25 Φεβ 2017

Λυκόφως


Του Στάθη
Αν μας γδάρουν και βγάλουμε 3,5% πλεόνασμα («ματωμένο πλεόνασμα» το έλεγε ο Τσίπρας), δεν θα χρειασθεί να ενεργοποιηθεί ο Κόφτης (αφού θα μας έχουν ήδη γδάρει). Αριστα!

Πάμε τώρα παρακάτω. Αν αντί για 3,5%...

Το πρόβλημα του συστήματος


Κώστας Τρακόσας
Οι συζητήσεις αναφορικά με την επιστροφή των θεσμών έχουν εγκλωβίσει τον δημόσιο διάλογο σε έναν «ζουρλομανδύα». 
Κυβέρνηση, αξιωματική αντιπολίτευση και μικρότερα ευρωπαϊκού προσανατολισμού κόμματα συζητούν, διαπληκτίζονται και...

Στη λακκούβα


Αλέξανδρος Ζέρβας

Θα μου επιτρέψετε, να διατηρώ σοβαρές αμφιβολίες, κατά πόσο η πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας συμμερίζεται την πρεμούρα της κυβέρνησης καθώς και των περισσότερων πολιτικών κομμάτων να κλείσει, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, η δεύτερη αξιολόγηση.

Documento: Το υπερμνημόνιο που πρότεινε ο Κυριάκος στον Σόϊμπλε


Σύμφωνα με το Documento, ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσίασε το κρυφό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, πρόγραμμα που συνιστά  ένα νέο «υπερμνημόνιο».
Η εφημερίδα υπογραμμίζει, ότι «ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξέθεσε στον Σόϊμπλε ένα πλέγμα από προγραμματικές θέσεις και προθέσεις, όπως:

Ήρωας ο Τζέιμς για τον Παναθηναϊκό, 83-82 την Ούνικς Καζάν


Αλέξανδρος Τρίγκας
Ο Μάικ Τζέιμς είναι "killer". Το έχει αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν. Το έδειξε κι απόψε! Ο βραχύσωμος γκαρντ του Παναθηναϊκού Superfoods σκόραρε για τρεις με 0.9'' για το τέλος και χάρισε στην ομάδα του τη νίκη (83-82), σε ένα παιχνίδι που έμοιαζε χαμένο μέχρις εκείνο το σημείο.

Ο Διονύσης Σιμόπουλος για την ανακοίνωση της NASA και το ενδεχόμενο εξωγήινης ζωής


Ο φυσικός και αστρονόμος και επίτιμος διευθυντής του Ευγενιδείου Διονύσης Σιμόπουλος, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook μιλάει για την πρόσφατη ανακοίνωση της NASA, το ενδεχόμενο της ύπαρξης εξωγήινης ζωής, το διάστημα και άλλα...