7 Απρ 2016

«Είναι η εφαρμογή, ανόητε!» και οι ράφτες του Παναμά

  
Το ΔΝΤ κάνει… ανοησίες! 
Δεν είναι κακή η επικεφαλής του, η Κριστίν Λαγκάρντ, με θητείες, μεταξύ άλλων, ως υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας, αλλά και ως επικεφαλής των νομικών υπηρεσιών της Γκόλντμαν Σακς στο Λονδίνο, οι τεχνοκράτες του δεν ξέρουν, τι τους γίνεται! 
Το πρόγραμμα… βγαίνει! Η οικονομία…

Μπαμ ηκούσθη στον αέρα (κι ύστερα κλατς)...


Του Στάθη
Και χρειάσθηκε, να υποκλέψουμε τις συνομιλίες του Αννα με τον Καγιάφα, για να μάθουμε, ότι ο Ιούδας θα διαπράξει και πάλι την προδοσία του;

Καλημέρα σας και, εν όψει Πάσχα, καλή ανάσταση σε εμάς και την οικονομία μας, διότι ο κ. Σόιμπλε είναι καλός άνθρωπος και θα ακούσει τις προσευχ...,

Το Πουέρτο Ρίκο ψήφισε νόμο για την αναστολή πληρωμών του χρέους


Η Βουλή των Αντιπροσώπων του Πουέρτο Ρίκο ψήφισε σήμερα ένα νομοσχέδιο έκτακτης ανάγκης, που επιτρέπει στην κυβέρνηση, να αναστείλει τις πληρωμές χρέους.

Το μέτρο θα επιτρέψει στον διοικητή Αλεχάντρο Γκαρθία Παντίγια, να κηρύξει μορατόριουμ, για κάθε πληρωμή...

Νόβακ Τζόκοβιτς: Το επίπεδό του γεννάει ερωτήματα

  
Με την ολοκλήρωση των δύο πρώτων χρονικά Masters 1000 τουρνουά της χρονιάς, στο Indian Wells και στο Μαϊάμι, φτάσαμε και στην πρώτη μεγάλη στροφή της φετινής σεζόν, με τον κυρίαρχο του παιχνιδιού Νόβακ Τζόκοβιτς, να συνεχίζει να είναι επιβλητικός.

ΕΣΗΕΑ αγάπη μου!


Το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ επέβαλε ποινές διαγραφής 18 μηνών στον Σταμάτη Μαλέκη, ενός έτους στον Άρη Πορτοσάλτε, και έξι μηνών στον Νίκο Κονιτόπουλο (όλοι του ΣΚΑΪ), ενώ επέπληξε την Όλγα Τρέμη, την Μαρία Χούκλη, την Μαρία Σαράφογλου και τον Μανώλη Καψή. 

Ο Γιάννης Πρετεντέρης και ο Δημήτρης Οικονόμου αθωώθηκαν και αφέθησαν ελεύθεροι, αλλά θα πρέπει να περνάνε την πρώτη μέρα...

«Σκάσε μ@λ@κ@...»


Θέμης Τζήμας
 Ο Ναζίμ Χικμέτ έγραφε: «Δε μοιάζει με κανένα φόβο, ο φόβος εκείνου που ξεπουλάει το λαό του».  
Είναι προφανής ο φόβος αυτός, πίσω από το “σκάσε μαλάκα” του υπουργού εξωτερικών.

Ο υπουργός εξωτερικών, με μια του φράση

Η φοροαποφυγή είναι η σύγχρονη μορφή της πειρατείας


Του Μιχάλη Γιαννεσκή
  
Για αρκετούς αιώνες οι πειρατές λεηλατούσαν παραθαλάσσιες περιοχές και εμπορικά πλοία και έκρυβαν τα λάφυρα τους σε απομακρυσμένα εξωτικά νησιά ή στα οχυρωμένα κρησφύγετα τους. 
Μερικούς αιώνες αργότερα, η πειρατεία...

ΑΔΕΔΥ: 24ωρη απεργία σήμερα για το ασφαλιστικό. Ποιοι απεργούν

 
Με 24ωρη πανελλαδική απεργία και συλλαλητήριο στις 11:00 το πρωί στην πλατεία Κλαυθμώνος, συνεχίζει σήμερα, η ΑΔΕΔΥ τις κινητοποιήσεις της, αντιδρώντας στην ασφαλιστική μεταρρύθμιση της κυβέρνησης. 
Στην απεργία συμμετέχουν δάσκαλοι και καθηγητές

70χρονη κάνει pole dancing και αφήνει… άναυδο το κοινό! (Βίντεο)


Η 70χρονη Tomoko δεν υπάρχει περίπτωση να μην σας αφήσει με το στόμα ανοικτό με το απρόσμενο ταλέντο της. 
Πριν από 43 χρόνια έφυγε από την Ιαπωνία, για να πάει να ζήσει στην Ιταλία, με σκοπό να σπουδάσει όπερα. Παρά το γεγονός ότι φαίνεται να είναι μια γλυκιά, ηλικιωμένη γυναίκα, η Tomoko δεν φοβάται να...