1 Σεπ 2016

Η απάτη της ανάπτυξης

  
Στην Ελλάδα περιμένουμε την ανάπτυξη και οι πολιτικοί (ο καθένας από την πλευρά του) υπόσχονται, πως θα φέρουν την ανάπτυξη που θα φέρει νέες θέσεις εργασίας.

Αυτό δεν συμβαίνει μόνο στην Ελλάδα (παντού οι πολιτικοί υπόσχονται ανάπτυξη που θα φέρει νέες θέσεις εργασίας) αλλά τώρα θα πούμε για την Ελλάδα.

Χύδην


Οταν κάτι είναι χυδαίο, τίποτα χειρότερο απ’ αυτό δεν υπάρχει.

Εκτός από τα αποτελέσματα της χυδαιότητας.

Λέει ο Τσίπρας, ότι όποιος έχει τα πιο πολλά φράγκα παίρνει κανάλι. Χυδαίο; Τελείως. Λέει ο κ. Παππάς, ότι το μόνον που χωρίζει έναν καναλάρχη από μια τηλεοπτική άδεια είναι το πορτοφόλι του - ή, επί το αριστερότερον, η πορτοφόλα. Χυδαίο; Τελείως.

Η ΔΗΜΟΠΡΑΤΟΥΜΕΝΗ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΤΩΝ ΠΛΟΥΣΙΩΝ ΚΑΙ Η ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ


Μια κυβέρνηση η οποία ρεζιλεύει και εξευτελίζει την έννοια της Αριστεράς, έχει μετατρέψει αυτές τις μέρες το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες σε κούρσα, στην οποία το νήμα κόβουν όσοι διαθέτουν πολλά και ίσως δεκάδες, εκατομμύρια.
Κανένα άλλο κριτήριο, καμιά ουσιαστική δέσμευση,

Έκκληση βοήθειας για τον μικρό Κώστα που πάσχει από λευχαιμία


Η ζωή ενός παιδιού κινδυνεύει και δυστυχώς δεν υπάρχει άλλος χρόνος για χάσιμο.
Eδώ και δυόμισι χρόνια o 6χρονος σήμερα Κώστας Τσίμπος από το Άργος πάσχει από οξεία λεμφoβλαστική λευχαιμία και νοσηλεύεται στην Αθήνα, στην ογκολογική μονάδα παίδων «Ελπίδα».

«Έφυγε» από τη ζωή ο αγωνιστής του αγροτικού κινήματος Νίκος Αγγέλου


Η Πανελλαδική Γραμματεία της ΠΑΣΥ ανακοινώνει το θάνατο του αγωνιστή του οργανωμένου αγροτικού κινήματος, Νίκου Αγγέλου, και εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στη γυναίκα του, στα παιδιά του, στους συγγενείς και συναγωνιστές του.

Έλληνες – Κούρδοι -Κορεάτες χόρεψαν συρτάκι στο 6ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών χορών Στιμάγκας


Είναι πραγματικά εντυπωσιακό να βλέπεις τρείς λαούς, τρείς πολιτισμούς, τρεις κουλτούρες,  να γίνονται επάνω σε μια σκηνή, “ένα” και να χορεύουν όλοι τους σ’ έναν ρυθμό γνώριμο παγκοσμίως… Το συρτάκι!
Αυτή ήταν και η επιτυχία του 6ου Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών της Στιμάγκας, το οποίο πραγματοποιήθηκε...