17 Ιουν 2016

Πωλούνται και τ” ασημικά

  
«Τον Σεπτέμβρη είχαμε πει ότι υπάρχουν συγκεκριμένα εννέα ιδιωτικοποιήσεις, οι οποίες είχαν δρομολογηθεί από την προηγούμενη κυβέρνηση και μάλιστα πολλές από αυτές είχαν συμβασιοποιηθεί (…) Επειδή αναφερθήκατε στο πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων του ΤΑΙΠΕΔ, σας λέω, ότι υπάρχει ένα πρόγραμμα από την προηγούμενη κυβέρνηση, το οποίο κάθε εξάμηνο σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας του ΤΑΙΠΕΔ αναθεωρείται. Μέσα σ’ αυτό είναι περιουσιακά στοιχεία, τα οποία δεν είναι στην πρόθεσή μας να ιδιωτικοποιήσουμε και αναφέρομαι συγκεκριμένα στις...

Μέθυσε, άφησε φιλοδώρημα 1.000 δολάρια και την άλλη μέρα γύρισε για να τα πάρει


Πήρε το δείπνο του, ήπιε αρκετά και στη συνέχεια, ωραία και καλά ζήτησε τον λογαριασμό αφήνοντας φιλοδώρημα... 1.088 δολάρια.
Το περιστατικό (που είχε και συνέχεια) συνέβη σε εστιατόριο του Κολοράντο το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Όταν οι Αμερικανοί ταχυδρομούσαν τα παιδιά τους


Έμυ Ντούρου
Όσο απίστευτο κι αν ακούγεται, στις αρχές του 20ού αιώνα, υπήρξαν οικογένειες στις ΗΠΑ που ταχυδρόμησαν τα παιδιά τους.  

Κι αυτό συνέβη την εποχή, που η αμερικανική ταχυδρομική υπηρεσία ανακοίνωσε την απόφασή της, να αναλαμβάνει την αποστολή μεγάλων δεμάτων.

Η Rap Media παρουσιάζει το «Αηδόνι της Κορινθίας»

Το κουβάρι  μιας σπουδαίας πορείας «ξετυλίγει» η Rap Media  και η Τζένη Σουκαρά στην εκπομπή «Κορινθίων Έργα».

Αλλοτρίωση και επανάσταση. Πάλι λάθος του Μαρξ;


Του Ευτύχη Μπιτσάκη
Σε δύο προηγούμενα σημειώματα ασχολήθηκα με το Προσφυγικό, τραγική συνέπεια των πολέμων της Νέας Τάξης. Υπογράμμισα την εγκληματική υποκρισία των κυβερνήσεων των χωρών της Ε.Ε., οι οποίες αρκούνται να καταμετρούν τους...

Η «προίκα» του επικαιροποιημένου Μνημονίου


Τέσσερις θερινές εκκρεμότητες («μικρές» κατά τον Γερούν Ντάισελμπλουμ, αλλά μάλλον θερμές πολιτικά) τρεις «ουρές» στο ασφαλιστικό και στα ειδικά μισθολόγια κι ένα μπαράζ ιδιωτικοποιήσεων αφήνει προίκα το επικαιροποιημένο Μνημόνιο.