14 Νοε 2020

«Η κυβέρνηση δεν έχει δικαίωμα να απαγορεύσει την πορεία του Πολυτεχνείου»


Κατηγορηματικός ότι η πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου μπορεί να πραγματοποιηθεί με τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας, εμφανίστηκε ο Δημήτρης Κουτσούμπας. Παράλληλα, ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ, παρουσιάστηκε απόλυτος, ότι η κυβέρνηση δεν έχει κανένα δικαίωμα να απαγορεύσει την πορεία.

Π. Νίκας: " Να γίνει έλεγχος στην ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΑΕ αρκεί οι ελεγκτές να οριστούν από το Σώμα Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών


 “Δεν έχουμε καμία αντίρρηση να γίνει και εκ νέου διαχειριστικός έλεγχος στην ‘Πελοπόννησος’ Α.Ε., αρκεί οι λογιστές να οριστούν από το Σώμα Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών” δήλωσε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου..

2.835 νέα κρούσματα - 17 στην Κορινθία


 Μειωμένος, αλλά κοντά στις 3.000 ήταν ο αριθμός των νέων κρουσμάτων κορωνοϊού που ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ το Σάββατο. Πιο συγκεκριμένα, ανακοινώθηκαν 2.835 νέα κρούσματα, ενώ άλλοι 38..

Πέτρος Τατούλης: "Οι πολίτες δεν τρώνε «σανό» κ. Νίκα…!! Οι εξαγγελίες έργων 221.370.000 ευρώ, υπηρετούν το λαϊκισμό και τη δημαγωγία"

 


Οι εξαγγελίες έργων χωρίς αντίκρισμα και οι αόριστες υποσχέσεις αποτελούσαν πάντα βασικές αρχές της πολιτικής του λαϊκισμού και της δημαγωγίας. 

"Σιωπηλές Γλώσσες" (γκριμάτσες) /“SILENT LANGUAGES” , Δημιουργία έργων 2017-2019

 


Η θεματολογία της δουλειάς που παρουσιάζει η ζωγράφος Εύη Παντελέων είναι οι ¨Σιωπηλές Γλώσσες¨ (γκριμάτσες), δηλαδή ο τρόπος επικοινωνίας χωρίς την χρήση του προφορικού ή γραπτού λόγου. Είναι ένας ιδιαίτερος..

Κλείνουν τα σχολεία μέχρι τις 30 Νοεμβρίου σε όλη τη χώρα


Το καθολικό κλείσιμο των σχολείων σε όλη τη χώρα, ανακοίνωσε η κυβέρνηση Μητσοτάκη, δια στόματος της Υπουργού Παιδείας.

H κυρία Κεραμέως...

Το νέο δόγμα καταστολής


Μαρίνα Αλεξανδρή

Η χθεσινή έφοδος των ΜΑΤ στο Πολυτεχνείο και οι μαζικές προσαγωγές αντιεξουσιαστών, περαστικών και ανύποπτων στα Εξάρχεια ήταν η πρώτη εφαρμογή

Παναθηναϊκός - Αναντολού Εφές 77-80: Άγγιξε μεγάλη ανατροπή, υποκλίθηκε στον Μίτσιτς


Χάρης Σταύρου

Η Αναντολού Εφές έπαιξε χωρίς τους Λάρκιν, Ντάνστον, έχασε τον Μπομπουά στο πρώτο λεπτό, όμως ο Βασίλιε Μίτσιτς έδωσε ένα απίθανο ρεσιτάλ και