9 Ιαν 2014

Πληρώσαμε 58 δισ. για τα μνημονιακά μέτρα


Συγκεκριμένα, το διάστημα 2010- 2014, ελήφθησαν μέτρα στο ύψος του 30,96% του ΑΕΠ, δηλαδή περίπου 58 δισ. ευρώ, για να επιτευχθεί δημοσιονομική προσαρμογή (σε όρους κυκλικά προσαρμοσμένους, δηλαδή...

Τατσόπουλος: Για να σας διευκολύνω θέτω την παραίτησή μου στη διάθεση του Αλέξη Τσίπρα


Επειτα από τον «εμφύλιο» που προκάλεσαν στο ΣΥΡΙΖΑ οι δηλώσεις του Πέτρου Τατσόπουλου, ο βουλευτής ανακοίνωσε μέσω facebook ότι θέτει στη διάθεση του προέδρου του κόμματος την παραίτησή του.

Παραίτηση Κώστα Γιώτη απο το ΔΣ Κορίνθου και βαρύνουσες αιχμές κατά της ΝΔ


Παραιτήθηκε ο Κώστας Γιώτης απο την θέση του δημοτικού συμβούλου στο ΔΣ Κορινθίων. Επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους ενώ παράλληλα δήλωσε αντιμνημονιακός τονίζοντας ότι αυτή η ΝΔ και οι πολιτικές που εφαρμόζει δεν τον εκφράζει.

Πέρασε κατά πλειοψηφία απο το ΔΣ Κορινθίων η ΜΠΕ για την ολοκληρωμενη διαχείριση των απορριμμάτων


Στο πρόσφατο ΔΣ Κορίνθου συζητήθηκε το θέμα της ΜΠΕ για την Ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων.
-Κατά πλειοψηφία, το Σώμα γνωμοδότησε θετικά υπέρ της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την Ολοκληρωμένη  Διαχείριση  Απορριμμάτων Περιφέρειας  Πελοποννήσου....

Πέντε κακουργήματα – επτά εντάλματα σύλληψης – 400 εκατ. ευρώ η ζημιά


Εικοσιπέντε άτομα, πέντε κακουργήματα, επτά εντάλματα σύλληψης και ζημία που ξεπερνά τα 400 εκατ. ευρώ είναι ο απολογισμός της μεγάλης έρευνας για τα κόκκινα δάνεια του ταχυδρομικού ταμιευτηρίου που διενήργησε η εισαγγελέας κατά της διαφθοράς Πόπη Παπανδρέου.