2 Μαΐ 2014

Θερμή υποδοχή Δέδε στην Μεσσηνία


Τις περιοχές της Δυτικής Μεσσηνίας -και συγκεκριμένα τις δημοτικές κοινότητες της Πύλου και της Χώρας- επισκέφτηκε την τετάρτη ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου και επικεφαλής της "Δημοκρατικής Πελοποννησιακής Συνεργασίας", Γιώργος Δέδες.

Γιατί αυτό το "έγκλημα";

To θέμα είναι γνωστό ... και η φωτο το ίδιο! Έχει γίνει χαμός στο internet! Αφού είμαστε όλοι γνωστοι και οι περισσότεροι είμαστε και  θαμώνες του κέντρου....

Συνάντηση Εργασίας – Workshop μεταξύ της ΗΡΑΚΛΕΙΑ Α.Σ. & άλλων Συμπράξεων


Η «ΗΡΑΚΛΕΙΑ Αναπτυξιακή Σύμπραξη» και ο Συντονιστής εταίρος «ΡΑΨΩΜΑΤΙΩΤΗΣ ΠΑΝ.- ΡΑΨΩΜΑΤΙΩΤΗΣ ΔΗΜ. Ο.Ε.»,

σας προσκαλούν στη:
Συνάντηση Εργασίας – Workshop

μεταξύ της ΗΡΑΚΛΕΙΑ Α.Σ. & άλλων Συμπράξεων...

Ποιους υποψηφίους στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ στην Κορινθία


Ως μέλη του Συνασπισμού της Ριζοσπαστικής Αριστεράς βλέπουμε την Τοπική Αυτοδιοίκηση ως το κατεξοχήν πεδίο πραγμάτωσης της πολιτικής, ένα πλαίσιο στο οποίο ο πολίτης μπορεί να ικανοποιήσει το μεγαλύτερο μέρος των αναγκών του μέσω της εγγύτητας, της συμμετοχής, του ελέγχου, της λογοδοσίας. Βλέπουμε την Τοπική Αυτοδιοίκηση ως πυλώνα κοινωνικής πολιτικής...

"Καυγάς" για τα ταμειακά αποθέματα του δήμου Κορινθίων


Απάντηση στα όσα ανέφερε ο δημοτικός σύμβουλος Πέτρος Λέκκας για τα ταμειακά αποθέματα του δημου έφωσε σήμερα το γραφείο τύπου του δημάρχου Κορινθίων:
Ο Δήμος Κορινθίων με αφορμή τις απίθανες μαθηματικές ακροβασίες του δημοτικού συμβούλου Πέτρου Λέκκα σχετικά...

«Εικονική επίσκεψη» της κα Μέρκελ στην Πελοπόννησο

Στην Πελοπόννησο εικονικά έφτασε την Πρωτομαγιά η σιδηρά κυρία της Γερμανικής νέο-αποικιοκρατίας μέσα από την προβολή του ντοκιμαντέρ του Στέλιου Κούλογλου «Η ΝΟΝΑ».
Η «Πελοπόννησος Πρώτα» ανέλαβε την πρωτοβουλία της προβολής, στιγματίζοντας την υποταγή του απερχόμενου περιφερειάρχη, κ. Τατούλη, στα Γερμανικά σχέδια για τη δημιουργία Ειδικής Οικονομικής Ζώνης στην Πελοπόννησο.

Τα Αθίκια απέκτησαν Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο


Με ανακοίνωσή του ο Π. Λέκκας αναφέρει τα εξής: 
 Ως μελος του ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ του ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΟΥ  τον Οκτωβριο του 2013 εισηγηθηκα στον τοτε Διοικητη και στο Δ.Σ.,την  προταση μου  να αναβαθμιστει το ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΙΚΙΩΝ και να μετατραπει σε ΠΟΛΥΔΥΝΑΜΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ...

Οδ. Βουδούρης: θα γίνει η Πελοπόννησος πειραματική Ειδική Οικονομική Ζώνη των Τατούλη-Φούχτελ;


Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Οδυσσέας Βουδούρης και ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιος στις ευρωεκλογές Νίκος Χουντής συνέθεσαν από την Τρίπολη το σκηνικό των εκλογών της 18ης και 25ης Μαΐου.

«Όποιος αισθάνεται ότι βιώνει τη ζωή που του αξίζει μπορεί άνετα να ψηφίσει τον απερχόμενο περιφερειάρχη...