16 Δεκ 2019

Συνεκμετάλλευση πατριδοκάπηλων


Η πρώτη πράξη της προσαρμογής της κυβέρνησης ΝΔ στην πραγματικότητα, έγινε αρκετά κυνικά με  την πλήρη αποδοχή και «πιστή τήρηση» της Συμφωνίας των Πρεσπών, ξεχνώντας τις διχαστικές κραυγές περί «προδοτών» και...

Ο Γ. Ψυχογιός στην "Ελληνική Υπόθεση" του Συμβουλίου της Ευρώπης


Στο Συνέδριο για την “Ελληνική Υπόθεση – The Greek Case” του Συμβουλίου της Ευρώπης παρευρέθηκε ο Βουλευτής Κορινθίας του ΣΥΡΙΖΑ και για χρόνια μέλος του Συμβουλίου, Γιώργος Ψυχογιός. 

Σημάδια και χρησμοί…


Ενώ όλα τα σημάδια οδηγούν στην ανησυχία και το μετεωρολογικό δελτίο δείχνει μεγάλες θύελλες στον ορίζοντα (γεωπολιτικές, οικονομικές, πολιτικές και κοινωνικές), οι μέρες που έρχονται, θα χρωματιστούν λίγο από τις γιορτές των Χριστουγέννων και την ατμόσφαιρα που δημιουργείται, όταν αλλάζει η χρονιά. Τα σημάδια όμως υπάρχουν και προειδοποιούν. Οι γιορτές θα έρθουν και θα περάσουν, τα ακανθώδη προβλήματα και οι απειλές όχι.

ΣΥΡΙΖΑ θα λες και θα κλαις: Η εκδίκηση του Ρασπούτιν.


Του Στέλιου Κούλογλου
«ΣΥΡΙΖΑ θα λες και θα κλαις» λέγεται η νέα εβδομαδιαία στήλη: που σημαίνει, ότι μπορεί να μην έγιναν όλα καλά επί ΣΥΡΙΖΑ (και όσα καλά έγιναν να μην επικοινωνήθηκαν σωστά), αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με την οικονομική, θεσμική, πολιτική και πολιτισμική λαίλαπα, που συνοδεύει την κυβέρνηση της ΝΔ.
Ιδού μια ματιά στις εξελίξεις την εβδομάδα που πέρασε...

Η κυβέρνηση επέκτεινε την απαγόρευση του καπνίσματος στα 12 μίλια


Με μια αιφνιδιαστική κίνηση, η ελληνική κυβέρνηση απαγόρευσε το κάπνισμα σε απόσταση 12 μιλίων από τα ελληνικά νησιά, ενώ απειλεί, να απαγορεύσει το κάπνισμα και στην ελληνική ΑΟΖ.
Η κίνηση της ελληνικής κυβέρνησης εξόργισε τους Τούρκους, που είναι...

Συμβαίνουν και αυτά - Της Τζένης Σουκαρά


- Ο Κώστας Σημίτης βγήκε μπροστά για τα εθνικά μας θέματα. Έτσι είναι. Όταν έχεις καταγράψει τις τεράστιες επιτυχίες των Ιμίων και της παράδοσης Οτσαλάν μπορείς να κουνάς το δάχτυλο, ως ο αλάθητος.

Αύριο απολογούνται οι καθ ομολογίαν δολοφόνοι της 73χρονης στουςΑγ. Θεοδώρους - Τα συγχαρητήρια Δήμα στην Ασφάλεια Κορίνθου


Στον εισαγγελέα Κορίνθου υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, μεταφέρθηκαν χθες  το πρωί, οι δύο καθ’ ομολογίαν δράστες της δολοφονίας της 73χρονης στους Αγίους Θεοδώρους. 
Με χειροπέδες στα χέρια και κουκούλες στα πρόσωπα για να κρύψουν τα χαρακτηριστικά τους, μπήκαν στο γραφείο του εισαγγελέα και ζήτησαν προθεσμία.

Εκδήλωση στην Κόρινθο του ΜέΡΑ 25 με ομιλήτρια την Σοφία Σακοράφα


Το ΜέΡΑ 25 Κορινθίας διοργανώνει   πολιτική εκδήλωση – συζήτηση  την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019 στο Αμφιθέατρο του Δημαρχείου Κορίνθου  στις 8.00΄ μ.μ. με θέμα:

"Οι θέσεις του ΜέΡΑ 25 για την πολιτική επικαιρότητα και η...

Βραχάτι: Με τον κατάλληλο συντονισμό όλα αλλάζουν!


Ύστερα από συντονισμένες προσπάθειες όλου του τοπικού συμβουλίου Βραχατίου, του Δήμου Βέλου- Βόχας , του λιμενικού ταμείου και του Λιμεναρχείου Κιάτου το ρυμουλκό που ελλιμενιζόταν παράνομα, αποχώρησε επιτέλους  από το λιμάνι του Βραχατίου!

Κουβέντα για την σύμβαση μεταξύ Περιφέρειας και Ολυμπιακού Λουτρακίου ο Γκιολής


Διαβάζουμε σε δελτίο τύπου του αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας κ. Γκιολή, πως την Παρασκευή είχε  συνάντηση στο γραφείο του με τον πρόεδρο του Αθλητικού Σωματείου «Ολυμπιακός Σύνδεσμος Φιλάθλων Λουτρακίου» κ. Γιώργο Δέδε..