28 Οκτ 2013

Με ήλιο και δρακόντεια μέτρα ασφαλείας η παρέλαση στην Κόρινθο


Υπό τον ασφυκτικό κλοιό της ΕΛ.ΑΣ., ομαλά και χωρίς απρόοπτα πραγματοποιήθηκε η παρέλαση στην Κόρνθο....

Δείτε την παρέλαση του Λουτρακίου (βίντεο)


Ολοκληρώθηκε νωρίς το μεσημέρι  χωρίς απρόοπτα η μαθητική παρέλαση στο  Λουτράκι.
Να υπενθυμήσουμε ότι μετά το τέλος της παρέλασης οι παρευρισκόμενοι
 απόλαυσαν  συναυλία της φιλαρμονικής Λουτρακίου με τραγούδια του Άξιον Εστί...

Θεσσαλονίκη: Τον γύρο του κόσμου κάνουν οι φωτογραφίες με τις ξυπόλητες μαθήτριες!


Οι ξυπόλητες μαθήτριες κέντρισαν τα βλέμματα στην παρέλαση και πλέον φιγουράρουν και σε ιστοσελίδες διεθνών μέσων ενημέρωσης...Οι μαθήτριες παρέλασαν ξυπόλητες, επιλέγοντας πιθανότατα αυτόν τον τρόπο διαμαρτυρίας ενάντια στην κυβερνητική πολιτική.

Τα 23 ΟΧΙ που πρέπει σήμερα να πουν οι Έλληνες


  Του Νίκου Φελέκη
Επειδή όπου και να ταξιδέψω, ακόμα και στο εξωτερικό, η Ελλάδα με πληγώνει, σκέφτηκα, μέρα που ‘ναι και με την νηφαλιότητα που σου προσφέρει η απόσταση, να επιχειρήσω, μεσάνυχτα Κυριακής ξημερώματα εθνικής εορτής, να καταγράψω όσα «όχι» θα πρέπει να πούμε σήμερα οι Έλληνες.

Το ΣΔΟΕ στέλνει τον Γιάννο Παπαντωνίου στον εισαγγελέα


Δύο είναι τα πορίσματα -κατόπιν σχετικών ερευνών- του ΣΔΟΕ που αφορούν τον Γιάννο Παπαντωνίου. Το πρώτο αφορά τη σύζυγό του Σταυρούλα Κουράκου η έρευνα για την οποία ξεκίνησε με αφορμή τη λίστα Λαγκάρντ και το δεύτερο αφορά τον ίδιο τον πρώην υπουργό.

«Όχι» από Γρηγοράκο – Λυκουρέντζο στην απόφαση της Βουλής για τα διόδια


Την αντίθεσή τους στην απόφαση σύμφωνα με την οποία οι Βουλευτές μπορούν να περνούν από τους σταθμούς διοδίων  δίχως να πληρώνουν εξέφρασε τόσο ο  αναπληρωτής  υπουργός Εσωτερικών Λεωνίδας Γρηγοράκος, όσο και ο βουλευτής της ΝΔ Ανδρέας Λυκουρέντζος...

Αναίτιες συλλήψεις μελών του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στην Κόρινθο


Αναίτια και προκλητική σύλληψη μελών του ΚΚΕ και της ΚΝΕ έγινε το βράδυ της Κυριακής στην Κόρινθο με πρόσχημα τη «ρύπανση του περιβάλλοντος», επειδή προπαγάνδιζαν με φυλλάδια τις θέσεις του Κόμματος για το ηρωικό «ΟΧΙ» του ελληνικού λαού.

Το τέρας μέσα μας: Το πείραμα του Μίλγκραμ


Το πείραμα του Μίλγκραμ είναι ένα από τα πιο γνωστά αντιδεοντολογικά πειράματα της ψυχολογίας, ουσιαστικά μια «φάρσα» που ξεγύμνωσε την ανθρώπινη ψυχή. 
Το 1961, ο είκοσι εφτάχρονος Στάνλει Μίλγκραμ, επίκουρος καθηγητής ψυχολογίας στο Γέιλ, αποφάσισε να μελετήσει την υπακοή στην εξουσία.