9 Σεπ 2016

Θανάσης Παπακωνσταντίνου: Η λατρεία που έγινε συνήθεια


Τον έχω ακούσει στο Βράχων, στο Πέτρας, στην Τεχνόπολη, στο Βεάκειο, στη Μαλακάσα, στην Ικαρία και ΟΧΙ με βερμούδα στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο και στο Βερολίνο!
Δεν ξέρω αν το «λατρεία» ακούγεται κάπως… χοντρό, για την… συνήθεια του να πηγαίνω σε συναυλίες Θανάση Παπακωνσταντίνου.

Θα τα πούμε στο δικαστήριο

 Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ανακοίνωσε τη σύσταση νομικού φορέα υπεράσπισης της Δικαιοσύνης με αυτόνομη δράση, ο οποίος θα αναλάβει πρωτοβουλίες για τις γερμανικές αποζημιώσεις, την υπόθεση της Siemens, την υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ, το ελληνικό χρέος και τα μνημόνια.

O φασίολος ως εδώδιμον και ο φασίολος ως ψήφος


Του Στάθη
Οταν η φτώχεια έχει κρατήσει πολύ (και στην Ελλάδα η ύφεση κρατάει εννιά χρόνια τώρα), και το παραμικρό φασούλι στο τραπέζι φαντάζει σαν τι-μπον στέικ, άμα τε και σατωμπριάν. 
Αυτό είναι και το μεγαλεπήβολο σχέδιο της...

Σερίνα Γουίλιαμς: Ήττα και εκθρόνιση!


Στη πατρίδα της και στο αγαπημένο της US Open, η Σερίνα Γουίλιαμς έμελλε να αποχωριστεί το Νο1 του πλανήτη, πριν καταρρίψει το ρεκόρ της Γκραφ! 
Η Καρολίνα Πλίσκοβα με...

Πολωνή κόβει την ανάσα: Ισορροπεί σε σχοινί πάνω από το Λεωνίδιο (βίντεο)


Στα 24 της έκανε κάτι που οι περισσότεροι θα απέφευγαν. Η Λετίτια Γκόνον βρέθηκε σε ένα ύψος που κόβει την ανάσα καθώς ισορρόπησε πάνω σε ένα τεντωμένο σχοινί πάνω από την πόλη του Λεωνιδίου.

Η μεγαλύτερη πυρηνική δοκιμή από τον Κιμ Γιονγκ Ουν - Παγκόσμια ανησυχία


Την επιτυχή διεξαγωγή της 5ης πυρηνικής δοκιμής της, ανακοίνωσε η Βόρεια Κορέα, μεταδίδει το κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων Xinhua.

«Θεωρούμε ότι ο Βορράς διεξήγαγε σήμερα μια πυρηνική δοκιμή»...

Οι καρχαρίες προτιμούν να τρώνε άντρες!


Έναν ακόμη… πονοκέφαλο στους βιολόγους θαλάσσης που ασχολούνται με τους λευκούς καρχαρίες, προκάλεσαν τα αποτελέσματα μιας πρόσφατης έρευνας από το πανεπιστήμιο Μποντ στο Κουίνσλαντ της Αυστραλίας, τα οποία κατέδειξαν, ότι αυτοί οι φοβεροί κυνηγοί, όταν φθάσουν στο σημείο να επιτεθούν σε άνθρωπο, προτιμούν να «φάνε» άντρες παρά γυναίκες.