17 Οκτ 2015

Ευτυχώς που ψηφίστηκαν τα προαπαιτούμενα γιατί είχαμε μεγάλη αγωνία


 
Με την χτεσινή ψηφοφορία στη Βουλή εγκρίθηκαν τα προαπαιτούμενα της συμφωνίας για το τρίτο πρόγραμμα στήριξης, ώστε να βαδίσει η χώρα στον δρόμο της ανάπτυξης.
 

Τα πράγματα έχουν αλλάξει πολύ στην ελληνική Βουλή, αφού η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ που πέρασαν τα...

Έτσι θα πληρώσετε λιγότερο ΕΝΦΙΑ!


Πέντε διαφορετικών ειδών ελέγχους πρέπει να κάνετε στο εκκαθαριστικό του Ενιαίου Φόρου Ιδιοκτησίας Ακινήτων (ΕΝΦΙΑ), το οποίο θα λάβετε, σε ηλεκτρονική μορφή, τις επόμενες ημέρες στο λογαριασμό σας στο σύστημα TAXISnet. Οι έλεγχοι αυτοί είναι απαραίτητοι διότι μπορούν να σας βοηθήσουν να εντοπίσετε τυχόν λάθη σας...

Θύελλα στη Βουλή με την επιστολή Κοτζιά για τα Σκόπια (βιντεο)


Αναταραχή προκάλεσε στην Ολομέλεια της Βουλής, η δημοσιοποιήση από τον Νίκο Μιχαλολιάκο επιστολής για την εξωτερική πολιτική σχετικά με την ονομασία των Σκοπίων που απέστειλε ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς.

ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ "ΣΟΦΩΝ" ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας πολλών χιλιάδων πολιτών πραγματοποιήθηκε χθες Παρασκευή (16/10) έξω από τη Βουλή, η οποία κατέκλυσε την οδό Αμαλίας στο Σύνταγμα.

Η οικογένεια από το Τέξας που βρίσκεται στο φεγγάρι εδώ και 43 χρόνια!

Η οικογένεια του αστροναύτη Τσαρλς Ντιουκ βρίσκεται στο φεγγάρι εδώ και 43 χρόνια. Δεν πρόκειται ασφαλώς για τη φυσική τους παρουσία, αλλά για μία...

Η γυναίκα που διέκοψε τον Τσίπρα


Ένα απρόοπτο περιστατικό συνέβη την ώρα που στο βήμα της Βουλής ήταν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και μιλούσε επί του κρίσιμου πολυνομοσχεδίου, η ψηφοφορία του οποίου ξεκινούσε τα μεσάνυχτα. 
Απευθυνόμενος στο Σώμα, ο Αλέξης Τσίπρας έκανε λόγο...