16 Σεπ 2016

Μετά τα γεμιστά και τις πίτες…


Η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων, αφού εφηύρε την οικονομία που μπορούμε να κάνουμε τρώγοντας τα πολύ φτηνά γεμιστά και τις φτηνές πίτες που γίνονται με λίγο αλεύρι, επανήλθε δριμύτερη. 
Έτσι, στο πλαίσιο της διαχείρισης της ακραίας φτώχειας της κυβέρνησής της, μετά και την ψήφιση του 3ου αλλά «αριστερού» μνημονίου

Aπό τη Στιμάγκα και το «6ο Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακών χoρών» ξεκινά η νέα σεζόν για τη Rap Media


Είναι πραγματικά εντυπωσιακό να βλέπεις τρεις λαούς, τρεις πολιτισμούς, τρεις κουλτούρες,  να γίνονται επάνω σε μια σκηνή, “ένα” και να χορεύουν όλοι τους σ’ έναν ρυθμό γνώριμο παγκοσμίως… Το συρτάκι!

Η Rap Media εγκαινιάζει τη νέα τηλεοπτική σεζόν παρουσιάζοντας το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου....

Δημοσκόπηση Palmos - tvxs.gr: Μπροστά 8% η ΝΔ, αναποφάσιστοι οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ


Προβάδισμα 8 μονάδων στη Νέα Δημοκρατία δίνει στην πρόθεση ψήφου η μεγάλη δημοσκόπηση της Palmos Analysis για το tvxs.gr, με τη διαφορά να περιορίζεται στο 5% στην τελική εκτίμηση ψήφου και μετά την αναγωγή των αναποφάσιστων και της αδιευκρίνιστης ψήφου.
Από τη γενική εικόνα και τα ποιοτικά...

Ενας κι Ενας!


Του Στάθη

Μέσα σε μια μόνον ημέρα, άντε δύο, πολλά από τα κυβερνητικά στελέχη είναι ικανά να κατορθώσουν περισσότερα ανδραγαθήματα απ’ όσα οι Αχαιοί κάτω απ’ τα τείχη της Τροίας (όταν στρίμωχναν τους Τρώες) κι ακόμα περισσότερα από εκείνα των Τρώων (όταν στρίμωχναν τους Αχαιούς μπροστά από τα ξύλινα τείχη των πλοίων τους).

Ποιος Αίας ο Τελαμώνιος; Σπίρτζης. Διαψεύδει ότι ξέκανε με τροπολογία νύχτα στη Βουλή ό,τι...

Κορινθία: Βρέθηκε στο Λουτράκι η φοιτήτρια που είχε εξαφανιστεί από τη Νέα Σμύρνη


Εντοπίστηκε τελικά σήμερα το πρωί η φοιτήτρια της ΑΣΟΕΕ που είχε εξαφανιστεί από τη Νέα Σμύρνη.


Σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκε σε ξενοδοχείο στο Λουτράκι και είναι καλά στην υγεία της, ενώ αυτή την ώρα είναι στο αστυνομικό τμήμα ο πατέρας της.  

Τα γονίδια δεν είναι το παν για τον καρκίνο - Η αλλαγή τρόπου ζωής σώζει


Το 30-40% όλων των περιπτώσεων καρκίνου θα μπορούσαν να αποφευχθούν με την τροποποίηση της διατροφής, τη διατήρηση του βέλτιστου σωματικού βάρους και την τακτική σωματική άσκηση.

Ακόμη και σε περίπτωση που υπάρχουν κληρονομούμενα γονίδια, τα οποία...

Η «Μικρή Επιδαύρος» και η βυθισμένη πόλη της Αρχαίας Επιδαύρου από ψηλά -Μαγευτικά πλάνα [βίντεο]


Σε μικρή απόσταση από το θέατρο της Επιδαύρου βρίσκεται μια... μικρογραφία του, η λεγόμενη «Μικρή Επίδαυρος» ή «λαλούν θέατρο».

Το μικρό θέατρο της Επιδαύρου φτιάχτηκε στην  Ακρόπολη της αρχαίας πόλης της Επιδαύρου, στη νοτιοδυτική πλευρά του.

Τα αποτυπώματα των ποδιών… δείγμα πίστης βουδιστή μοναχού!

Για πάνω από 20 χρόνια ένας βουδιστής μοναχός, ο Hua Chi προσεύχεται στο ίδιο σημείο σε ναό στην Tongren, στην Κίνα… και αυτό φαίνεται. Μετά από δύο δεκαετίες και 3.000 προσευχές τη...