20 Νοε 2020

Κανένα πρόβλημα ως προς την ποιότητα των διανεμόμενων ειδών του προγράμματος ΤΕΒΑ, λέει το Τμήμα Κτηνιατρικής της Π.Ε. Μεσσηνίας


Δεν διαπιστώθηκε κανένα πρόβλημα ως προς την ποιότητα του κρέατος που διανέμεται στο πλαίσιο του προγράμματος ΤΕΒΑ, όπως σημειώνεται σε έκθεση που συνέταξαν -μετά την σχετική πραγματογνωμοσύνη, σήμερα Παρασκευή 20 Νεομβρίου- οι κτηνίατροι του Τµήµατος..

Η κατάντια του επιτελικού κράτους


Ας μην μας διαφεύγει το γεγονός, ότι τα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης κατέρρευσαν, ενώ η πόλη βρίσκεται ήδη στην τρίτη εβδομάδα λοκντάουν.

Πίσω από τον φόβο… Πώς ξεθωριάζουν αθόρυβα οι κόκκινες γραμμές στα ελληνοτουρκικά...



Ο δικαιολογημένος φόβος που προκαλεί στους ανθρώπους η πανδημία, πολλαπλασιάζεται εκθετικά στις περιπτώσεις, όπου  (όπως στην περίπτωση της Ελλάδας) η πολιτική εξουσία υποχρεώνεται, να...

Μόλις 8 κενές ΜΕΘ στη Θεσσαλονίκη και 45 στην Αττική - Στο 82% η πληρότητα σε όλα τα νοσοκομεία -Πόσες ΜΕΘ είναι κενές στην 6η ΥΠΕ(Πελοπόννησος)

 


Οριακή είναι η κατάσταση στο σύστημα Υγείας της χώρας, με τις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, κυρίως, να βρίσκονται στο κόκκινο. Μόλις 8 είναι οι κενές κλίνες ΜΕΘ στη Θεσσαλονίκη και 45 στην...

Κορωνοϊός: Πτώση στα κρούσματα με 2581 - «Βουλιάζουν» οι ΜΕΘ με 519 διασωληνωμένους - Σοκ με τους 72 θανάτους


 Αξιοσημείωτη πτώση καταγράφηκε στα κρούσματα κορωνοϊού καθώς ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 2581 μολύνσεις.
Ωστόσο μεγάλη ανησυχία προκαλεί η εικόνα στις ΜΕΘ, καθώς σύμφωνα με τα στοιχεία νοσηλεύονται..

Σκέψεις να ανοίξει η εστίαση παραμονές Χριστουγέννων -Θα προηγηθούν δημοτικά και λιανεμπόριο

 


Οι σκέψεις για άρση του lockdown την 1η Δεκεμβρίου έχουν εγκαταλειφθεί οριστικά και πλέον η κυβέρνηση παρακολουθώντας τα επιδημιολογικά δεδομένα..

Πλήρης αποδόμηση Νίκα από τον Καμπόσο και ολική ρήξη για την ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΑΕ


Tην πλήρη αποδόμηση των όσων έχει πράξει μέχρι σήμερα, δηλώσει και δεσμευθεί ο Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας
για το θέμα της ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΑΕ ..

Καταγγελίες για σάπια κρέατα στη διανομή προς τους δικαιούχους ΤΕΒΑ! - Τον εισαγγελέα ενημέρωσε η "Νέα Πελοπόννησος" για την διερεύνηση του θέματος

 


Τη ίδια χρονική στιγμή που κατ’εντολή του κ. Νίκα, ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας κ. Στάθης Αναστασόπουλος περιχαρής στήνει προσβλητικές θεατρικές παραστάσεις και φωτογραφίζεται μπροστά σε καφέδες… αλεύρια… και λάδια…(!), προβαίνοντας σε..

Δωρεάν Γρήγορα Τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού στο Κιάτο


Οι κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ
σε συνεργασία με τον δήμο Σικυωνίων, το Αστυνομικό Τμήμα Κιάτου, τον Ερυθρό Σταυρό και το Λιμεναρχείο Κιάτου, οργανώνουν, στo πλαίσιo της πρόληψης διασποράς του covid-19,προληπτικούς ελέγχους με τεστ ταχείας ανίχνευσης. Το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα εγκατασταθεί τη Δευτέρα 23 και την Τρίτη..

Θεοδωρικάκος: Οι επιχειρήσεις δεν πληρώνουν δημοτικά τέλη για όσο διαρκεί το lockdown - Έρχεται και ρύθμιση για οφειλές


Ο υπουργός Εσωτερικών κ. Θεοδωρικάκος εξήγησε ότι για όσο διαρκεί η καραντίνα οι επιχειρήσεις δεν πρόκειται να πληρώσουν δημοτικά τέλη. Επίσης, δόθηκαν 50 εκατομμύρια ευρώ στους Δήμους για να..

Κατατέθηκε ο προϋπολογισμός στη Βουλή – Ύφεση 10,5% το 2020 – Ανάπτυξη 4,8% το 2021


Σε καθεστώς πλήρους αβεβαιότητας την οποία προκαλεί η πανδημία του κορονοϊού - «Καλώς εχόντων των πραγμάτων στις 15 Δεκεμβρίου η ψήφισή του»

Πρωτογενές έλλειμμα 3,88% και ανάπτυξη 4,8% για το 2021 και..

72 αρνητικά rapid tests στην Τενέα από τον ΕΟΔΥ


Οι κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ
σε συνεργασία με το Δήμο Κορινθίων και την Αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας, στα πλαίσια της πρόληψης της διασποράς του Covid-19 πραγματοποίησαν  την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου ΔΩΡΕΑΝ προληπτικούς  ελέγχους..

5 νοσηλεύτριες από Κόρινθο μεταβαίνουν στην Θεσσαλονίκη εθελοντικά για να βρεθούν στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά του κορωνοϊού

 


Παραδέιγματα ζωής δίνει το νοσηλευτικό σώμα αυτές τις ημέρες που σπεύδει να βοηθήσει τους ανθρώπους του στην Θεσσαλονίκη  ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ . Γενικώς ο ιατρικός κλάδος υπογραμμίζει λόγω των..

Π. Πιτσάκης: Επιδοτούμενα σεμινάρια για εργαζόμενους ΟΑΕΔ -ΛΑΕΚ 2019-2020


Η Αναπτυξιακή Επιμελητηρίου Κορινθίας
, θα υλοποιήσει επιδοτούμενα σεμινάρια (ΛΑΕΚ) για εργαζομένους σε επιχειρήσεις που απασχολούν έως 49 μισθωτούς. Τα επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης του ΛΑΕΚ για εργαζόμενους αποτελούν ιδανική ευκαιρία για τις μικρές επιχειρήσεις να εκπαιδεύσουν το..

Πέτσας: Κοινωνικό Μέρισμα τέλος -Ποιοι δεν θα πάρουν ούτε ευρώ

 


Ουσιαστικά, το φετινό «μέρισμα» θα είναι μόνο μια διπλή καταβολή του χρηματικού βοηθήματος του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος που δικαιούνται τα ευάλωτα νοικοκυριά.

Έτσι, έμειναν εκτός πολλοί δικαιούχοι προηγούμενων ετών..

Π. Νίκας για την “Πελοπόννησος” Α.Ε.: “Δεν υπάρχει κανένα πεδίο συνεννόησης πλέον”

 


Δεν υπήρξε απόφαση για την “Πελοπόννησος” Α.Ε. ούτε κατά την συνεχισθείσα χθες γενική συνέλευση των μετόχων της.

“Η πλευρά της Περιφέρειας προχωρεί τις διαδικασίες που έχει αποφασίσει το Περιφερειακό Συμβούλιο, καθώς θεωρεί ότι πλέον δεν υπάρχει κανένα πεδίο..

Πρόταση σοκ για μέτρα Κίνας για να σωθούν ζωές


Για την ανάγκη λήψης πιο σκληρών μέτρων, προκειμένου να ελεγχθεί το δεύτερο κύμα της πανδημίας
του νέου κορωνοϊού που μαστίζει τη χώρα, μίλησε ο καθηγητής και μέλος της Επιτροπής Ειδικών, Αλκιβιάδης Βατόπουλος. Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Βατόπουλος πρότεινε μέτρα..

Εντολή για επίταξη δύο ιδιωτικών κλινικών στη Θεσσαλονίκη και του προσωπικού τους


Σε επίταξη δύο ιδιωτικών κλινικών στη Θεσσαλονίκη λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού προχώρησε το υπουργείο Υγείας, μετά την άρνηση των κλινικαρχών να παραχωρήσουν εθελοντικά..