5 Ιαν 2013

Τροπολογία στη Βουλή για τα αναδρομικά των Δικαστικών


Μέχρι 31 Ιανουαρίου του 2013 θα καταβληθεί στους εν ενεργεία δικαστικούς και τα μέλη του Νομικού Συμβουλίου του κράτους η καταβολή της τέταρτης δόσης των αναδρομικών τους, που είχε επιδικάσει το μισθοδικείο.

Αυτό προβλέπει τροπολογία που υπογράφουν οι υπουργοί...

Νέα ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για το MEGA


Με νέα ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ επαναδιατυπώνει τα ερωτήματα που είχε θέσει χθες προς τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, καθώς, όπως επισημαίνει, δεν πήρε καμία απάντηση. Παράλληλα αναφέρεται και στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.

Φρενίτιδα για ένα γάμο την τυχερή 4η Ιανουαρίου


Χιλιάδες ζευγάρια σε όλη την Κίνα συνωστίστηκαν χθες στα ληξιαρχεία, με την ελπίδα να καταφέρουν να παντρευτούν στην «τυχερή» ημερομηνία της 4ης Ιανουαρίου 2013.
Ο χαμός έγινε, γιατί «4 Ιανουαρίου 2013» στα μανδαρινικά ακούγεται παρόμοια με τη φράση:

Νέες λίστες με καταθέτες του εξωτερικού στα χέρια του ΣΔΟΕ


Δύο νέες λίστες με καταθέτες στο εξωτερικό φέρεται να έχει στα χέρια του το ΣΔΟΕ, με τη μία να προέρχεται από το Λίχτενστάιν και την άλλη από το Λουξεμβούργο. Παράλληλα, οι αρχές ερευνούν λίστες από Ολλανδία και Αγγλία, οι οποίες περιέχουν ονόματα Ελλήνων, που κατέχουν σκάφη πολυτελείας και ακίνητα αντίστοιχα.

Παπακωνσταντίνου: Ξέρω ποιος έχει αλλοιώσει τη λίστα

  
«Ξέρω ποιος έχει κάνει την αλλοίωση της λίστας Λαγκάρντ» φέρεται να δήλωσε σε στενό κύκλο συνομιλητών του ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, σύμφωνα με το Βήμα της Κυριακής. 

Εν τω μεταξύ, προθεσμία να καταθέσουν την...

Εντυπωσιακό γλυπτό αντανακλά… ποιήματα στους τοίχους!


Ο Αμερικανός καλλιτέχνης Jim Sanborn είναι γνωστός για τα εντυπωσιακά και ασυνήθιστα γλυπτά του που αφορούν σε μυστικά μηνύματα, κωδικούς ή παζλ. Αυτή τη φορά σειρά έχει η λογοτεχνία! 
Με ποιο τρόπο;
Στο Πανεπιστήμιο του Χιούστον, και πιο συγκεκριμένα έξω ακριβώς από τη βιβλιοθήκη, ένα πρωτότυπο...