4 Μαρ 2016

Τους πήρε 8 ώρες για να διαφωνήσουν! Απέτυχαν να βγάλουν "λευκό καπνό" σε ένα τόσο κρίσιμο ζήτημα όσο το προσφυγικό


Σε μόλις πέντε λέξεις μπορεί να συνοψιστεί το αποτέλεσμα της μαραθώνιας συνεδρίασης του Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών: Πολύ κακό για το τίποτα. Αλέξης Τσίπρας, Κυριάκος Μητσοτάκης, Δημήτρης Κουτσούμπας, Φώφη Γεννηματά, Σταύρος Θεοδωράκης, Πάνος Καμμένος και Βασίλης Λεβέντης χρειάστηκαν περισσότερες...

Ο Κουτσούμπας απεχώρησε και δεν υπογράφει το κείμενο κοινών θέσεων των πολιτικών αρχηγών για το προσφυγικό


Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας αποχώρησε από την σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, καθώς, όπως είπε, δεν πρόκειται να συνυπογράψει το κείμενο κοινών θέσεων, που προετοιμάζουν οι υπόλοιποι πολιτικοί αρχηγοί για το προσφυγικό.

Ανακαλύφθηκε η «αχίλλειος πτέρνα» του καρκίνου


Μια πολύ σημαντική ανακάλυψη για τη θεραπεία του καρκίνου πιστεύουν ότι έκαναν επιστήμονες από τη Βρετανία και τις ΗΠΑ, καθώς η έρευνά τους δίνει την ελπίδα, ότι η νέα γενιά των υπό ανάπτυξη αντικαρκινικών ανοσοθεραπειών θα είναι στοχευμένη στην ιδιαιτερότητα των όγκων κάθε ασθενούς.

“Πιστεύομεν και εις την λαοκρατίαν”…


Του Νίκου Μπογιόπουλου

    «Ναι βεβαίως (είμαστε) αριστερή κυβέρνηση, αλλά αριστερή κυβέρνηση σε συνθήκες πρωτοφανούς κρίσης. Βάζεις κόκκινες γραμμές αλλά στο τέλος της ημέρας κοιτάς τι μπορεί να δώσει περιθώρια ευελιξίας και να υπηρετήσει τα εθνικά συμφέροντα» (Αλέξης Τσίπρας, από την συνέντευξή του στον «Ενικό»).

Όταν οι θιασώτες του «δόγματος Μπερλουσκόνι» εκδηλώνονται


Του Αλέξανδρου Ζέρβα  

Είναι δεδομένο πως υπάρχουν διάφορες κρυφές ατζέντες, οι οποίες διακινούνται στο πολιτικό παρασκήνιο, ενόψει μάλιστα του Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών για το προσφυγικό. 
Γιατί πίσω από τις παραδοχές, από...

Υπερηχητικός ο Παναθηναϊκός στη Μάλαγα


Τις πέντε διαδοχικές νίκες έφτασε ο Παναθηναϊκός μετά την εκτός έδρας επικράτηση επί της Ουνικάχα Μάλαγα (76-58). Οι "πράσινοι" έκαναν απίστευτα πράγματα στο πρώτο δεκάλεπτο, με το +19 (7-26) που απέκτησαν σε αυτό το διάστημα να βάζει πρόωρο τέλος σε κάθε συζήτηση περί του νικητή.

H ΝASA ζητά εθελοντές να καπνίζουν μαριχουάνα έναντι 16.500 ευρώ!


Εθελοντές, που θα μείνουν στο κρεβάτι επί 70 ολόκληρες ημέρες καπνίζοντας τσιγάρα με μαριχουάνα έναντι αμοιβής 16.500 Ευρώ, αναζητά η NASA. 
Οι εθελοντές θα μπορούν να σπάνε την ανία τους παίζοντας βιντεοπαιχνίδια, σερφάροντας στο διαδίκτυο ή διαβάζοντας βιβλία, αρκεί να είναι μονίμως ξαπλωμένοι και...