13 Ιαν 2021

Αλέξης Τσίπρας / Ανοργανωσιά στον εμβολιασμό - Ανάγκη για συνολική ρύθμιση ιδιωτικού χρέους της πανδημίας


Βίκυ Δρακούλη

Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση για πρωτοφανείς «καθυστερήσεις, ανεπάρκεια και ανοργανωσιά» εξαπέλυσε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, από την Πάτρα, όπου περιόδευσε σήμερα.

Η μεταφυσική της πανδημίας


Στο έδαφος του θανάτου φυτρώνουν φόβοι, εμμονές, παραλογισμοί και καταθλίψεις.

Η σημερινή άρρωστη συγκυρία είναι η ιδανική συνθήκη, ο ρώγος, για να φυτευτούν και να...

Η Λίζα Μοντγκόμερι "προγραμματίστηκε" για να γίνει δολοφόνος


Η Lisa Montgomery είναι η μόνη γυναίκα που καταδικάστηκε σε θάνατο και εκτελέστηκε στις ΗΠΑ τα τελευταία 70 χρόνια. Ποιο ήταν το έγκλημά της και ποιοι την έκαναν δολοφόνο.

Άλλα λένε κι άλλα βλέπουμε: Πώς σκεπάζονται τα πραγματικά προβλήματα…


Γιώργος Καρελιάς

Είναι αξίωμα στην πολιτική. Κάθε φορά που οι κυβερνήσεις ζορίζονται, κοιτάνε πώς θα πετάξουν τη μπάλα στην εξέδρα. Επιχειρούν να αλλάξουν την ατζέντα κατασκευάζοντας άλλα...

Αλλαγές για την εισαγωγή στα ΑΕΙ και αστυνομία Πανεπιστημίων


Τρεις βασικές αλλαγές επιφέρει το νομοσχέδιο των υπουργείων Παιδείας και Προστασίας του Πολίτη, όσον αφορά στην εισαγωγή των υποψηφίων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Το μήνυμα της Φώφης στον Αλέξη


Αγγελική Σπανού

Η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής με την καθαίρεση του Ανδρέα Λοβέρδου από τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου έβαλε τέλος στην προσπάθεια φιλοκυβερνητικής...

Κορωνοϊός: Στα 671 τα νέα κρούσματα - 340 οι διασωληνωμένοι, 25 θάνατοι - 7 νέα κρούσματα στην Κορινθία


271 νέα κρούσματα εντοπίστηκαν στην Αττική και 69 στη Θεσσαλονίκη - Αναλυτικά η γεωγραφική κατανομή των κρουσμάτων

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε σήμερα 671 νέα κρούσματα της λοίμωξης του νέου κορωνοϊού (COVID-19), εκ των οποίων 17...

Απασφάλισε ο Καμπόσος για Νίκα: Aχάριστος σε όσους τον ευεργέτησαν! Τι έχει να κρύψει και δεν θέλει τον έλεγχο; Μήπως τα λεφτά που μας χρωστάει;(βίντεο)


Συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ της Πελοποννήσου έδωσε σήμερα ο δήμαρχος Άργους Μυκηνών και πρόεδρος της ΠΕΔ Δημήτρης Καμπόσος για το θέμα της ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΑΕ.και τις εξελίξεις..

To [νέο;] Πανεπιστήμιο έρμαιο των παρελθόντων λαθών μας;


 
Ονειροκτόνοι

ρακοσυλλέκτες αναμνήσεων 

Σπ. Ζαχαράτος, Ανασκαφή 

Τον τελευταίο καιρό οι καθηγητές των ΑΕΙ αποφάσισαν να λύσουν..

Διαμαρτύρεται ο δήμαρχος Ερμιονίδας για το καθεστώς lockdown σε όλη την Αργολίδα

 


Αντιδρά ο δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος για την απόφαση συνολικού lockdown στην Αργολίδα. Ο κ. Γεωργόπουλος επικαλείται την ελλειψη κρουσμάτων στη περιοχή του αλλά και την διαφορετική αντιμετώπιση όταν είχαν προκύψει στην περιοχή του κρούσματα στη δομή φιλοξενίας..

Lockdown στην Αργολίδα: Εκκληση στο κράτος και την αστυνομία κάνει ο Δημήτρης Καμπόσος

 


Τη συνδρομή της αστυνομίας και του κράτους ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος μετά την απόφαση της ΓΓ Πολιτικής Προστασίας για σκληρό lockdown στην Αργολίδα, καθώς το..

Πολάκης κατά Βλάση: «Τηλεφωνεί σε ομογενειακές οργανώσεις στο εξωτερικό λέγοντας πως θα γίνουν εκλογές»


 Στη "δαγκάνα" του Παύλου Πολάκη πιάστηκε ο υφυπουργός  Εξωτερικών Κώστςα Βλάσης  κάνοντας ειδική αναφορά στην προσωπική του σελίδα στο fb .. Συγκεκριμένα σημειώνει: "Αυτός ο κυριος Βλάσσης που μπήκε..

O Δήμος Βέλου Βόχας πραγματοποιεί δωρεάν τεστ (covid) κορωνοϊού στους κατοίκους των κοινοτήτων του


Ο Δήμος Βέλου Βόχας συνεχίζοντας τη συνεργασία του με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγεία
ς (Ε.Ο.Δ.Υ.), και σε συνεργασία με τους Προέδρους των Κοινοτήτων, θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021..

Γ. Ψυχογιός: Μεγαλοπρεπές «όχι» της κυβέρνησης στη μοριοδότηση εργαζομένων και στήριξη των ΚΔΑΠ


Η κυβέρνηση είπε όχι στο δίκαιο αίτημα των εργαζομένων στα ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ-ΜΕΑ των Δήμων για προσθήκη στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών «Εκσυγχρονισμός του συστήματος προσλήψεων στον δημόσιο τομέα..

Επίσημο: Σε καθεστώς ολικού lockdown Αργολίδα και Σπάρτη


Μετά από έκτακτη σύσκεψη στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας,
λαμβάνοντας υπόψη τα επιδημιολογικά δεδομένα που έχουν προκύψει στην Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας και στο Δήμο Σπάρτης της Περιφερειακής..

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η e-ημερίδα του Επιμελητηρίου Κορινθίας για τις "Ρυθμίσεις Οφειλών και παροχή δεύτερης ευκαιρίας"


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η ενημερωτική e-ημερίδα με τίτλο «Ρυθμίσεις οφειλών και παροχή δεύτερης ευκαιρίας»  η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2021, μέσω τηλεδιάσκεψης. 

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον αυτοκινητόδρομο Κόρινθος- Τρίπολη – Καλαμάτα και κλάδο Λεύκτρο – Σπάρτη, λόγω εκτέλεσης εργασιών


Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου γνωστοποιεί με σχετική ανακοίνωσή της ότι έχουν προγραμματιστεί κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα και κλάδο Λεύκτρο – Σπάρτη, λόγω εκτέλεσης προγραμματισμένων εργασιών από την κατασκευάστρια εταιρεία.

Ο ΜΑΚΗΣ (Βορίδης), Ο ΤΑΚΗΣ (Θεοδωρικακος) και η....ιστορική διαδρομή τους!


 Γράφει και...αντιγράφει ο Νίκος Φλαούνας

Ο Μάκης Βορίδης αντικατέστησε στο υπουργειο εσωτερικών τον Τάκη Θεοδωρικάκο.Να ομως που ο Μάκης και ο Τάκης εχουν ιστορικό προηγούμενο και..


Σύσκεψη για τον τουρισμό και τις εκδηλώσεις της επετείου του 1821

 


Σε σύσκεψη με αντικείμενο τον τουρισμό, αλλά και τις εκδηλώσεις που διοργανώνει η Περιφέρεια Πελοποννήσου για την επέτειο των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821, υπό τον περιφερειάρχη πραγματοποιήθηκε  χθες στην Τρίπολη. Στο πλαίσιο της σύσκεψης..

Οι αοριστίες και οι επαναλήψεις της Περιφέρειας στις ανακοινώσεις έργων της Π.Ε. Κορινθίας


 Σειρά συναντήσεων και συνεργασιών είχε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας χθες στην Κόρινθο. Στις ανακοινώσεις του, όπως αυτές διατυπώνονται στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας, ο κ. Νίκας κατά τις επαφές του αναφέρθηκε για μια ακόμα φορά στα έργα..

Κορονοϊός - Αναλυτικός οδηγός για τον εμβολισμό: Ερωτήσεις και απαντήσεις για το ραντεβού και τη διαδικασία


 Μέσα από 13 ερωτήσεις και απαντήσεις, στην ηλεκτρονική διεύθυνση emvolio.gov.gr όλη η διαδικασία, βήμα-βήμα, που πρέπει να ακολουθήσουν οι πολίτες για να κλείσουν ραντεβού για τον εμβολιασμό τους για την covid-19.

Χαρδαλιάς: Είμαστε στην αρχή του τέλους της πανδημίας - Λίγοι μήνες έμειναν για να επιστρέψουμε στην κανονικότητα

 


Στη μάχη με τον κορονοϊό, το εμβόλιο και την επιστροφή στην κανονικότητα αναφέρθηκε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, σε συνέντευξη εφ' όλης της ύλης που παραχώρησε σε..