5 Ιαν 2016

Μαξίμου: Επτά αλήθειες για τις συντάξεις


Απαντώντας στην στάση της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ και τις επικρίσεις τους για το νέο ασφαλιστικό, η κυβέρνηση εξέδωσε ανακοίνωση με επτά επισημάνσεις, σχετικά με το τι ίσχυε και τι ισχύει, με την πρόταση που παρουσιάστηκε στους δανειστές.

Στην Ελλάδα γράφτηκε το κείμενο για το Ασφαλιστικό!

 Ο υπουργός Εργασίας, Γιώργος Κατρούγκαλος, δήλωσε, κατά τη συνάντησή του με τον Προέδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, πως νιώθει καλά, γιατί το κείμενο για το...

Απασφαλίζοντας το 2016


Του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΖΕΡΒΑ
Την ώρα που διανύουμε τις πρώτες ημέρες μιας χρονιάς, από την οποία η συντριπτική πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας όχι μόνο δεν έχει προσδοκίες, αλλά μάλλον περιμένει τα χειρότερα, ο πολιτικός κόσμος κινείται μεταξύ έκδηλης αμηχανίας κι υφέρποντος πανικού. 
Το θέατρο του παραλόγου που μόλις ξεκίνησε (κι αναμένεται να...

Το... φαρμακερό tweet της Κωνσταντοπούλου για το ασφαλιστικό


Ένα "φαρμακερό" σχόλιο έκανε μέσω twitter η πρώην πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, αναφορικά με το ασφαλιστικό.
 

«Το ασφαλιστικό  ολοκληρώνει την κοινωνική γενοκτονία σε βάρος του ελληνικού πληθυσμού και ξεπλένει τους...

Τζιτζικώστας: Καλεί σε ψήφο κατά συνείδηση κλείνοντας το μάτι στον Κυριάκο


Ο Απόστολος Τζιτζικώστας κάλεσε τα μέλη της ΝΔ να ψηφίσουν κατά συνείδηση στις εσωκομματικές εκλογές του β' γύρου την Κυριακή.

Αν και ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας δεν αναφέρθηκε...

Πόλεμος εισαγγελέων-κυβέρνησης για τους ...φοροφυγάδες


Συνέχεια στην κόντρα της με το υπουργείο Δικαιοσύνης που ξέσπασε με αφορμή σχόλιο-κριτική κατά της κυβέρνησης για την τροπολογία για τις λίστες, δίνει η Ενωση Εισαγγελέων Ελλάδος.

Το βίντεο Ελληνα που σάρωσε σε χολιγουντιανά βραβεία: Ο ελληνικός ουρανός 365 ημέρες το χρόνο (βίντεο)



Ενα εκπληκτικό έργο, Ελληνα καλλιτέχνη για την Ελλάδα, διακρίθηκε σε διεθνή διαγωνισμό. Χολιγουντιανό διαγωνισμό....

Λέγε-λέγε-ξελέγε-ξαναλέγε...


Το χειρότερο απ’ όλα στο «τίποτα δεν άλλαξε» είναι το κυβερνάν διά του στρίβειν (ώστε να συνεχίζεται το στραγγαλίζειν, το συντρίβειν και το δεν χαμπαρίζειν). 
Περίμενα απ’ αυτήν την κυβέρνηση (πριν ο ΣΥΡΙΖΑ να γίνει η Αριστερά που γονάτισε) να μιλάει απλά και σταράτα. Να ξέρει τι λέει, και ο λαός με τη σειρά του να ξέρει τι συμβαίνει.

Εκλογές ΝΔ: Η μητέρα των μαχών στη Θεσσαλονίκη – Ποιον θα στηρίξει ο Α. Τζιτζικώστας


Και οι δύο υποψήφιοι έχουν ισχυρό ποσοστό στην Αττική, και οι δύο αντλούν μεγάλες δυνάμεις στην Κρήτη, είναι όμως η Μακεδονία που θα κρίνει κατά πολύ μεγάλο ποσοστό την εκλογή του νέου αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας καθώς Βαγγέλης Μεϊμαράκης και Κυριάκος Μητσοτάκης...

Χίλαρι Κλίντον: Αν εκλεγώ θα πω την αλήθεια για τους εξωγήινους


Αυτή η δήλωση ίσως της δώσει περισσότερες ψήφους από οποιαδήποτε άλλη. Η Χίλαρι Κλίντον, υποψήφια πρόεδρος των ΗΠΑ, έπαιξε το ισχυρό χαρτί… των εξωγήινων κατά την περιοδεία της στο New Hampshire.
Όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο σχετικά με την...