23 Ιουλ 2021

Loutraki Festival: Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης ΕLECTRIC SOLO


Με ένα τελείως καινούργιο solo πρόγραμμα, ο αγαπημένος τραγουδοποιός εμφανίζεται έτοιμος να μοιραστεί νέες ιστορίες.

Μόνος επί σκηνής, ταυτόχρονα όμως μαζί με όλους και όλες μας, αντανακλά τα όνειρα και τις πραγματικότητες της εποχής και της ζωής μας.

Τα τελευταία χρόνια συνηθίσαμε τον Αλκίνοο με την ακουστική κιθάρα και το λαούτο του. Η συγκεκριμένη όμως παράσταση στηρίζεται στην ηλεκτρική κιθάρα. Μέσα από την ηχητική παλέτα των πεταλιών της, επιστρέφει, μετά από χρόνια και με έναν ιδιαίτερο..

Η σύσκεψη Πέτσα - Καμπόσου στο Παλαιό Δημαρχείο του Άργους (βίντεο)


 Τον Δήμο Άργους Μυκηνών και τον Δήμαρχο & Πρόεδρο της ΠΕΔ Πελοποννήσου κ. Δημήτρη Καμπόσο επισκέφθηκε ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών κ. Στέλιος Πέτσας χθες όπου και συναντήθηκε με εκπροσώπους του Προεδρείου της ΠΕΔ Πελοποννήσου, αντιδημάρχους και εκπροσώπους του ιατρικού, εμπορικού και επιχειρηματικού κόσμου καθώς και ενεργούς πολίτες..

Φολέγανδρος: Στον Κορυδαλλό ο 30χρονος, έπειτα από σύμφωνη γνώμη ανακριτή - εισαγγελέα

 


Στη φυλακή οδηγείται ο 30χρονος που ομολόγησε τη δολοφονία της Γαρυφαλλιάς, την περασμένη Παρασκευή στη Φολέγανδρο. Ανακριτής και εισαγγελέας, μετά την απολογία του, αποφάσισαν την προφυλάκισή του, ενώ παράλληλα διατάχθηκε η διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.

Π.Ε. Κορινθίας: Χάθηκε το μέτρο !

 


Η είδηση μιλά για υπογραφές συμβάσεων έργων στην Κορινθία. Για μια ακόμα φορά πλήθος κόσμου που φωτογραφίζεται για μια διοικητική πράξη του Περιφερειάρχη.