14 Ιαν 2016

Λαϊκή Ενότητα Κορινθίας: Διαδηλώνουμε ενάντια στην κατεδάφιση του ασφαλιστικού συστήματος


Η ΛαΕ. Κορινθίας καλεί τα μέλη, τους φίλους, αλλά και όλους τους Κορίνθιους πολίτες να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο της ΑΔΕΔΥ, το Σάββατο 16/1 στην Ομόνοια.

 Διαδηλώνουμε ενάντια στην κατεδάφιση του ασφαλιστικού συστήματος, ενάντια στις...

Η Φώφη διέγραψε τον Λεωνίδα Γρηγοράκο - Κρίση στο ΠΑΣΟΚ


Στη διαγραφή του βουλευτή Λακωνίας Λεωνίδα Γρηγοράκου προχώρησε η Φώφη Γεννηματά, μετά τις δηλώσεις του ότι εν ενεργεία βουλευτές του ΠΑΣΟΚ θα συμπορευθούν με τη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη....

Με τον Κυριάκο και τον Αλέξη: Μια προφητεία για το σκληρό ροκ του μέλλοντός μας


Του Άρη Βασιλά
Με τον Κυριάκο και τον Αλέξη λοιπόν θα πορευτούμε. 
Είναι τα δύο νεαρά ψάρια, που κολυμπάνε στο ποτάμι μια ωραία μέρα και συναντούν ένα άλλο μεγαλύτερο στα χρόνια: Γεια σας παλικάρια, τι χαμπάρια, φοβερό το νερό σήμερα, ε!

Η αθλιότητα Στουρνάρα και η κατάπτωση ΣΥΡΙΖΑ


Κατάπληξη και οργή προκαλεί σε όλους τους προοδευτικούς ανθρώπους αυτού του τόπου η ιταμή πολιτική παρέμβαση του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιάννη Στουρνάρα, με την πολύκροτη συνέντευξή του στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και η πλήρης κάλυψή του από το Μαξίμου.

Δικηγόροι, γιατροί, μηχανικοί στους δρόμους της Αθήνας «Κάτσε καλά Κατρούγκαλε»


Δικηγόροι, γιατροί, μηχανικοί, αλλά και μέλη όλων των κλάδων των νέων επιστημόνων κατέβηκαν στους δρόμους της Αθήνας αντιδρώντας στο σχέδιο της κυβέρνησης για το Ασφαλιστικό...

Ιερά Σύνοδος: Σαν ανακύκλωση απορριμμάτων η καύση νεκρών


«Η Ιερά Σύνοδος αρνείται ότι είναι αξιοπρεπές για τον νεκρό να καεί σε κλίβανο», τονίζει η Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας, σε ανακοίνωσή της μετά τη σημερινή συνεδρία της υπό την προεδρία του αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου....

Κι όμως, η Γη γυρίζει!


Αυτή την περίοδο ανεβαίνει από το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας σε μια εξαιρετική παράσταση το έργο του Μπρεχτ «Η ζωή του Γαλιλαίου».

  Τέσσερεις αιώνες μετά την αποκήρυξη από τον Γαλιλαίο των ιδεών του και την απάρνηση από μέρους του της επιστημονικής αλήθειας, στο ερώτημα «τι κάνουν οι...

Γιατί ο Ντέιβιντ Μπόουι έπαιρνε ελληνική εφημερίδα;

  
Κι όμως, ο Ντέιβιντ Μπόουι κυκλοφορούσε ανενόχλητος στο μετρό της Νέας Υόρκης, την πανέμορφη πόλη που ζούσε τα τελευταία χρόνια. Πώς; Κρατώντας στα χέρια του μια ελληνική εφημερίδα. 
Αυτό αποκαλύπτει ο Βρετανός συγγραφέας και φίλος του Ζίγκυ, Ουίλιαμ Μπόιντ στον Guardian.

Θα έπρεπε ήδη να έχει απομακρυνθεί


Διαβάζοντας τις προτάσεις που κατέθεσε στην «Αυγή» ο βουλευτής, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, δημιουργείται η εύλογη απορία, ποιά ήταν η αφορμή και η αιτία, που ο συγκεκριμένος πρώην δημοσιογράφος εντάχθηκε στις γραμμές ενός αριστερού κόμματος. 
Το αλλοπρόσαλλο σχέδιο που πρότεινε για την παιδεία...

Η εξάρτησή μας από την τεχνολογία μέσα από εκπληκτικά σκίτσα!


Η τέχνη είναι συχνά ένας καθρέφτης που αντανακλά τα κοινωνικά θέματα και τα καθημερινά προβλήματα. Με την άνοδο του Διαδικτύου, τα έξυπνα τηλέφωνα και τις άλλες συσκευές με πρόσβαση στο Internet, ο καθένας μπορεί κάθε στιγμή να απολαύσει μπροστά στα μάτια του τον κόσμο. 
Ωστόσο όλο αυτό απομακρύνει τους ανθρπώπους, τους...