18 Νοε 2019

Μέλος της Γ.Σ. της ΚΕΔΕ ο Τάσσος Χειβιδόπουλος


Ικανοποιημένος και ο Τάσσος Χειβιδόπουλος ο οποίος εξελέγη μέλος της Γ.Σ. της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος μαζί με τον Γιάννη Γιανόπουλο...

Προσφυγικό και νέα προαναχωρησιακά κέντρα τα "καυτά" θέματα στο ραντεβού του πρωθυπουργού με τους Περιφερειάρχες


Η μεταφορά στις Περιφέρειες αρμοδιοτήτων, αλλά και στελεχιακού δυναμικού, που τώρα ανήκουν στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση γνωστοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της σύσκεψης που είχε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης το μεσημέρι σήμερα...

Ο Σπύρος Σταματόπουλος συνεχίζει "ανεξάρτητος " για τρίτη θητεία στο ΔΣ της ΠΕΔ


Ολοκληρώθηκαν πριν από λίγη ώρα οι εκλογές στην Περιφερειακή Ένωση Δήμων (ΠΕΔ) Πελοποννήσου με τον Σπύρο Σταματόπουλο, δήμαρχο Σικυωνίων, να εκλέγεται για τρίτη συνεχή φορά στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης, ως υποψήφιος ανεξάρτητης κίνησης.

Πρόεδρος της Ένωσης Δημάρχων Πελοποννήσου ο Δημήτρης Καμπόσος


Σήμερα  πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Πελοποννήσου, στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης.

Το αποτέλεσμα από τα 119 μέλη που συμμετείχαν στην ψηφοφορία.

Τα 74 επέλεξαν την (Ανεξάρτητη Δημοτική Αυτοδιοικητική Κίνηση) του Δημήτρη Καμπόσου.

Ήταν προτεραιότητα και έγινε πράξη το άνοιγμα των ρεμάτων στα Εξαμίλια



Ίσως το πιο σημαντικό και ουσιαστικό που έχει να κάνει με την  ασφάλεια έργο στα Εξαμίλια, πραγματοποιήθηκε σήμερα ύστερα από πρωτοβουλία και προσωπικές κινήσεις του Δημάρχου Βασιλη Νανόπουλου και του αρμόδιου αντιδημάρχου  Σπύρου Ζαχαριά, σύμφωνα με το τοπικό συμβούλιο της ΔΕ Εξαμιλίων.