29 Ιουλ 2021

Αλγόριθμοι διατροφικής υποκρισίας


Το νέο σύστημα αξιολογεί επεξεργασμένα βιομηχανικά προϊόντα ως κατάλληλα/υγιεινά, κατατάσσοντας σε χαμηλότερες κατηγορίες τρόφιμα...

Ο Σωκράτης Μάλαμας στο Άστρος Κυνουρίας - Δευτέρα 16 Αυγούστου

 


Ο Σωκράτης Μάλαμας επιστρέφει στη σκηνή και τους ανοιχτούς χώρους, ένα χρόνο μετά το περσινό καλοκαίρι.

Το ECDC «κοκκίνισε» την Ελλάδα και κυρίως τις τουριστικές «ναυαρχίδες»


Επιδείνωση της επιδημιολογικής εικόνας της χώρας μας παρατηρεί το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων (ECDC) καθώς, σύμφωνα με τις τελευταίες μετρήσεις, το μεγαλύτερο μέρος της Ελλάδας βρίσκεται στο «κόκκινο» στον χάρτη - σύνθετο δείκτη, που περιλαμβάνει στοιχεία για τεστ, θετικότητα και κρούσματα κορονοϊού.

Ολυμπιακοί Αγώνες (Πόλο): Ελλάδα - Ιαπωνία 10-9: Λύτρωση στα 32'' και πρόκριση στους "8"


Η Ιαπωνία ζόρισε πολύ την Εθνική Πόλο των Ανδρών, ένα γκολ του Στέλιου Αργυρόπουλου στα 32'' για το τέλος, όμως, έφερε τη... λύτρωση και μαζί τη νέα νίκη για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Δεύτερη νίκη σε τρεις αγώνες για την Εθνική Πόλο των...

Εξοικονομώ: Ανακοινώθηκαν τα νέα κριτήρια για επιδότηση


Το φθινόπωρο, πιθανότατα αρχές Οκτωβρίου αναμένεται να ανοίξει η πλατφόρμα για το νέο πρόγραμμα Εξοικονομώ, για το οποίο θα ισχύσει νέο σύστημα υποβολής και αξιολόγησης. Όπως ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός περιβάλλοντος, παρότι η συνολική...

Κορονοϊός: 2696 νέα κρούσματα - 9 νεκροί και 157 διασωληνωμένοι. 61 κρούσματα στην ΠΕ Κορινθίας


Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) ανακοίνωσε το απόγευμα της Πέμπτης (29/7), ότι τα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα νέα κρούσματα του κορονοϊού είναι 2.696, εκ των οποίων 9 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Πόθεν Εσχες: Στη δημοσιότητα οι δηλώσεις των πολιτικών αρχηγών - Δείτε αναλυτικά


Αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα της Βουλής οι δηλώσεις Πόθεν Έσχες των πολιτικών αρχηγών. Πρόκειται για τις δηλώσεις που υπέβαλαν το 2020 πολιτικοί αρχηγοί, βουλευτές, ευρωβουλευτές, εξωκοινοβουλευτικοί υπουργοί, περιφερειάρχες και δήμαρχοι.

Με παρέμβαση Δήμα παραχωρείται η Περιφερειακή Αγορά Λεχαίου στο Δήμο Κορινθίων - Προσεχώς Βιοτεχνικό Πάρκο (βίντεο)


Μετά από τόσα χρόνια απραξίας και κενών πολιτικών υποσχέσεων σήμερα φαίνεται πως κάτι καινούργιο υπάρχει στην αξιοποίηση της Περιφερειακής Αγοράς Λεχαίου με την ουσιαστική παρέμβαση του Χρίστου Δήμα. 

Σήμερα ανακοινώθηκε η  παραχώρηση έκτασης 120.000μ2 της Περιφερειακής Αγοράς Λεχαίου από την Εταιρεία Ακινήτων του Δημοσίου (ΕΤΑΔ) στον..

Ορίστηκε Γενική Γραμματέας στον Δήμο Βέλου Βόχας


Mε απόφαση του δημάρχου Βέλου Βόχας Αννίβα Παπακυριάκου η κυρία Κων/να (Νάντια) Δημητρίου  Διπλωματούχος Πολιτικός  Μηχανικός  τοποθετείται στη  θέση του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Βέλου Βόχας.

Η  Γενική Γραμματέας, θα προΐσταται όλων των διοικητικών υπηρεσιών του Δήμου και θα συμβάλλει  στην αποτελεσματικότερη λειτουργία του με την πλήρη αξιοποίηση του υπάρχοντος υπηρεσιακού μηχανισμού και την αρτιότερη οργάνωσή του. Συγχρόνως θα φροντίζει και θα μεριμνά, σε..

Αντίθετο στον υποχρεωτικό εμβολιασμό το Σωματείο Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Άργους

 


Το Δ.Σ. του Σωματείου εργαζομένων στην Νοσηλευτική μονάδα Άργους εκφράζει την αντίθεσή του στον υποχρεωτικό εμβολιασμό.

Θεωρώντας τα εμβόλια κατάκτηση της ανθρωπότητας και της επιστήμης και ότι έχουν αποδεδειγμένα αποτελέσματα στη μείωση..

Πάτρα: 23χρονος προφυλακίστηκε για θανάτωση γάτας - Πρώτη προφυλάκιση για ζωοκτονία στη χώρα


Στη φυλακή θα οδηγηθεί ο 23χρονό
ς που συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας και ομολόγησε πως έσφαξε μια γάτα στην περιοχή του νότιου πάρκου της Πάτρας κοντά στην οδό Παπαφλέσσα.

Είναι η πρώτη προφυλάκιση δράστη και καθ' ομολογία δολοφόνου ζώου απο τον..

ΕΠΣ Αργολίδας:Συγχαρητήρια στον διαιτητή Βεργέτη Δημήτρη για την άνοδό του στην Super League


 Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Δ.Σ. και η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Αργολίδας συγχαίρουμε τον Διαιτητή της Ένωσής μας Βεργέτη Δημήτρη για την άνοδο του στον πίνακα Βοηθών  Διαιτητών της 1ης κατηγορίας,  Super league, μετά την ανακοίνωση των πινάκων για την περίοδο 2021 - 2022. Η Ένωση μας πλέον διαθέτει, μετά από πολλά..

Α. Μπούζα: Θύτες που παριστάνουν τα θύματα και απαντήσεις για …τσιπούρες που διαλύουν τουριστικά την Πελοπόννησο


Μετά τα όσα ειπώθηκαν στα δύο τελευταία Περιφερειακά Συμβούλια, εντάθηκε η ανησυχία για όσα συμβαίνουν στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. 

Διεφάνη κυρίως πως ο κ.Περιφερειάρχης, προσπαθεί εναγώνια, να αποτινάξει τη «ρετσινιά» του υβριστή, μετά τα όσα υβριστικά κατά καιρούς εκστομίζει εναντίον της Παράταξης της Νέας Πελοποννήσου, του επικεφαλής..

Loutraki Festival: Συναυλία Μίλτου Πασχαλίδη

 


Ο Μίλτος Πασχαλίδης μετά τις sold out εμφανίσεις του ανά την Ελλάδα κατηφορίζει στο Λουτράκι για μια μοναδική συναυλία.

 4 Αυγούστου

Γυμνάσιο Λουτρακίου

Εισιτήριο: 15 Ευρώ

Προπώληση εισιτηρίων ηλεκτρονικά: https://bit.ly/2VQY9UM

Κορωνοϊός: Ξαναγεμίζουν τα Νοσοκομεία της Πελοποννήσου

 


128 κρούσματα καταγράφηκαν χθες στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, με τον αριθμό των συνολικά προσβληθέντων από την αρχή της πανδημίας να φθάνει πλέον τους 13.427.

Αναλυτικά,χθες  καταγράφηκαν στην Π.Ε. Αργολίδας 20, στην Π.Ε. Αρκαδίας 18, στην Π.Ε. Κορινθίας 50, στην Π.Ε. Λακωνίας 4 και στην Π.Ε. Μεσσηνίας 36.