότι «η λίστα Λαγκάρντ δεν μπορεί να αξιοποιηθεί», του Γ. Μπογιόπουλου


Ας ξεμπλέξουμε λίγο τη «λίστα Λαγκάρντ». 
Η Γαλλία ανακαλύπτει τη λίστα καταθετών στην HSBC της Ελβετίας, μετά από έρευνα στο σπίτι του καταζητούμενου από την Ελβετία Εβρε Φαλτσιανι, τον Ιανουάριο 2009. 
Ο Φαλτσιάνι εργαζόταν στην τράπεζα και την είχε αποσπάσει από τους υπολογιστές.

3 χρόνια Μνημόνιο: Τι έχει πετύχει


Μία νέα πόλη ανέργων, ανάλογη σε πληθυσμό με το πολεοδομικό συγκρότημα Θεσσαλονίκης, έχουν προσφέρει έως σήμερα με την πολιτική τους στην Ελλάδα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

Ξεφτίλα...Του Δημήτρη Δανίκα


Τι έγραψε για την Ελλάδα το εγκυρότατο Spiegel; 
Ότι η Τρόικα πρέπει να διαλυθεί. 
Και γιατί πρέπει να διαλυθεί; 
Επειδή, λέει, οι αποφάσεις για το πτυελοδοχείο με το όνομα Greeece - λέω εγώ - λαμβάνονται σε υψηλό πολιτικό επίπεδο. 
Τι σημαίνει αυτό;

Η αγορά βουλιάζει και η κυβέρνηση ετοιμάζει κεφαλικό φόρο


Μια πρόταση σοκ έχει πέσει στο τραπέζι του οικονομικού επιτελείου με στόχο την αύξηση των εσόδων και την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής.
Σύμφωνα με το "Βήμα", το υπουργείο Οικονομικών εξετάζει την πιθανότητα να αντικαταστήσει το τέλος επιτηδεύματος...

Η Βαρκελώνη από ψηλά!

Η πρωτεύουσα της Καταλωνίας από ψηλά. Η πόλη του Gaudi ξεδιπλώνεται σε όλο της το μεγαλείο σε αεροφωτογραφίες. Ξεχωρίζουν φυσικά η Σαγκράντα Φαμίλια, o ουρανοξύστης Torre Agbar και το Νου Κάμπ, το γήπεδο της Μπαρτσελόνα.

Η φωτογραφία της ημέρας

Η νέα μόδα που λανσάρει το ΔΝΤ όπου βρεθεί...